Hotel - Restaurant Het Ros van Twente

Meer informatie

Beuningerstraat 20
7587 LD De Lutte


Menukaart van Hotel - Restaurant Het Ros van Twente

Laatst bijgewerkt op 21.12.2024
Klassiek gesorteerd
Coquille
gebrand – yuzu gel – zuurtjes – zwarte limoen – granny smith
17,50
Carpaccio
rund – truffelmayonaise – pijnboompitten – parmezaanse kaas
17,50
Wildstoofterrine
crème van bospaddenstoelen – crumble van truffelbalsamico
17,00
Wildzwijncoppa
bospaddenstoelencrème – gerookte amandel
17,50
Nashi peer
gepocheerd in vanille witte wijn – witlof chiffonade – Feume d´ambert créme – gebrande noten crumble
16,50
Heek
Filet – lichtgerookte dijonaisesaus
29,00
Kalfswang
Zachtgegaard – saus van gepofte knoflook en tijm
31,00
Tournedos
Lekker gebakken – rode wijn saus ( supplement gebakken eendenlever € 11 )
39,00
Rigatone
Quorn – pomodori – parmezaanse kaas – basilicumolie – sla
25,00
Supplement voor frites en mayonaise
4,75
Passievrucht
Bavarios – meringue – mango passievrucht coulis – sorbet – atsina
14,50
Stoofpeer
Vanille ijs – boerenjongens -pompoen vanillegel
14,50
Dessert ’t Ros
Surprisedessert
11,50
Kazen Ros
Twentse Bunker – Bowland – Korenbloem blauw – Le Petit Doruval – zoete chutney
18,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel - Restaurant Het Ros van Twente is 21.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.