Ristorante Il Primo

Meer informatie

Donk 2
4824 CS Breda


Menukaart van Ristorante Il Primo

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
PANE E BURRO
HUISGEMAAKT STOKBROOD MET KRUIDENBOTER
4,00
CARPACCIO DI CARNE
HUISGESLAGEN OSSENHAASCARPACCIO MET RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS, PINBOOMPITTEN KEUZE UIT TRUFFELMAYONAISE OF BALSAMICO
13,50
FUNGI TRIFOLATI
GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET VERSE KNOFLOOK, GEFLAMBEERD IN EEN WITTE WIJNSAUS
7,90
GAMBERONI AL SALSA PICANTE
GEBAKKEN SCAMPI'S MET KNOFLOOK IN PITTIGE TOMATENSAUS
9,90
ZUPPE DI POMODORO
LICHT GEBONDEN TOMATENSOEP MET EEN VLEUGJE ROOM EN BESPRENKELD MET PARMEZAANSE KAAS
7,90
FOCCACIA PLAINE
ITALIAANS PLATBROOD MET ROZEMARIJN ZEEZOUT EN OLIJFOLIE
8,90
YUNAN SALATASI
SALADE MET TOMAAT, RODE UI, FETAKAAS, OLIJVEN EN PIJNBOOMPITTEN
9,90
INSALATA CAPRESE
GEMENGDE SALADE MET TOMAAT, MOZZARELLA EN BASILICUM
7,90
MINI KÖFTE
ORIËNTAALS GEKRUIDE GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
8,90
SIGARA BOREGÏ
GEFRITUURDE BLADERDEEGROLLETJES GEVULD MET FETAKAAS, MUNT EN DILLE
7,90
VANAF 2 PERSONEN, P.P
ÇACIK
FRISSE TURKSE YOGHURT MET KOMKOMMER, DILLE, MUNT EN KNOFLOOK
9,50
ANTEP EZME
PIKANTE TAPENADE VAN PAPRIKA, TOMAAT, GROENE PEPER, PETERSELIE, UI EN WALNOTEN
9,50
CERKEZ TAVUGU
KIPPATÉ MET WALNOOT, KNOFLOOK, PETERSELIE EN YOGHURT
9,50
SIGARA BOREGÏ
GEFRITUURDE BLADERDEEGROLLETJES GEVULD MET FETAKAAS, MUNT EN DILLE
9,50
MINI KÖFTE
ORIËNTAALS GEKRUIDE GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS
9,50
MEZE VAN DE CHEF
2 VARIËRENDE MEZE'S GEKOZEN DOOR DE CHEF
9,50
ALLE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET RIJST, FRIET EN SALADE
BISTECCA ALLA GRIGLIA
BIEFSTUK VAN DE GRILL +-200GR INDIEN GEWENST MET PEPERROOMSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF GORGONZOLASAUS
22,50
24,50
COTELETTE DI AGNELLO
MALSE LAMSKOTELETTEN VAN DE GRILL INDIEN GEWENST MET PEPERROOMSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF GORGONZOLASAUS
25,50
27,50
PETTE DI POLLO ALLA GRIGLIA
KIPFILET VAN DE GRILL INDIEN GEWENST MET PEPERROOMSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF GORGONZOLASAUS
20,50
22,50
GRIGLIATA MISTA
MIXED GRILL VAN KÖFTE, KIPFILET, BIEFSTUK, LAMSKOTELLET EN OSSENHAASSPIES INDIEN GEWENST MET PEPERROOMSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF GORGONZOLASAUS
29,50
31,50
BONFILE
OSSENHAASSTEAK VAN DE GRILL +-200GR INDIEN GEWENST MET PEPERROOMSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF GORGONZOLASAUS
28,50
30,50
KÖFTE
ORIËNTAALS GEKRUID KALFSGEHAKT VAN DE GRILL +-240GR GESERVEERD MET KNOFLOOK-TOMATENSAUS
22,50
PRIMO SPECIAAL VANAF 2 PERSONEN
SPECIALITEIT VAN HET HUIS EEN MIX VAN TAVUK KIREMIT, KÖFTE, KIPFILET, LAMSKOTELET EN BIEFSTUK
29,50
ALLE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET RIJST, FRIET EN SALADE
BALIK TAVA
ZALM EN SCAMPI'S IN EEN ROOMSAUS, GEBAKKEN MET CHAMPIGNONS, PAPRIKA EN UII
24,50
SAÇ KEBAB
STUKJES LAMSVLEES MET UI, TURKSE PEPER EN TOMAAT
23,50
TAVUK KIREMIT
ORIËNTAALS GEKRUIDE KIPFILET STUKJES MET CHAMPIGNONS, PAPRIKA, UI EN COURGETTE
22,50
DE OVENGERECHTEN HEBBEN EEN BEREIDINGSTIJD VAN 20 Á 25 MINUTEN
LASAGNA ALLA BOLOGNESE
DEEGLAGEN MET VERS BEREIDE BOLOGNESESAUS EN BECHAMELSAUS GEGRATINEERD MET 2 SOORTEN KAAS
14,50
CANNELONI RICOTTA E SPINACI
DEEGROLLEN GEVULD MET RICOTTAKAAS, VERSE SPINAZIE EN GEGRATINEERD MET 2 SOORTEN KAAS
14,50
PENNE POLLO DELLO CHEF
PITTIG GEKRUIDE KIPFILET, COURGETTE EN CHAMPIGNONS. BEREID IN BEN TOMATENSAUS EN GEGRATINEERD MET 2 SOORTEN KAAS
14,50
INGREDIËNTEN KUNNEN NAAR WENS WEGGELATEN WORDEN EXTRA INGREDIËNTEN WORDEN IN REKENING GEBRACHT VLEES/VIS 3,00 P.S. GROENTE/KAAS 2,00 P.S.
MARGHERITA
TOMAAT, KAAS EN OREGANO
10,00
SALAMI
TOMAAT, KAAS EN SALAMI
12,00
FUNGI
TOMAAT, KAAS EN CHAMPIGNON
12,00
PROSCUITTO
TOMAAT, KAAS EN HAM
12,00
PASSATORE
TOMAAT, KAAS, TONIJN EN UI
13,00
HAWAÏ
TOMAAT, KAAS, HAM EN ANANAS
13,00
GORGONZOLA
TOMAAT, KAAS EN GORGONZOLA
12,00
LUNGOMARE
TOMAAT, KAAS, HAM EN CHAMPIGNONS
13,00
AMERICANA
TOMAAT, KAAS, HAM EN SALAMI
13,00
VEGETARIANA
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNON, PAPRIKA, UI EN OLIJVEN
14,00
POLLO
TOMAAT, KAAS EN KIPFILET
14,00
PRIMO
TOMAAT, KAAS, ANSJOVIS, KAPPERTJES, OLIJVEN EN MOZZARELLA
14,00
QUATTRO STAGIONI
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNON, SALAMI, HAM EN PAPRIKA
14,00
CALABRESE
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNON, HAM EN EI
14,00
SHOARMA
TOMAAT, KAAS EN SHOARMA
14,00
MILANESE
TOMAAT, KAAS, HAM EN GORGONZOLA
13,50
PAESANO
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNONS, SALAMI, HAM EN UII
14,00
QUATTRO FORMAGGI
TOMAAT EN VIER SOORTEN KAAS
14,50
PEPPERONI
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNONS, PAPRIKA, SPAANSE PEPERS, UI EN PEPPERONI
14,00
PROVENZALE
TOMAAT, KAAS, TONIJN, ARTISJOKKEN, ANSJOVIS EN KAPPERTJES
14,00
MEXICANA
TOMAAT, KAAS, MOZZARELLA, HAM, CHAMPIGNONS, PAPRIKA EN UI
14,50
CALZONE
DUBBELGEVOUWEN PIZZA MET TOMAAT, KAAS, HAM, TONIJN, CHAMPIGNONS, PAPRIKA EN UII
15,00
DELUXE
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNONS, HAM, PAPRIKA, UI EN ANANAS
14,00
DELLA CASA
TOMAAT. KAAS, SALAMI, HAM. CHAMPIGNONS, PAPRIKA, ANANAS, TONIJN, ARTISJOKKEN, ANSJOVIS EN UI
16,00
MAXIME
TOMAAT, KAAS, SCAMPI'S, KNOFLOOK, UI EN RUCOLA
15,00
PESCI
TOMAAT, KAAS, ANSJOVIS, TONIJN EN SCAMPI'S
14,50
ROMA
TOMAAT, KAAS, KIP, ANANAS EN PAPRIKA
15,00
QUATTRO DI CARNE
TOMAAT, KAAS, KIP, HAM, SHOARMA EN SALAMI
15,50
PIZZA'S MET EEN HALF DUBBELGEVOUWEN BODEM, GESERVEERD MET EEN FRISSE SALADE.
VESUVIO DELLO CHEF
TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNONS, PAPRIKA, UI, OLIVEN, CHERRYTOMAATIES. ARTISJOKKEN, MOZZARELLA EN RUCOLA
17,00
PESCI DELLO CHEF
TOMAAT, KAAS, TONIN, SCAMPI'S, UI, ANSJOVIS, KAPPERTJES, MOZZARELLA EN RUCOLA
17,00
DI CARNE DELIO CHEF
TOMAAT, KAAS, HAM, SALAMI, KIP, SHOARMA EN BOLOGNESESAUS
17,00
INGREDIËNTEN KUNNEN NAAR WENS WEGGELATEN WORDEN EXTRA INGREDIËNTEN WORDEN IN REKENING GEBRACHT VLEES/VIS 3,00 P.S. GROENTE/KAAS 2,00 P.S.
AGLIO OLIO E PEPERONCINO
OLIJFOLIE, VERSE KNOFLOOK, RODE PEPERS EN CHERRYTOMAATJES
10,00
ALLA CARBONARA
HAM, EI, WITTE WIIN EN PARMEZAANSE KAAS IN ROOMSAUS
13,00
ALLA BOLOGNESE
RUNDERGEHAKT IN TOMATENSAUS
12,50
GAMBERETTO
SCAMPI'S, VERSE KNOFLOOK, KAPPERTJES, OLIIVEN EN RODE PEPERS IN LICHTE TOMATENSAUS
14,00
GAMBERETTI E BASILICO
SCAMPI'S MET BASILICUM, CHERRYTOMAATJES EN PARMEZAANSE KAAS IN ROOMSAUS
14,00
AI FORMAGGI
DRIE KAASSOORTEN IN ROOMSAUS
12,50
ALLA BOSCIAOLA
KIP EN CHAMPIGNONS IN TOMATENROOMSAUS
14,00
POLLO E BASILICO
GEBAKKEN KIPFILET MET BASILICUM, CHERRYTOMAATIES EN PARMEZAANSE KAAS IN ROOMSAUS
14,00
SALMONE E BROCCOLI
ZALM EN BROCCOLI IN DILLE ROOMSAUS
14,50
ARABIATA
TOMATENSAUS, BASILICUM EN RODE PEPERS
10,00
KINDERPIZZA
MARGHERITA OF PIZZA NAAR KEUZE (- €1,- VAN DE DESBETREFFENDE PRIJS
9,50
KINDERSPAGHETTI
KEUZE UIT BOLOGNESE OF TOMATENSAUS
9,50
KIPFILET
GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE EN APPELMOES
9,50
KIPNUGGETS
GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE EN APPELMOES
9,50
BAKLAVA
DESSERT VAN FILODEEG LAGEN MET PISTACHEVULLING IN ZOETE STROOP, MET VANILLE IJS EN SLAGROOM
8,90
GELATO MISTO
DIVERSE SOORTEN IJS MET SLAGROOM EN SAUS NAAR KEUS CHOCOLADE-, KARAMEL-, OF KERSENSAUS
7,90
TIRAMISU
HUISGEMAAKTE TRADITIONELE TIRAMISU
7,90
PANNA COTTA
ITALIAANS ROOMTOETIE MET RODE BESSEN-SORBET EN COMPOTE VAN ROOD FRUIT
7,90
DAME BIANCA
VANILLE IJS MET WARME CHOCOLADESAUS EN SLAGROOM
7,90
PRIMO
VANILLE IJS MET KARAMELSAUS, WALNOTEN, BAILEYS EN SLAGROOM
8,90
KINDER IJSJE
2 BOLLETJES IJS MET SLAGROOM EN SAUS. GESERVEERD IN EEN VROLIJKE BEKER DIE U MEE MAG NEMEN KEUZE UIT; VANILLE-, AARDBEI- EN/OF CHOCOLADEIJS CARAMEL-, KERS OF CHOCOLADESAUS
6,90

De bewerkingsstatus van de menukaart van Ristorante Il Primo is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.