Fletcher Badhotel Callantsoog

Meer informatie

Abbestederweg 26
1759 NB Callantsoog


Menukaart van Fletcher Badhotel Callantsoog

Laatst bijgewerkt op 19.03.2025
Klassiek gesorteerd
BROODPLANKJE
vers afgebakken brood met kruidenboter en aioli
6,50
DUCO'S CHARCUTERIE
broodbol met truffelsalami, Iberico ham en uienconfit
16,50
CARPACCIO
rundermuis met Grana Padano, pijnboompitten, truffelmayonaise en rucola
15,50
GAMBA PIRI PIRI
gebakken garnalen met rode peper, knoflookolie en limoen hummus
13,50
CAPRESE
tomaten met buffelmozzarella en basilicum
12,50
POMODORISOEP
soep van pomodori met crème fraîche, brood en boter
8,50
SOEP VAN HET SEIZOEN
seizoenssoep met brood en boter
8,50
GEITENKAAS
Mesclun sla met gegratineerde geitenkaas, honing, rode biet en walnoten
16,50
CAESAR
gegrilde kip met spek, gekookt ei, Grana Padano, Romaine sla, ansjovis en Caesar dressing
16,50
GEROOKTE ZALM
Mesclun sla met gerookte zalm, crème fraîche, wakame en cornichons
16,50
FLETCHER BURGER
gegrilde runderburger met burger bun, cheddarsaus, tomaat, augurk, zoetzure ui en little gem
19,50
FLETCHER SATÉ
gegrilde kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes, kroepoek en atjar
19,50
SCHNITZEL
met salade en saus naar keuze
21,50
FISH AND CHIPS
lekkerbek met gegrilde citroen en ravigottesaus
21,50
BBQ Kip
roast van halve kip met honing en tijm
22,50
Spareribs
met knoflooksaus en koolsalade
26,50
MIXED GRILL
gegrilde kipfilet, varkenshaas medaillon, biefstuk, sparerib met aioli, BBQ saus, mayonaise en gegrilde mais
27,50
Spies gamba's
met geroosterde venkel en kreeftenmayonaise
24,50
Tarte Tatin Zilverui
zilverui met tijm, crème van artisjok en seizoensgroenten
22,50
Chef's Choice
hoofdgerecht van de chef
25,50
ZEEBAARS
met citroen en venkel
24,50
TOURNEDOS
met saus naar keuze
29,50
STEAK
met saus naar keuze
25,50
STEAK & GAMBA
gegrilde steak met black tiger garnaal en bearnaisesaus
31,50
AMBACHTELIJKE FRITES
boerenfrites met mayonaise
5,50
SEIZOENSSALADE
salade met ingrediënten van het seizoen
4,50
WARME GROENTEN
seizoensgroenten
4,50

vegetarisch vegetarisch

GEPOFTE AARDAPPEL
met kruidencrème en waterkers
4,50
PEPERSAUS
3,00
CHAMPIGNONSAUS
3,00
STROGANOFFSAUS
3,00
BEARNAISE
3,00
KRUIDENBOTER
3,00
GEBAKKEN SPEK EN UI
3,00
Coupe dame blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
8,50
Coupe caramel
vanille-ijs met caramelsaus, crunch van nougatine en slagroom
8,50
CRÈME BRÛLÉE
met stroopwafelijs
9,50
Kers en Abrikoos
abrikozencake met gemarineerde kersen en pistache ijs
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Fletcher Badhotel Callantsoog is 19.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.