Brasserie Goede Buren

Meer informatie

Voorstraat 10
4116 BC Buren


Menukaart van Brasserie Goede Buren

Laatst bijgewerkt op 24.03.2025
Klassiek gesorteerd
Broodplank
Versgebakken wit- en meergranen stokbrood met verschillende heerlijke “Boer’n producten”. Het is een natuurlijk streekgerecht uit Puijflijk en wordt op authentieke wijze gemaakt zonder toevoeging van kleurstoffen, E-nummers en conserveringsmiddelen
10,00
4,00 p.p. vanaf de 3 gast aan tafel
Zalmbonbon
Gerookte zalm gevuld met een eigen gemaakte Hollandse garnalencocktail en een unieke smaakverrassing van de chefkok.
17,00
Carpaccio
Supermals vers gesneden rundvlees met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, rucola en vers geroosterde pijnboonpitten.
17,00
Bietentartaar met geitenkaas
Bietentartaar van rode bietjes met geitenkaas en walnoten
16,00
Geitenkaassalade
Gefrituurde geitenkaasballetjes met walnoten en honing-gemberdressing
16,00
Springroll
Rijk gevulde rijstvel met salade, snoeptomaatjes, komkommer, fijngesneden groenten, geserveerd met zoet-pittige chilisaus
13,00

vegetarisch vegetarisch

Escargots
Ouderwets in kruidenboter gebakken escargots, verstopt in een slakkenhuisje
17,50
Cuisses de Grenouilles
Gebakken kikkerbilletjes in een eigen signature sausje van de chef op basis van knoflookroomsaus
18,50
Gamba’s
In de wok gebakken grote garnalen, geserveerd met een heerlijke knoflookroomsaus
13,50
Garnalencroquetten
1 of 2 Hollandse garnalen croquetten van 70 grams met maar liefst 33% garnalen.
13,00
18,00
Kaascroquetten
1 of 2 kaascroquetten van 60 grams.
12,00
16,00
Soep van de dag
Informeer naar de soep van de dag
7,50
8,50
Sliptongetjes
In de boter gebakken sliptongetjes (120 – 140 gram per stuk) met citroen en dillesaus
35,00
29,00
Zeetong 450 – 500 gram
Klassieker uit Zeeland. Kersverse zeetong van de visafslag in Yerseke, geserveerd met citroen en ravigottesaus.
Paling in ’t groen* / dagprijs
In roomboter gestoofde Zeeuwse (zoutwater) paling met groene kruiden
Zalm
Zachtjes in de oven gegaarde Noorse zalm met huisgemaakte korianderolie.
27,00
Papillot van Harder (seizoenafhankelijk)
Ervaar deze unieke Belgische klassieker om vis te garen in de oven, maar dan volgens een uniek eigen recept van ons chefkok met een Spaanse marinade en een huisgemaakte appelsaus van de appeltjes van Oranje. De geschiedenis van ons Koningshuis, Buren en de geboortestreek van Hans in 1 gerecht!! Het lekkerste vis gerecht wat je ooit geproefd zal hebben.
27,50
Papillotte van/of Vangst van de dag
Proef iedere week het lekkerste visgerecht op basis van de vangst van de dag. Dit kan gegrild, gebakken, gepocheerd of langzaam in de oven gegaarde vis zijn, al of niet als papillot.
Varkenshaas
Zachtjes in de oven gegaarde varkenshaas met een champignon-roomsaus
27,00
Canard l’orange
Een echte Bistro klassieker van weleer. Zachtjes in de oven gegaarde tamme eendenborst met een huisgemaakte zachte zoete saus van sinaasappelen
27,00
Tournedos
Supermalse ossenhaas met saus* naar keuze
30,00 (135 gr.)
34,00 (150 gr.)
38,00 (175 gr.)
Entrecôte
Gegrilde entrecôte met saus* naar keuze
30,00 (270-300 gr.)
34,00 (300- 330 gr.)
38,00 (>330 gr)
Chateaubriand stroganoff
Dit gerecht is altijd voor 2 personen!!
45,00 (375 gr.)
50,00 (400+ gr.)
Vegetarisch gerecht van de dag
Iedere week serveren wij een uniek vegetarisch gerecht volgens een eigen signatuur recept van onze chef-kok.
27,50

vegetarisch vegetarisch

Geitenkaassalade
Heerlijke geitenkaassalade als hoofdgerecht met heerlijke geitenkaasballetjes en garnituur
27,50

vegetarisch vegetarisch

Diner “Goede Buren”
Amuse Ons keukenteam neemt u mee door “de Betuwe & Riverenland” of naar de onze
47,00 3-gangen
58,00 4-gangen
69,00 5-gangen
80,00 6-gangen
1. Gang Koud Voorgerecht Streel je smaakpupillen met één van de mooi creaties van de Chef
2. Gang Warm Voorgerecht Verrassend voorgerechtje van schaal- of schelpdieren, vis, vlees of vegetarisch
3. Gang Tussengerecht Verrassend tussengerechtje van vis of vlees
4. Gang Hoofdgerecht De mooiste en lekkerste vis- of vleesgerechten zullen de revue passeren
5. Gang Kaasplankje Diverse kazen I notenbrood I vijgen compote
6. Gang Dessert De chef-kok maakt dagelijks een “Dessert Goede Buren”
Kaasplankje
17,00
17 Met proeverijtje van 3 glaasjes port
25,00
Dessert “Goede Buren”
Bijna iedere dag maakt ons keukenteam een bijzonder dessertje. Laat je verrassen!!
12,00
Oma’s Appeltaart
In eigen keuken gebakken appeltaart met ijs en slagroom
10,00
Fruitsorbet
In het seizoen natuurlijk met overwegend vers fruit uit de Betuwe met bijpassend ijs
10,00
Fruitsalade
In het seizoen natuurlijk met overwegend vers fruit uit de Betuwe.
10,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Goede Buren is 24.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.