Hotel Mastbosch Breda

Meer informatie

Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM Breda


Menukaart van Hotel Mastbosch Breda

Laatst bijgewerkt op 12.03.2025
Klassiek gesorteerd
Huisgerookte heilbot
met salade van venkel en citrusfruit, matcha-gel en miso-mayonaise
13,00
Trio van zalm
bestaande uit huisgerookte zalm, in limoenolie gekonfijte zalm en koud gerookte zalm, begeleid door citroen-pepermayonaise
13,50
Rundercarpaccio van Hereford rund
met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
15,95
Gerookte rundernagelhout
met salade van aardappel en appel geserveerd met stukjes gebakken bloedworst en mayonaise met gemalen komijn en sinaasappel
16,00
Pastrami van kalf
met perengel en een salade van rode kool begeleid door landcress en Madeirastroop
14,00
Tartelette
van aardpeer, peer en pecannoot met veldsla, Portstroop en basilicumolie
13,25
Geitenkaas
uit de oven met honing, rucola cake en reductie van aceto balsamico
12,95
Vissoep
met stukjes gerookte haring, bieslook en Noorse garnaaltjes
12,00
Runderbouillon
Licht pikant, met groene curry en garnituur van rijstnoedel, bamboe en bosui
9,75
Doperwtensoep
Licht gebonden soep van groene erwtjes met julienne van courgette
9,50
Twee Noordzee tongen (360 gr.)
met botersaus, diverse dagverse groenten
37,95

vegetarisch vegetarisch

Gebakken Lengfilet
met diverse groenten en een witte wijnsaus met wortel, gember en kerrie
23,50
Gegrilde Dorade filet
begeleid door dagverse groenten en een heldere vissaus met kappertjes, gesnipperde ui, bieslook en peterselie
26,00

vegetarisch vegetarisch

Tournedos van het Angus rund (180 gr.)
met diverse groenten en knoflook, rozemarijn, tijmsaus
37,95
Gekonfijte eendenbout
met verschillende groenten en een Five spices kruiden jus
27,25
Kalfssukade
met Madeirajus en dagverse groenten
26,00

vegetarisch vegetarisch

Ravioli Geitenkaas
met rucola, pikante rode paprika coulis en diverse pitten
17,50
Pompoenrisotto
met stukjes vegetarische kip in witte wijnsaus en Landcress
19,00

vegetarisch vegetarisch

Burger Mastbosch
Vegetarische huisgemaakte hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden, tussen een speltbol met spinazie, gebakken ei en een pikante Siracha mayonaise
20,00

vegetarisch vegetarisch

Arretjes cake “Salame Dolce”
met een bolletje Vanille ijs en sinaasappelgel
11,50
Pistache parfait
met kokos begeleid door gesuikerde noten, hazelnoot saus en een quenelle slagroom
10,50
Taartje van stroopwafelmousse
met Amaretto karamel, slagroom en kletskop
11,00
Appelstrüdel
met bolletje kaneelijs en toffee saus
10,00
Kaasplankje
van diverse binnen- en buitenlandse kaassoorten, deze wordt geserveerd met rozijnenbolletje en pruimen compote
17,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Mastbosch Breda is 12.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.