Restaurant De Olifant

Meer informatie

Straatweg 1
3621 BG Breukelen


Menukaart van Restaurant De Olifant

Laatst bijgewerkt op 18.03.2025
Palline di Parmigiano
Huisgemaakte bitterballetjes van 24 maanden gerijpte Parmigiano Reggiano, geserveerd met truffelmayonaise
8,75
Arancini
Huisgemaakte bitterballen gevuld met tomatenrisotto & huisgerookte mozzarella, geserveerd met basilicummayonaise
9,00
Olive all'Ascolana
Gefrituurde olijven omhuld met een gehaktmengsel & een krokant korstje
9,00
Scampi al Aglio
Verse scampi's in knoflookolie, met rode peper & peterselie
9,75
Calamari Fritti
Gefrituurde huisgemaakte inktvisringen in een krokant jasje, geserveerd met knoflookmayonaise
9,00
Affettato
Een aantal van de beste Italiaanse vleeswaren, dungesneden
9,50
Olive
Huisgemarineerde olijven uit de regio Taggia
4,50
Pane Completo
Diverse soorten brood met twee huisgemaakte smeersels, olijfolie & olijven Genoeg voor 2 personen
8,50
Antipasto Misto
Diverse kleine Italiaanse gerechtjes geserveerd op een plank
17,50
Carpaccio
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, sla mesclun, pijnboompitten & parmezaanse kaas
14,00
Vitello Tonnato
Gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise & kappertjes
12,50
Insalata di Uva con Burrata
Salade van geroosterde druiven, geserveerd met een romige burrata, balsamico-siroop & gebrande hazelnootjes
12,00
Tonno Affumicato
Gerookte & dungesneden tonijn, geserveerd met krab, venkel & sinaasappel
15,50
Crocchetta con Risotto al Formaggio di Capra
Huisgemaakt kroketje gevuld met geitenkaasrisotto, geserveerd met een salade van gekarameliseerde appel, pistache, coppa di parma & sla mesclun
14,75
Bruschetta con Battuto alla Pizzaiola
Ciabattabrood van de grill geserveerd met een groenten tapenade van tomaat, courgette, aubergine, ui, kappertjes & extra vierge olijfolie
12,75

vegetarisch vegetarisch

Zuppa di Cipolle
Huisgemaakte uiensoep, rijkelijk gevuld met gebakken uien, gehakt, tijm & rozemarijn, geserveerd met croutons met parmezaanse kaas
8,50
Zuppa Caprese
Huisgemaakte tomatensoep met mozzarella & verse basilicum
7,50
Spaghetti Aglio e Scampi
Verse spaghetti met gebakken & gepelde scampi, knoflook, peterselie, olijfolie & rode pepertjes
14,50
Spaghetti Aglio e Scampi
Verse spaghetti met gebakken & gepelde scampi, knoflook, peterselie, olijfolie & rode pepertjes
19,50
Fiocchi Formaggio e Pere
Buidelpasta gevuld met pecorino & blokjes peer, geserveerd met pijnboompitten & een saus van gorgonzola
14,50
Fiocchi Formaggio e Pere
Buidelpasta gevuld met pecorino & blokjes peer, geserveerd met pijnboompitten & een saus van gorgonzola
19,50
Ravioli Cacio e Pepe
Ravioli gevuld met een kaascrème van pecorino & zwarte peper, geserveerd in roomsaus & met coppa di parma
14,50
Ravioli Cacio e Pepe
Ravioli gevuld met een kaascrème van pecorino & zwarte peper, geserveerd in roomsaus & met coppa di parma
19,50
Pasta e Carpaccio
Verse spaghetti met romige truffelsaus met daarop onze dungesneden ossenhaascarpaccio met truffelmayonaise, sla mesclun, pijnboompitten & parmezaanse kaas
19,50
Lasagne ai Funghi
Huisgemaakte lasagne opgebouwd met laagjes verse pasta, gebakken paddestoelen & truffelbechamel, geserveerd met een salade
22,50
Kleine gemengde salade
2,75
Filetto di Merluzzo
Kabeljauwfilet geserveerd met citroenrisotto, wittewijnsaus & preichips
28,50
Stufato di Manzo
Deze heerlijke runderstoof wordt gegaard in eigen jus met salie, tijm & rozemarijn, geserveerd met gepofte aardappeltjes & seizoensgroenten
24,50
Arrosto di Pollo
Gebraden kiprollade met een krokant laagje van parmaham gevuld met knoflook, zoete uien & salie, geserveerd met gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten & rode-wijnjus
22,50
Porchetta
Italiaans buikspek gegaard met tijm, rozemarijn, knoflook, salie & venkelzaadjes geserveerd met gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten & rode-wijnjus
24,75
Medaglioni di Filetto di Manzo Bambini
Ossenhaasmedaillons geserveerd met gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten & rode-wijnjus
17,50
Medaglioni di Filetto di Manzo Donna
Ossenhaasmedaillons geserveerd met gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten & rode-wijnjus
24,50
Medaglioni di Filetto di Manzo Elefante
Ossenhaasmedaillons geserveerd met gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten & rode-wijnjus
32,50
Medaglioni di Filetto di Manzo Mammut
Ossenhaasmedaillons geserveerd met gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten & rode-wijnjus
39,50
Gebakken scampi
9,75
Pepersaus
2,50
Kleine gemengde salade
2,75
Friet
3,50
Tiramisu
In koffie & Amaretto gemarineerde lange vingers met een luchtige mascarponecrème, afgemaakt met cacao
8,50
Biscotto dello Chef
Lauwwarm biscuit dat gevuld is met pistache, hazelnoot, witte chocolade & amarena-kers, geserveerd met amarena-kers roomijs
9,50
Bignè Gigante con Crema all'Uovo
Huisgemaakte reuzesoes gevuld met een crème van advocaat
9,50
Cannoli con Mousse al Cioccolato
Siciliaans koekrolletje gevuld met mousse van melkchocolade & witte chocolade-crunch
8,50
Affogato
Bolletje vanille-ijs overgoten met hete espresso
6,00
Una Scelta di Dolci Misti
Diverse kleine dessertgerechtjes
11,00
Assortimento di Formaggi Italiani
Plankje met verschillende Italiaanse kaassoorten
12,00
Caffe Elefante
Kopje koffie of thee naar keuze, geserveerd met een glaasje huisgemaakte limoncello & friandise
9,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Olifant is 18.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.