Hotel De Halve Maan

Meer informatie

Hoofdstraat 254
1611 AN Bovenkarspel


Menukaart van Hotel De Halve Maan

Laatst bijgewerkt op 12.03.2025
Klassiek gesorteerd
Desum brood plankje
met kruiden olie, aioli, tapenade en pesto.
6,50
Gedroogd ham proeverij
(plankje met parma ham, mortadella, salami) met brood en dipper. Kaasplankje van Noord-Hollandse kazen met notenbrood druiven en walnoten.
9,50
Gevulde champignonkoppen
met gorgonzola met een dipper van wasabi.
7,50
Bitterbal (6 st) van rode biet
met een dipper van advocado
7,50
Groen en zwarte olijven
in een knoflook olie en pesto.
4,50
Bruchette met gerookte zalm
met wasabi en kappertjes crème
9,25
Bitterbal met mosterd
6,50
Gemengd warm garnituur
( kipcorn, gehakt balletje, bami, mini frikandel) met chili en mayo.
6,50
Gepaneerde garnalen
met chili dip.
8,00
Opensandwich van zuurdesum
met gerookte zalm, sla en appel kapper met een frisse saus van limoen en kruiden.
8,50
Zuurdesem bol van de Ceres molen
met Filet American van slagerij de Haan met eitje, ui en huisgemaakte zuurtje.
8,50
Bagel
met vijgen en streker geitenkaas met honing en gebrande walnoten.
7,00
Ceres bol
met sla, boerenham, koolsalade en een mosterdsausje.
6,50
Salade van pasta
met gerookte kip, gekonfijte tomaatjes, tapenade en huisgemaakte croutons.
8,50
Salade van kidneybonen
met geroerbakte seizoen groenten met vegetarische bacon.
7,95

vegetarisch vegetarisch

Salade van vis
(gerookte zalm, garnalen en heilbot) met olijfjes en tapenade met gekonfijte citroen.
9,50
Salade van oriëntaalse kipfilet
met roerbak op een bedje van gemengde sla met huisgemaakte croutons.
9,00
Salade Caprese
7,50
Quiche van Groenten uit de streek
met wedges en dipper.
8,50

vegetarisch vegetarisch

Stoof pullet pork op zuurdesem molenbrood
met topping van pikante pikkels.
7,25
Club sandwich
( zuurdesem wit/bruin met omelet en gekonfijte kip ), wedges en salade.
9,50
Soepje van de vergeten groente
met kruiden crème Fraiche.
5,75
Soepje van runderbouillon
met groenten en runder gehaktballetjes.
6,00

vegetarisch vegetarisch

Gebonden soep van groenten van de tijd
met huisgemaakte croutons.
5,95

vegetarisch vegetarisch

Heldere kippenbouillon
met verse groenten en kip.
6,00
Uitsmijter ( 3 eieren) op een zuurdesum
met een beleg keuze van Boerenham, Jong belegen kaas, Salami of etc.).
9,75
Boerenomelet op een gekruide toast
met een salade van lauw warme aardappelsalade.
10,50
Dobbe kroket op zuurdesem
met huzarensalade en gekruide wedges.
8,95
Beeftartaar op een ceres bol
met Halve maan saus en huisgemaakt zuur met gekruide wedges .
9,50
Tijgergarnalen in kruidenkorst
met wasabimayo, gemengde sla en gekruide wedges.
11,50
Vega kipreepjes
met een roerbak op een bedje van gekruide pasta.
9,75
Wentelteefje van Hoornse Broeder
met warme custard.
6,75
Fruitsalade
met honing en slagroom
6,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel De Halve Maan is 12.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.