Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer

Meer informatie

Grote Kerkhof 9
7411 KT Deventer


Menukaart van Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer

Laatst bijgewerkt op 17.02.2025
Klassiek gesorteerd
Oester Klassiek
GEAY Spéciales, met citroen en vinaigrette (per stuk)
4,00
Oester Speciales
GEAY Spéciales, met Tomasu, bosui en komkommer (per stuk)
5,00
Gerookte paling
Getoaste brioche, met gerookte paling, mierikswortel en citroen
8,00
Plateau focaccia
Focaccia brood, met met aïoli en tomaat
8,00
Deventer Roem Bitterbal
Huisgemaakte bitterballen, met Deventer Roem kaas (per 2 stuks)
5,00
Pata Negra
Spaanse gedroogde ham, met brioche en bieslookcrème (+/- 80 gram)
16,00
4-gangen Chef's Menu
Inclusief amuse en brood
60,00
5-gangen Chef's Menu
Inclusief amuse en brood
70,00
Makreel
Gebrande makreel, met een crème van dille, groene appel, gerookte amandel en Ajoblanco
16,00
Bloemkool
Panna cotta van bloemkool, met bloemkoolsoorten, mierikswortel, Hollandaise met beurre noisette en ijs van macadamianoot
14,00
Marbré
Marbré van kippenlever, parelhoen en Pata Negra, met uiencompote, 12 jaar oude Aceto balsamico en notenbrioche
19,00
Steak Tartaar
Gerookte steak tartaar, met mousse van beenmerg, crème van oude kaas, bieslook en gepekelde eidooier
17,00
Coquille
Gebakken coquilles, met uitgebakken chorizo, verschillende bereidingen van prei en saus van rendang
18,00
64° ei
64° ei, met croutons van brioche, crème van bieslook, verse truffel en schuim van Époisses
14,00
Buikspek
Langzaam gegaarde buikspek, met verschillende bereidingen van bloemkool, ui en jus met ketjap
15,00
Visvangst
Dagelijks wisselende visvangst, met paprika, zoetzure pompoen, knoflook en saus van rode curry
26,00
Koningsboleet
Gebakken Koningsboleet, met Cevenne ui, pastinaak, boerenkool en saus van Tomasu sojasaus
23,00
Aardappel millefeuille
Aardappel millefeuille, met verschillende bereidingen van knolselderij en bechamelsaus met Gruyère
23,00
Eend
Gebakken eendenborst, met gestoomde witlof, puree van zoete aardappel, bospeen en jus met vadouvan
26,00
Standaard geserveerd met wisselend groentegarnituur en frites met mayonaise.
Fruits de Mer
Selectie van langoustines, gamba's, rivierkreeftjes, inktvis, mosselen, venusschelpen, zeekraal en citroen, geserveerd in een warme kreeftenbisque
30,00
Zeebaars
Hele zeebaars van 800 gram in zijn geheel gegaard (per 2 personen, op aanvraag voor u gefileerd)
55,00
Tournedos
Gebakken biefstuk van de runderhaas, met rode wijn- sjalottenjus
34,00
Entrecote
Gebakken entrecote van 450 gram, geserveerd met runderstoof (per 2 personen, op aanvraag voor u getrancheerd)
60,00
Gemengde salade
5,00

vegetarisch vegetarisch

Wisselend groentegarnituur
6,00
Frites, met mayonaise
5,00
Frites, met truffelmayonaise
en parmezaan
8,00
Pimientos de Padron,
met gerookt Maldon zout
8,00
Foie gras, gebakken
9,00
Chocolade
Huisgemaakte chocolademousse, met gekarameliseerde pistachenoten, cremeux van mandarijn, jus van mandarijn en ijs van pistache
11,00
Pompoen
Cake van pompoen, met verschillende bereidingen van witte chocolade en ijs van roombotercroissant
11,00
Kaas
Selectie van vier kazen naar keuze, geserveerd met brioche en vruchten compôte
17,00
Madeleines
Vier vers gebakken madeleines, met geklopte room (Bereidingstijd minimaal 10 minuten)
8,00
Friandises
Selectie van drie zoetigheden van onze pattisier
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer is 17.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.