De Keuken van Denise - Catering in Zeeland

Meer informatie

Monsterweg 49
4454 AT Borssele


Menukaart van De Keuken van Denise - Catering in Zeeland

Laatst bijgewerkt op 14.03.2025
VOORBEELD
34,50
1. Gang CARPACCIO Dungesneden grainfed flat iron, kappertjes, hazelnoten, geschaafde parmezaan, truffelmayonaise.
2. Gang ENTRECÔTE Entrecote, saus van rode wijn, gekarameliseerde ui uit de oven, wortel, little greens.
3. Gang ROOD FRUIT TRIFLE Laagjes van vanilleroom, amaretti, rood fruit en een coulis van frambozen.
VOORBEELD
39,50
1. Gang ZALMTARTAAR Met tomaat, dille, avocado, ingelegde komkommer, kervelmayonaise, frisée, basilicumolie. Geserveerd met toast.
2. Gang GEROOSTERDE PAPRIKATOMATENSOEP met basilicumroom
3. Gang ORZORISOTTO Risotto van orzopasta, met groene asperge, venkel, geschaafde parmezaan, peterselie en een saus van saffraan.
4. Gang CRÈME BRULÉE Bereid met limoen met een bodem van bastogne.
Standaard inbegrepen
Rustiek brood
met boter
Rozemarijn-aardappeltjes
uit de oven, kerriemayonaise
Frisse salade
van little gem, eitje, caesar dressing
Tafelaankleding
4,50
Bediening/kok
40,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Keuken van Denise - Catering in Zeeland is 14.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.