Bistro le Primeur

Meer informatie

Lohuisstraat 1
7627 NL Bornerbroek


Menukaart van Bistro le Primeur

Laatst bijgewerkt op 15.03.2025
Klassiek gesorteerd
Champignons in bierbeslag met een romige knoflooksaus
12,50
Rundercarpaccio met balsamico dressing, zongedroogde tomaten, pijnboompitjes, kaas en een salsa verde
13,25
Gemarineerde ossenhaas met een sojasaus en gepofte knoflook
14,50
taartje met gekonfijte uien, nagelhout en pastrami met een balsamico dressing
14,50
Gebakken mosselen en gamba’s in romige kruidensaus met een kaascroutôn
15,50
tournedos van vis, Graved lax en een saus van sereh
15,50
Een proeverij van onze specialiteiten
16,00
In bierbeslag gefrituurde champignons 2 stuks
5,75
Gamba’s, 3 stuks, in een romige kruidensaus
6,25
Soep van pomodori tomaten, tomaatjes, basilicum en room
6,25
Franse uiensoep geserveerd met een krokante kaascroutôn
6,25
Soep mee wisselend in het seizoen
6,25
Krokant gebakken schnitzel met een jägersaus
19,25
Mixed grill van runderentrecote, varkenshaas, maiskipfilet en kruidenboter
24,25
Gegrilde varkenshaasoester omwikkeld met Zeeuws spek
met een saus van mosterd, zalm en spekjes
24,25
Op de huid gebakken snoekbaars met een groene kruidenkorst en witte wijn saus.
24,50
Black angus sucade in duet met kabeljauw met kruidenjus
26,50
Gegrilde zalmfilet met een saffraansaus
26,50
Gegrilde runder rib-eye (250gr.) met een saus van groene peperkorrels
26,50
Malse tournedos (200gr.) met een jus van morielle
33,50
T-bone steak (500 gr.) met kruidenboter
36,50
vega wellington met bülgur en een saus van tomaat
24,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro le Primeur is 15.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.