Visrestaurant/Café Neptunus

Meer informatie

Het Nieuwe Diep 34
1781 AD Den Helder


Menukaart van Visrestaurant/Café Neptunus

Laatst bijgewerkt op 18.02.2025
Klassiek gesorteerd
Stokbrood de ‘luxe’
met kruidenboter, tapenade en aioli
7,75
Huisgemaakte tomatensoep
met stokbrood en aioli
7,75
Franse uiensoep
met kaasbroodje
7,75
Rijk gevulde vissoep
met vis, schaal- en schelpdieren
10,50
Ossenhaas carpaccio
met sla, oude kaas en pijnboompitten
15,50
Champignon
gebakken en gesmoord in de room met salade en stokbrood
13,50
Makreel rilette
met rode biet carpaccio en zure uitjes
14,25
Gamba
in knoflookolie en stokbrood
15,00
Thaise viscurry
milde curry met 3 soorten vis en mosselen
25,75
Variatie Neptunus
vis van de dag (3 soorten)
27,00
Gamba’s in kreeftensaus
in knoflook en groenten gebakken gepelde gamba’s
26,50

vegetarisch vegetarisch

Kibbeling
in beslag gebakken geserveerd met remouladesaus
21,00
Visschotel de Luxe (vanaf 2 personen)
Vijf soorten vis en gamba's. De diversiteit van de vissoorten is mede afhankelijk van het seizoen.
33,50
Oma's stoofaal
stoofaal gestoofd in roomboter en kruiden www.stoofaal.nl
31,75
Zalm
gepocheerd met tagliatelle en spinazie
27,25
Biefstuk van Iers rundvlees
geserveerd met champignons en uien of pepersaus
28,50
Schnitzel
met champignons/uien en paprika of met ananas
25,75
Varkenshaas saté
met kroepoek, gebakken uitjes en pindasaus
24,75
Surf en Turf
spies met Ierse biefstuk en knoflook garnalen geserveerd met gember- en pepersaus
26,50
Dame Blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
9,00
De Gele Fransoos
vanille-ijs, advocaat, grand marnier en slagroom
10,25
Kersentuin
warme kersen, vanille-ijs en slagroom
9,75
Cheesecake
met bosvruchten, vanille-ijs en slagroom
9,75
Apfelstrudel
met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
10,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Visrestaurant/Café Neptunus is 18.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.