De Eetkamer

Meer informatie

De Bleek 19
7622 LJ Borne


Menukaart van De Eetkamer

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
Een mootje huisgerookte zalm op een groene salade
met bieslookdressing.
14,95
Geschroeide tonijn op een gemenge salade
met mieriksworteldressing.
15,95
Gebakken gamba's
met een knoflook-cognacsaus.
15,95
In kruidenboter gebakken mosselen
met kaas overbakken.
14,95
Carpaccio van gerookte runderlende
met een mosterddressing.
14,50
Salade
met warme geitenkaas, honing en tijm.
10,95
Franse uiensoep
met kaas overbakken.
7,95
Proeverij van diverse voorgerechtjes.
Min. 2 personen.
18,95
Tournedos,
200 gram biefstuk van de haas met rode-portsaus of gebakken champignons en ui.
31,95
Tournedos, 100 gram
met rode-portsaus of gebakken champignons en ui.
21,95
Kalfsentrecote
met kalfsjus waarin gerookte knoflook.
30,95
Varkenshaas uit de pan
met een roomsaus met champignons en lenteui.
23,50
Runder rib-eye de grill
met een pittige kruidenboter.
29,95
Kalfslever
met gebakken uien en spek.
27,95
Zalm uit de oven
met een botersaus waarin peterselie.
27,95
Gebakken Heekfilet
met een bieslooksaus.
23,95
Verrassingsmenu 4 gangen.
45,95
Verrassingsmenu 5 gangen.
49,95
Crème brulee.
8,50

vegetarisch vegetarisch

Parfait van amarena kersen.
8,50
Yoghurt ijs
met een bosvruchtensoepje.
8,50
Irish coffee.
8,75
French coffee.
8,75
D.O.M coffee.
8,75
Bijgerechten
Franse frietjes.
3,25
Pepersaus.
3,25

vegetarisch vegetarisch

Gebakken champignons.
3,25

veganistisch veganistisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Eetkamer is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.