ROAST it

Meer informatie

Dorsetplein 4
7622 CH Borne


Menukaart van ROAST it

Laatst bijgewerkt op 12.03.2025
Klassiek gesorteerd
Al onze voorgerechten worden geserveerd met knapperig brood van de bakker en roomboter.
Chef’s special
Heerlijke gevulde plank met carpaccio van Twents rund en steamed buns gevuld met pulled deer en verse gerookte zalm met crème fraîche, haringkaviaar, zoetzure komkommer en rode ui
17,95
Chef’s special XO
Heerlijke gevulde plank met klassieke steak tartaar, taco’s met tonijntartaar en gamba’s da Gablo
18,75
Pulled deer
Steamed buns gevuld met zacht gegaarde hertenstoof, geserveerd met hoisinsaus, komkommer, zoetzure groentes en rodeuiencompote
16,75
Visplank
Taco gevuld met verse tonijntartaar, gamba da Gablo en verse gerookte zalm met crème fraîche, haringkaviaar, zoetzure komkommer en rode ui
17,95
Gamba’s da Gablo
Geïnspireerd op een grootmeester uit de Spaanse keuken: drie grote gamba’s, op traditionele wijze bereid in olijfolie met rode peper en veel knoflook, geserveerd met kruidenbrood
17,50
Tom Kha soep
De specialiteit van de oma van onze Thaise kok. Met veel moeite hebben we dit geheime recept kunnen bemachtigen. Een aantal ingrediënten zijn kokosroom, citroengras en taugé.
Tom Kha Kai – met mals kippendijvlees
9,50
Tom Kha Kung – met gamba’s
10,50
Steak tartaar
Klassieke steak tartaar van Schotse hooglanders met aardappelkaantjes, croutons en eidooier
15,95
Taco’s met tonijntartaar
Knapperige taco’s, gevuld met verse tonijntartaar, zoetzure komkommer bolletjes, radijs, huisgemaakte ponzudressing* en zoete chilisaus
15,50
Carpaccio van Twents rund
Heerlijke carpaccio van Twents rund, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla
15,50
29,95 XXXL
Broodplank ROAST it ‘om te delen’
Knapperig brood van de ambachtelijke bakker, elke dag vers gebakken, geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto
10,75
Ko Samui
Steamed buns gevuld met champignons, gebakken groentes, komkommer, zoetzure groentes, Chinese barbecuesaus en lichtpittige srirachamayonaise
14,25
Crème brûlée van camembert
Lauwwarm geserveerde zachte camembert, afgebrand met rietsuiker, geserveerd met een quenelle van rodeuiencompote, hazelnoot en knoflookbrood
17,95
Signature van de chef barbecue
Zacht gegaarde shortrib met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s, gegrilde ribeye van Argentijnse Black Angus en steamed buns gevuld met zachtgegaarde hertenstoof
45,00
Dikke plank met biefstuk van diamanthaas
Diamanthaas van Schotse hooglanders, gemarineerde spareribs en botermals buikspek
32,50
Dikke plank met bavette en gamba’s
Gegrilde bavette van Australische Black Angus, gamba’s da Gablo en gemarineerde spareribs
35,95
Signature van de chef XO
Zacht gegaarde shortrib met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s, gegrilde bavette van Australische Black Angus en gamba’s da Gablo
42,95
Runder ribeye van Black Angus
Gegrilde runder ribeye van Argentijns Black Angus rund, geserveerd met rodewijnjus en kruidenboter
39,95 250 gram
49,50 350 gram
Dikke plank helemaal voor jezelf om lekker niet te delen
Gegrilde diamanthaas van Schotse hooglanders, gemarineerde spareribs met knoflooksaus en een gamba da Gablo of buikspek
36,95
Dikke plank helemaal voor jezelf om lekker niet te delen XO
Gegrilde Australische bavette, gemarineerde spareribs met knoflooksaus en een steamed bun gevuld met zacht gegaarde hertenstoof
41,25
Short-rib
Delicatesse van een ruime portie zacht gegaarde runderrib met taugé, pinda’s en bosui, geserveerd met hoisinsaus, pittige rode peper, julienne gesneden bosui, komkommer en Chinese pannenkoekjes
44,95
Hert
Nieuw-Zeelandse hertenbiefstuk en huisgemaakte hertenstoof volgens recept van de jager, geserveerd met eekhoorntjesbrood** en aardappelmousseline
35,95
Verse tonijn
Verse gegrilde tonijn met ponzu* en Japanse kruiden, geserveerd met wakame
26,50
It rains fishes
Verse gegrilde tonijn met ponzu*, Japanse kruiden en twee gegrilde gamba’s, geserveerd met wakame
35,50
Eekhoorntjesbrood
Vers gegrild eekhoorntjesbrood** met aardappelmousseline, paddenstoelencrème, balsamicostroop en pesto
22,50
Bavette van Australische Black Angus
Gegrilde bavette van geselecteerd Australisch Black Angus rund, geserveerd met rodewijnjus en kruidenboter
31,50 150 gram
34,95 200 gram
Supplement: twee gegrilde gamba’s +
7,50
Eend
Gebakken eend met rodeuiencompote, geserveerd met eekhoorntjesbrood** en aardappelmousseline
28,50
Biefstuk van diamanthaas
Het meest malse stukje uit de schouder van het rund, geserveerd met gebakken champignons, rodewijnjus en kruidenboter
28,50
Spareribs
Ruime portie op Spaanse wijze gesneden spareribs: veel vlees en een dun randje vet, geserveerd met knoflooksaus
24,95 400 gram
28,95 500 gram
Gamba’s da Gablo
Geïnspireerd op een grootmeester uit de Spaanse keuken: vijf grote gamba’s, op traditionele wijze bereid in olijfolie met rode peper en veel knoflook, geserveerd met kruidenbrood
28,50
Botermals buikspek
24 uur lang zacht gegaard buikspek met hoisinsaus, taugé, pinda’s en bosui, geserveerd met casavechips en coleslaw
22,50
Supplement: twee gegrilde gamba’s +
7,50
Kippendijspies met hoisinsaus
Zacht gegaarde kippendijspies met hoisinsaus, taugé, pinda’s, en bosui, geserveerd met casavechips en coleslaw
21,95
Salade Gegrilde vis
Gebakken tonijn, gerookte zalm en een gegrilde gamba, geserveerd met huisgemaakte ponzudressing* en wakame
24,95
Salade Carpaccio van Twents rund
Heerlijke carpaccio van Twents rund, geserveerd met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pittenmix
17,80
Salade Gegrilde kip
Gegrild kippendij, geserveerd met ras el hanoutsaus, granaatappel en gekarameliseerde cashewnoten
17,80
Salade Parmezaan
Gebakken champignons, pesto, balsamicostroop, knapperige knoflookcroutons, granaatappel en Parmezaanse kaas
16,95
Espresso Martini
Krachtige, lekkere after-dinner cocktail van espresso, wodka en koffielikeur
12,50
Grand Dessert
Mooie plank met een samenvatting van de nagerechtenkaart
14,95
Crème brûlée
Klassieke crème brûlée met vanille, geserveerd met een bolletje vanille-ijs
10,50
Bavarois van mandarijn
Luchtige bavarois van mandarijn met schuim van yoghurt, granité van basilicum en ingelegde mandarijntjes, geserveerd met wittechocoladecrumble en basilicumolie
11,50
Chocozoenen
Mousse van pure chocolade, biscuit en gebrande marshmallow
11,50
Lady Chocozoenen (ietsje kleiner)
Mousse van pure chocolade, biscuit en gebrande marshmallow
8,50
Dame Blanche
Vanille-ijs met een huisgemaakte tuille, crumble, meringue en chocoladeschotsen, geserveerd met warme chocoladesaus
10,50
Kinderijsje
Twee bolletjes vanille-ijs met slagroom en crumble
4,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van ROAST it is 12.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.