Restaurant 't Eethuysje

Meer informatie

Dorpsstraat 53
1901 EJ Castricum


Menukaart van Restaurant 't Eethuysje

Laatst bijgewerkt op 21.03.2025
Klassiek gesorteerd
Oosters gemarineerde steak tartaar
met een marigold ei
16,50
Wilde zeebaars
met kropsla, oester, jalapeño en kappertjes
18,50
Salsa romesco
met wilde gamba, hangop met limoen en basilicum
16,00
Kreeftenbisque
met garnalenkroketjes en dragonmayonaise
16,50
Hollandse wijngaardslakken
met kippen’oester’ en bouillon van daslook
14,50
Steak au poivre
met saus van cognac en groene peper
27,50
Kabeljauwrug
met prei, lardo, kriel en zilte beurre-blanc-saus
27,00
Gebraden
boerderijhoenderborst, ragout, artisjok, romige polenta en Albufeirasaus
26,00
Tartelette citroenmerengue
met sorbetijs van blauwe bes
9,50
Crème brȗlée
met bourbonvanille
9,00
Selectie Europese boerderijkazen
met confituur en notenbrood
14,50
Chipolata
met sinaasappel, marsepein en rum-rozijnen roomijs
10,50
Maandelijks menu
(3-gangen €39,50 * 4-gangen €48,00 * 5-gangen €56,50)
1. Gang Keuze tussen twee voorgerechten Rouleau van kalfslende en Noordzeekrab
Alternatief voor 1. Gang Lente tartelette met choggiabiet, schapenkaas en lente-ui
2. Gang Keuze tussen twee tussengerechten Lauwarme zeebaars met laugoustine en zilte beurre-blanc-saus
Alternatief voor 2. Gang Ravioli van voorjaarspaddenstoelen met schuim van pecorino
3. Gang Keuze tussen twee hoofdgerechten Zacht gegaarde kalfswang met morilles en madeirasaus
Alternatief voor 3. Gang Gratin van bloemkool met krokante polenta
4. Gang Nagerecht Petit grand desser

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Eethuysje is 21.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.