Noble Kitchen

Meer informatie

Deutersestraat 39b
5266 AW Cromvoirt


Menukaart van Noble Kitchen

Laatst bijgewerkt op 25.03.2025
Klassiek gesorteerd
Jamón - Blazquez - Ibérico - Bellota
21,50
Kroepoek – Bospeen – Gepoft – Vadouvan (v)
6,50
Edamame - Boontjes - Sinaasappel - Kimchi kruiden (v)
6,50
Gillardeau – Rendang sap – Ginger beer – Kaffir
6,75
Zeeuwse platte - Sjalot - Dashi azijn - Limoen
4,95
Gyoza - Gevogelte - Lavas - Chili
4,50
Ha kau - Rivierkreeft - Surimi - Gestoomd - Crispy chili oil
4,50
Sui kau - Kip - Kerrie - Madras - Krokant - Dip
4,50
Lo pak ko - Rettich - Dumpling - Kurkuma - Basilicum (v)
3,25
Garnaal - Ebi - Tempura - Koshõ – Gochujang
3,50
Yakitori Kippendij - Togarashi - Soja - Bonito flakes
6,00
Yakitori “Meatball” - Gevogelte – Tare saus - Eidooier
6,00
Yakitori “Eryngii” – Unagi saus – Pickles – Eidooier – Bieslook (v)
6,00
Gerookte paling - Brioche - Crème fraîche - Haringkuit – Bieslook
9,00
2 gangen - voor - hoofd óf hoofd - dessert
46,00
3 gangen - voor - hoofd - dessert
54,00
Hamachi – Knolselderij - Vadouvan – Bloedsinaasappel
Sushi maki - ‘Mojama’ - ‘Noble style’ - ‘Galbi-Jjim’
Nigiri – Aubergine – ‘Unagi style’ – Gomasio
Buikspek - Argentijnse garnaal - Tandoori – Waterkers - Yoghurt
Coquilles - Passievrucht - Hazelnoot - Eendenlever - Shiso
Black cod - ‘Kitchen style’ – Meloeskes – Knoflook – Gevogelte
Rib-eye – Rund – Sukade - Aardpeer – Peterselie - Steranijs
Tropisch fruit - Rijst - Geitenzuivel - Dulce de leche - Basilicum
Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)
14,00
5-gangen Hamachi - Sushi – Black cod – Rib-eye – Tropisch fruit
95,00
7-gangen Hamachi - Sushi – Buikspek – Coquilles - Black cod – Rib-eye – Tropisch fruit
115,00
Wijnarrangement 5 glazen
47,50
Wijnarrangement 7 glazen
66,50
Knolselderij - Vadouvan – Bloedsinaasappel – Zilte plantjes
Sushi maki – ‘Tempura roll’ – Zoete aardappel – Koshõ – Ssamjang
Nigiri – Aubergine – ‘Unagi style’ – Gomasio
Snijboon – Structuren - Tartelette – Gado gado - Sesam

vegetarisch vegetarisch

Aardpeer – Churros – Krokant – Peterselie
Ui – Structuren – Miso - Sherry – Paddo’s
Spitskool - Rendang – Pickles – Kaffir - Pinda
Namelaka – Witte chocolade – Matcha – Roomijs - Spekkoek
Uitbreiding van het menu met een selectie van kazen (4st)
14,00
5-gangen Snijboon – Sushi - Aardpeer - Spitskool – Namelaka
90,00
7-gangen Knolselderij - Sushi - Snijboon - Aardpeer – Ui - Spitskool – Namelaka
100,00
Wijnarrangement 5 glazen
47,50
Wijnarrangement 7 glazen
66,50
‘Noble style’ - Nori - Kalfstartaar - Paling - Amandel
14,00
22,00
‘Tempura roll’ - Tempura – Argentijnse garnaal - Koshõ – Ssamjang
14,00
22,00
‘Mojama’ – Tonijn – Wind gedroogd - Crispy chili oil
14,00
22,00
‘Galbi-Jjim’ - Shortrib – Dadel – Sesam - Wortel
14,00
22,00
SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st
42,00
SELECTIE SUSHI ROLLS MAKI 16st - SUSHI NIGIRI 8st
58,00
‘Crispy’ - Gefrituurd - Zalm tartaar - Kaviaar - Crispy chili oil
12,00
‘Hamachi’ - Yellowtail kingfish – Gerookt – Sinaasappel koshõ
7,00
‘Iberico scallop’ – Coquille – Bloedworst – Iberico Morcilla
8,00
Unagi’ – Aubergine – ‘Unagi style’ – Gomasio (v)
7,00
SELECTIE NIGIRI LUXE 8st
48,00
Zalm - Sashimi - Filet
12,00
TonijnSashimi - Filet
14,00
Hamachi - Sashimi - Filet
16,00
Duo - Sashimi - Zalm - Tonijn
24,00
SELECTIE SASHIMI LUXE - Zalm - Tonijn – Hamachi - Coquilles
32,00
Snijboon – Structuren - Tartelette – Gado gado - Sesam (v)
18,00
Hamachi – Knolselderij - Vadouvan – Bloedsinaasappel
22,00
Buikspek - Argentijnse garnaal - Tandoori – Waterkers - Yoghurt
22,00
Spitskool - Rendang – Pickles – Kaffir – Pinda (v)
24,00
Coquilles - Passievrucht - Hazelnoot - Eendenlever - Shiso
16,00
Black cod - ‘Kitchen style’ – Meloeskes – Knoflook – Gevogelte
19,00
Rib-eye – Rund – Sukade - Aardpeer – Peterselie - Steranijs
34,00
Wagyu - Japans – A5 - Dunne lende - 150 gram
95,00
Tournedos – Taurus gold – Grain fed - 180 gram
42,00
Rib-eye – Zuid-Amerikaans – 150 gram
34,00
Iberico - Varken - Presa - Spanje - 150 gram
28,00
Bommeriger hoenderfilet
23,00
Côte de Boeuf – Ribstuk - Double Dutch - 950 gram
85,00
Premium meat platter – Rib-eye - Iberico presa - Hoenderfilet
76,00
Zeetongfilet
36,00
Tonijnsteak
28,00
Coquilles
28,00
Premium sea platter – Zeetong – Tonijn – Coquilles
79,00
Frites - ‘De Frietbar’ - Viking zout - Mayonaise - Per persoon
3,50
Aziatische spruitjes – Spruiten – Rode peper – Honing – Knoflook
12,00
‘Korean cauliflower’ - Bloemkool - Gochujang - Sesam - Bosui
12,00

veganistisch veganistisch

‘Thai salad’ – Cashew - Haricots verts – Paksoi – Rode peper
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Noble Kitchen is 25.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.