Grand Hotel Opduin

Meer informatie

Ruijslaan 22
1796 AD De Koog


Menukaart van Grand Hotel Opduin

Laatst bijgewerkt op 12.06.2025
Klassiek gesorteerd
Tosti ham en kaas
Met ketchup en een kleine salade
7,50
Tosti Texelse Wezenparelkaas
Met ketchup en een kleine salade
7,50
Texelse tosti lamsham en Wezenparelkaas
Met ketchup een kleine salade
8,50
Schinken-Käse Tosti
Mit Ketchup und einem kleiner Salat
7,50
Tosti mit Texel-Wezenparelkäse
Mit Ketchup und einem kleiner Salat
7,50
Tosti mit Texel-Lamm und Wezenparelkäse
Mit Ketchup und einem kleiner Salat
8,50
Kroketten op brood
Met Texelse mosterd en een kleine salade
10,00
Groentekroketten op brood
Met Texelse mosterd en een kleine salade
10,00
Huisgemaakte tomatensoep
(vegetarisch) Met een broodje
7,00

vegetarisch vegetarisch

Huisgemaakte tomatensoep
Met runderballetjes en een broodje
7,00
Huisgemaakte Texelse mosterdsoep
(vegetarisch) Met prei en een broodje
7,00

vegetarisch vegetarisch

Dun gesneden licht gegaarde runderentrecote
Met gemarineerde bloemkool, piccalilly, oude Texelse kaas en duindoorn-balsamico dressing
16,50
In de oven geroosterde knolselderij
(vegetarisch of vegan) Dun gesneden met zoetzure rode kool, Texelse paddenstoelen en Friese geitenkaas met hierbij ketchup van gerookte bietjes
16,50

vegetarisch vegetarisch

Gerookte zalm
Gekookt ei, kappertjes, zongedroogde tomaat, komkommer en een mosterddressing
16,50
Dünn geschnittenes, kurzgebratenes Rinderfiletsteak
Mit mariniertem Blumenkohl, Piccalilli, altem Texel Käse und Sanddorn-Balsamico-Dressing
16,50
Im Ofen gerösteter Knollensellerie
(vegetarisch oder vegan) In dünne Scheiben geschnitten mit süß-saurem Rotkohl, Texel-Shiitake und friesischem Ziegenkäse, dazu Ketchup von geräucherter roter Beete
16,50

vegetarisch vegetarisch

Räucherlachs
gekochtes Ei, Kapern, Sonnengetrocknete Tomaten, Gurke und Senfdressing
16,50
Dun gesneden licht gegaarde runderentrecote
Met gemarineerde bloemkool, piccalilly, oude Texelse kaas en duindoorn-balsamico dressing
16,50
In de oven geroosterde knolselderij
(vegetarisch of vegan) Dun gesneden met zoetzure rode kool, Texelse paddenstoelen en Friese geitenkaas met hierbij ketchup van gerookte bietjes
16,50

vegetarisch vegetarisch

Gerookte zalm
Gekookt ei, kappertjes, zongedroogde tomaat, komkommer en een mosterddressing
16,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Grand Hotel Opduin is 12.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.