Hotel Huize Koningsbosch & Restaurant Aan het Bosch

Meer informatie

Heereweg 84
1901 ME Castricum


Menukaart van Hotel Huize Koningsbosch & Restaurant Aan het Bosch

Laatst bijgewerkt op 18.03.2025
Klassiek gesorteerd
Ambachtelijk breekbrood
boter / dip (vegetarisch)
9,00

vegetarisch vegetarisch

Burrata
Bleekselderij / groene appel / gerookte amandel (vegetarisch)
14,00

vegetarisch vegetarisch

Tonijn
Tataki / Kimchi / ponzu / wasabi
18,00
Steak tartaar
ansjoviscreme / parmezaan / gepocheerd ei
17,00
Kreeftenbisque
dim sum van schaaldieren
16,00
Catch of the day
bijpassend garnituur
29,00
Ravioli
artisjok / geroosterde paprika / olijvenkrokant / peccorino (vegetarisch)
22,00

vegetarisch vegetarisch

Steak Bavette
zwarte knoflookboter / geroosterde spitskool / friet
33,00
Salade Riche
Pata Negra / coquille / foie gras / specerijenzalm
27,00
Moelleux au chocolat
bosvruchten / citroen - yoghurtijs
12,00

vegetarisch vegetarisch

Creme brulee
passievrucht / zoethoutijs
12,00

vegetarisch vegetarisch

Keuze van de kaaswagen
notenbrood / duindoornbes
16,00
12 uurtje / Holtkamp Garnalenkroket of kalfskroket
met brood Brioche met salade van scharrelei en truffelmayonaise / Soepje van de dag
16,00
Burrata
bleekselderijsalade / groene appel / walnoot (Vegetarisch)
16,00

vegetarisch vegetarisch

Salade Riche
Pata Negra ham / coquille / foie gras / specerijenzalm / kumquat
27,00
Truffelomelette
frans landbrood / kruidensla (Vegetarisch)
11,00

vegetarisch vegetarisch

Steak tartaar
gepocheerd ei / creme van ansjovis / friet
17,00
Ravioli
artisjok / geroosterde paprika / olijvenkrokant / peccorino (Vegetarisch)
22,00

vegetarisch vegetarisch

Catch of the day
met smaken van het seizoen
28,00
Kalfsburger
brioche / piccalilly / rode uiencompote / friet
19,00
Steak Bavette
fijne groenten / zwarte knoflookboter / friet
33,00
Moelleux au chocolat
bosvruchten / citroen - yoghurtijs
12,00
Creme brulee
passievrucht / zoethoutijs
12,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Huize Koningsbosch & Restaurant Aan het Bosch is 18.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.