De Roode Leeuw

Meer informatie

s-Gravenweg 379
2905 LC Capelle aan den IJssel


Menukaart van De Roode Leeuw

Laatst bijgewerkt op 05.02.2025
Klassiek gesorteerd
Pompoensoep
met geitenkaas en pecannoot
12,00
Uitsmijter van hoeve-eieren
met boerenham en kaas
11,00
Toast
Met gebakken kippendij, avocado, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
16,00
Carpaccio van weiderund
Met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en kappertjes.
17,00
Salade
Met geitenkaas, rode biet, appel, walnoten en honing mosterd dressing.
17,00
Clubsandwich
Met Pata Negra, jonge kaas, ei en tomaat met huisgemaakte mayonaise.
18,00
Brioche
Met bieslook roomkaas, gerookte zalm en een gepocheerd ei.
20,00
Salade
Met verschillende warme en koude vissoorten.
21,00
Pompoensoep met geitenkaas en pecannoten
12,00
Courgettebloem
Gevuld met ricotta en caponata met een salade van groene kruiden.
17,00
Carpaccio van weiderund
Met pijnboompitten, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas.
17,00
Supplement: eendenlever
10,00
Zacht gegaarde runderlende
Met schuim van tonijn en krokant van aardappel.
18,00
Tartaar van zalm
Met in tempura gebakken gamba en wasabi furikake.
20,00
Paté en croûte
Met pistache en eendenlever met compote van Cevenne ui en vanille.
20,00
Kwartelfilet van de barbecue
Met krokant gebakken pootje en saus van witlof en Comté.
20,00
Oesters
Fines de Claire uit Bretagne met citroen en frambozenvinaigrette.
21,00
Pastei
Gevuld met wildpeper met krokant gebakken kalfszwezerik.
16,00
Gebakken coquilles
Met cantharellen, zolderspek en schuim van cepes.
16,00
Gebakken tournedos
Met saus van bospaddenstoelen en truffelgratin.
38,00
Hertenrug van de barbecue
Met rouleaux van spruit en pancetta met saus van rode port.
36,00
Zachtgegaarde runderribeye
Met bearnaisesaus en dikke friet.
34,00
Gebakken Noordzeetong
Met citroen, kappertjesblad, peterselie en Hollandse garnaal.
37,00
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
Met gerookte paling en beurre blanc.
34,00
Truffelpasta
Met bospaddenstoelen en vers geschaafde truffel.
28,00
Supplement: krokant gebakken zwezerik
14,00
Wisselend 3-gangenmenu
52,00
Wisselend 4-gangenmenu
62,00
Tarte tatin
Met crème van tonkaboon en vanille-ijs.
11,00
Stoofpeer
Met gianduja en krokant van amandel.
11,00
Cheesecake van dulce de leche
Met ijs van gezouten karamel.
11,00
Bonbons voor bij de koffie
5 stuks.
10,00
Kaasselectie
Met notenbrood en appelstroop.
16,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Roode Leeuw is 05.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.