Flinterdun gesneden in combinatie met huisgemaakte worst, Amsterdams zuur en pistache.
17,00€
Vind ik lekker!
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
28,50€
Vind ik lekker!
Hertenrug
Drie bereidingen van spruiten, daarbij een mille-feuille van aardappel en een jus van fenegriek.
36,50€
Vind ik lekker!
Ravioli van Biet
Gevuld met biet, appel en gorgonzola met daarnaast gekaramelisseerde pistache.
24,50€
Vind ik lekker!
Tournedos Rossini
Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.
38,50€
Vind ik lekker!
Tarbot
Hele Tarbot aan tafel gefileerd
36,00€
Vind ik lekker!
TUSSENGERECHTEN
Ganzenborst
Gebakken en geserveerd met Marokaanse couscous en 1001 nachtenjus.
18,00€
Vind ik lekker!
Terrine van pastinaak
Met engelenhaar van prei, gerookte amandel, aardappelkaantjes en hollandaise.
14,00€
Vind ik lekker!
Zeewolf
Rouleau omwikkeld met katenspek, aardappelmousseline en beurre rouge.
17,50€
Vind ik lekker!
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
10,50€
Vind ik lekker!
Koffieparfait
Spongecake van chocolade, crumble van chocokoffie en een frisse hangop.
11,50€
Vind ik lekker!
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
16,50€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Bakkershuys is 19.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.