Restaurant Kabul

Meer informatie

Haagweg 12
4814 GD Breda


Menukaart van Restaurant Kabul

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Mantoe
Gestoomd pastabuideltje gevuld met rundergehakt, geserveerd met een heerlijke yoghurt topping.
Mantoe vegetarisch
Gestoomd pastabuideltje gevuld met verschillende fijngesneden groenten, geserveerd met een heerlijke yoghurt topping.

vegetarisch vegetarisch

Nargis Kabab
Gekookt ei met een gestoofd omhulsel van licht gekruid rundergehakt in een tomatensausje.
Sambosa
Bladerdeegflapje gevuld met licht gekruid gehakt, geserveerd met een heerlijk sausje.
Sambosa vegetarisch
Bladerdeeg flapje gevuld met verschillende fijngesneden groenten, geserveerd met een heerlijk sausje.

vegetarisch vegetarisch

Ashak
Gestoomd pastabuideltje, gevuld met prei en een topping van licht gekruid rundergehakt.
Ashak vegatarisch
Gestoomd pastabuideltje, gevuld met prei en een topping van groente in tomatensaus.

vegetarisch vegetarisch

Pakaura
Fijngesneden groenten, gefrituurd in een licht gekruid jasje, geserveerd met een verfrissende muntsaus.

vegetarisch vegetarisch

Najtja kabab
Worstje van rundvlees met een omhulsel van gegrilde aubergine, geserveerd op een dun laagje van heerlijke yoghurtsaus.
Soep van de dag
Vraag naar onze vers bereide soep
Qabeli palauw
Golden basmatirijst bedekt met gebakken worteltjes, rozijnen, amandelen en pistache. Onder de rijst vindt u mals gestoofd lamsvlees. Dit gerecht wordt geserveerd met boranni badenjon (gestoofde aubergine) en sabzie (spinazie).
Qorma tjalauw
Stoofpotje van kip met witte basmatirijst. Dit gerecht wordt geserveerd met gestoofde linzen met knoflook (ofwel: dal) en gestoofde okrabonen in tomatensaus (ofwel: bamja).
Sabzie paneer (vegetarisch)
Huisgemaakte kaas, gestoofd in een licht gekruide spinazie, geserveerd met gestoofde linzen met knoflook (dal), gestoofde okrabonen in tomatensaus (bamja) en witte rijst (tjalauw).

vegetarisch vegetarisch

Narinj palauw
Saffraanrijst bedekt met gebakken julienne van sinaasappelschil, amandelen en pistache. Onder de rijst vindt u mals gestoofde kipdijfilet. Dit gerecht wordt geserveerd met gestoofde aardappels (boranni qatalu ) en gestoofde bloemkool in tomatensaus (qeulpie).
Tjophan kabab
In oosterse kruiden gemarineerd trio van lam, rund en kip. Het vlees is bereid op onze houtskoolbarbecue en wordt geserveerd met een Afghaanse salade van verse tomaat, komkommer, munt, koriander en bosui, Afghaans brood (nan) en koriander-chutney-yoghurtsaus.
Tikka kabab
Twee spiesjes oosters gemarineerd kalkoendijvlees, bereid op onze houtskoolbarbecue, geserveerd met licht gekruide aardappelschijfjes en verse salade.
Kofta tjalauw
Witte basmatirijst geserveerd met gehaktballetjes in tomatensaus (kofta) en een stoofpotje van bruine bonen in tomatensaus (loebja) en gestoofde aardappels (boranni qatalu).
Coupe Kabul
Drie bolletjes ijs, mango, citroen en pistache, gegarneerd met vers fruit.
Verni & Rooth
Fluwelen pudding, besprenkeld met rozenwater en vergezeld van een stukje kardemonkoek en een bolletje pistache-ijs.
Baklava met Afghaanse thee
Laagjes filodeeg gevuld met grof gemalen pistache en amandel op een bodem van zoete honingsiroop. Afghaanse thee met kardamon.
Kulfi, hèt stads-ijsje van Kabul
Bolletje huisgemaakt kulfi-ijs met pistache en kardamon óf een bolletje huisgemaakt kulfi-ijs met verse mango.

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Kabul is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.