KIR diner x bar

Meer informatie

Prins Bernhardlaan 148
7622 BL Borne


Menukaart van KIR diner x bar

Laatst bijgewerkt op 14.03.2025
Klassiek gesorteerd
OESTER (per stuk)
klassiek met KIR’S vinaigrette of Asian met ponzu dressing
4,00
Carpaccio
pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicumdressing en uiencompote
16,00
Carpaccio XXL +
7,50
Supplement
Gebakken ganzenlever +
9,00
Gegrilde gamba’s +
7,50
Krokant gebakken zwezerik +
9,00
Coquilles
gekonfijte aardappel en schuim van vichyssoise
18,00
Proeverij Kir
carpaccio | zalm tartaar | korean fried chicken | looksoep
18,00
Beef Tataki
dun gesneden, geschroeide en gemarineerde entrecote met parelcouscous, sesamkrokant en een crème van dragon
15,50
ZALM ROULEAU
zalm tartaar met een bitterbal van kreeft en wortel-gember crème
16,00
Korean Fried Chicken
in cornflakes gepaneerde krokante kippendij op een stoombroodje met sriracha mayonaise en zoetzure rettich
16,50
Steak tartare
klassiek bereid, grof gesneden Blonde d’Aquitaine rund
17,00
Supplement: 10 gram Baeri kaviaar +
22,50
Scampi pil-pil
gamba’s in een echt pittige knoflookolie
15,00
Eend Hoisin
dungesneden in 5-spice gemarineerde eendenborst met gyoza’s van eend, hoisin en crispy chilli oil
16,50
Mozaïk van prei
in zeewier gerolde prei met aardappelkaantjes en een schuim van vichyssoise
14,00
Looksoep
crème soep van knoflook met kruidencroutons en noten
11,00
Bloemkool Tempura
krokante in tempura gefrituurde bloemkool met suikersla, kimchi en sriracha
14,00
Champignons Dordogne
in bierbeslag gefrituurd met een zachte aioli
13,00
Snoekbaars
met zuurkool, een beurre blanc van gepofte knoflook en pastinaak crème
29,00
Zeeduivel
gekonfijte zeeduivel wangetjes met Black Tiger garnalen, saus van vadouvan en roodlof
33,00
Kreeft
hele kreeft, vers uit ons homarium, naturel of gegrild, geserveerd met kreeftensaus en boterjus
39,50
ZEETONG À LA MEUNIERE (450 gram)
in roomboter, op de graat gebakken met ravigottesaus
43,00
Spare ribs
langzaam gegaard in onze geheime marinade tot het supermalse vlees bijna van het bot valt
25,50
Mixed grill
combinatie van entrecote, boerderijkip en spare ribs, geserveerd met een pofaardappel
28,00
KIR’s pork
gegrilde varkenshaas medaillons met stoof van Iberico, gekarameliseerde wortel en jus van rode biet
27,00
Kalfssukade
malse lang gegaarde kalfssukade met schorseneren en bimi, geserveerd met een rode wijnjus
25,00
Hert
hertenrugfilet met hertenstoof, een crème van pastinaak, rode kool en kruidenjus
33,00
Kalfsribeye
gegrilde kalfsribeye met een crème van pastinaak, gebakken paddenstoelen en kruidenboter
29,00
Chateaubriand
mals middenstuk van Limousin ossenhaas, gegrild tot perfectie. Te bestellen vanaf 2 personen.
47,50
Tournedos XS
voor de iets kleinere eter (150 gram) Rossini style, ganzenlever en port-truffelsaus | goose liver and truffle-port jus +9
30,00
Tournedos
meest malse stukje ossenhaas – 200 gram
37,00
Kalfshaas met Zwezerik
tournedos van blank kalfsvlees met zwezerik en truffeljus
34,00
Cote de Boeuf
imposante ribeye aan het bot +/- 1000 gram vanaf twee personen (prijs p.p.)
36,50
TRUFFLE TERIYAKI STEAK
entrecote, beetje pittig, afgeblust met teriyaki-truffelsaus, geserveerd met sriracha mayonaise, lente-ui, lente-ui, gebrande noten en oosterse groenten
29,00

vegetarisch vegetarisch

BLACK ANGUS RIBEYE
de meest malse maisgevoerde Ribeye’s geïmporteerd uit Canada, dooraderd met smaakvol vet dat smelt op de tong. Geserveerd met KIR’s sauce – 300 gram
46,00
Risotto
met bospaddestoelen, truffel en vers geschaafde Parmezaanse kaas
25,00
Knolselderij
gekarameliseerde knolselderij met crème van bataat, gestoofde biet en een saus van groene kruiden
24,00
Share ribs
8 stukjes spare ribs met knoflooksaus
12,50
Veggies of the day
gestoomde groente mix
5,50
Truffle Fries
geraspte Parmezaanse kaas, truffelsaus en lente-ui
5,50
Crème brûlée
gekarameliseerd aan tafel, met een bolletje cookie-caramel ijs
10,00
Rode pruimen
gepocheerde pruimen met een sabayon van Amaretto en Liquor 43
10,00
Espresso Martini Tiramisu
met koffie ijs
13,00
Bananencake
lauwwarm geserveerd, met bruine rum, karamelsaus en chocolademousse
10,00
Kaas
Een wisselende selectie van verschillende kazen
15,50
Mocca complet (naast de koffie te bestellen)
een plankje met verschillende lekkernijen van onze patissier en chocolaterie ZEUT
4,50
Ijs per bol
vanille | yoghurt bosvruchten | cookie caramel | koffie | brownie | aardbei | stroopwafel
2,50
BEST OF KIR SHARING MENU
Een 4-gangen menu waarbij alle klassiekers van de menukaart voorbij komen. Het is een menu dat je per tafel bestelt en deelt.
52,50
1. Gang CARPACCIO pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicumdressing en uiencompote
2. Gang ZALM ROULEAU zalm tartaar met een bitterbal van kreeft en wortel-gember crème
3. Gang KOREAN FRIED CHICKEN in cornflakes gepaneerde krokante kippendij op een stoombroodje met sriracha mayonaise en zoetzure rettich
4. Gang BEEF TATAKI dun gesneden, geschroeide en gemarineerde entrecote met parelcouscous, sesamkrokant en een crème van dragon
5. Gang SCAMPI PIL-PIL gamba’s in een echt pittige knoflookolie
6. Gang TRUFFLE TERIYAKI STEAK entrecote, beetje pittig, afgeblust met teriyaki-truffelsaus, geserveerd met sriracha mayonaise, lente-ui, gebrande noten en oosterse groente
7. Gang KALFSSUKADE malse lang gegaarde kalfssukade met schorseneren en bimi, geserveerd met een rode wijnjus
8. Gang GEGRILDE GAMBA’S met een saus van vadouvan en roodlof
9. Gang DESSERT TO SHARE drie verschillende dessert specialiteiten van onze pattisier

De bewerkingsstatus van de menukaart van KIR diner x bar is 14.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.