marokfood

Meer informatie

Diepenveenseweg 131
7413 AN Deventer


Menukaart van marokfood

Laatst bijgewerkt op 18.02.2025
Klassiek gesorteerd
Pompoen Soep
Pompoensoep is een voedzame en gezonde soep die warm geserveerd wordt met vers brood, Het onderscheidt zich door zijn heerlijke smaak en heerlijke oranje kleur, en is er beroemd om, vooral in de landen van Marokko.
11,50
Harira Soep
Harira is een stevige traditionele Marokkaanse soep gemaakt met tomaten, kikkererwten, vlees (halal), vermicelli en kruiden. Warm geserveerd, het begeleidt de meeste Ramadan-maaltijden en wordt vaak samen gegeten met dadels.
11,75
Groene Salade
Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit,
6,75
Marokkaanse Salade
Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit.
6,75
Tonijn Salade
Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit,
7,75
Couscous Maroc
Marokkaanse couscous is het traditionele gerecht voor speciale gelegenheden. Meestal wordt deze op vrijdagen gegeten i.v.m. met de religie na het gebed. Natuurlijk heerlijk als gerecht voor elke dag.
36,75
Kalfsvlees Met Pruimen
Malse stukjes kalfsvlees aangebraden met aroma’s van gember en kaneel, geglazuurd met gekarameliseerd pruimensap, bestrooid met sesam en gouden amandelen.
28,75
Kip Met Citroen
Heerlijke Kip (Halal) met citroen in zijn fijne gewaad van gebakken uien met aroma’s van olijf en verse gember. Een heerlijke beldi (boeren) kip gekruid met gekonfijte citroen.
26,85
Marokkaanse Tajine
In de tajine worden gerechten gemaakt op basis van verse groenten met naar wens Kip, Vis of Vlees.
26,98
39,95
Seizoen Groenten
Seizoens- groenten Meslalla-olijven, Mahfour-raapjes, nieuwe aardappelen. Ontdek de versheid van het seizoen in de Marokkaanse keuken.
24,79

vegetarisch vegetarisch

Tajine Jelbana
Tajine Jelbana, een soort bouillon die voornamelijk wordt bereid met Cowpea korrels, met rundvlees, kip of lam, en die erg populair zijn. Vooral in landbouwgebieden waar champignons worden gekweekt, waardoor dit zaad beschikbaar komt en toegankelijk is voor de lokale bevolking, zacht, biologisch en natuurlijk.
36,75
Spaghetti kefta
Heerlijke spaghetti met kaas en marokkaanse kruiden
21,95
Couscous Maroc
Marokkaanse couscous is het traditionele gerecht voor speciale gelegenheden. Meestal wordt deze op vrijdagen gegeten i.v.m. met de religie na het gebed. Natuurlijk heerlijk als gerecht voor elke dag.
36,75
Kalfsvlees Met Pruimen
Malse stukjes kalfsvlees aangebraden met aroma’s van gember en kaneel, geglazuurd met gekarameliseerd pruimensap, bestrooid met sesam en gouden amandelen.
28,75
Kip Met Citroen
Heerlijke Kip (Halal) met citroen in zijn fijne gewaad van gebakken uien met aroma’s van olijf en verse gember. Een heerlijke beldi (boeren) kip gekruid met gekonfijte citroen.
26,85
Marokkaanse Tajine
In de tajine worden gerechten gemaakt op basis van verse groenten met naar wens Kip, Vis of Vlees.
26,98
39,95
Pastilla Zeevruchten
Pastilla is een traditioneel Marokkaans gerecht, een soort deeg gevuld met vis, zeevruchten en noedels.
16,50
Seizoen Groenten
Seizoens- groenten Meslalla-olijven, Mahfour-raapjes, nieuwe aardappelen. Ontdek de versheid van het seizoen in de Marokkaanse keuken.
24,79

vegetarisch vegetarisch

Tajine Jelbana
Tajine Jelbana, een soort bouillon die voornamelijk wordt bereid met Cowpea korrels, met rundvlees, kip of lam, en die erg populair zijn. Vooral in landbouwgebieden waar champignons worden gekweekt, waardoor dit zaad beschikbaar komt en toegankelijk is voor de lokale bevolking, zacht, biologisch en natuurlijk.
Sinaasappel met Kaneel
Sinaasappels zijn een uitstekende bron van vitamine C en vitamine C in sinaasappels helpt bij het opnemen van calcium in het lichaam, Het bevat ook vitamine A en is een bron van natrium, kalium, magnesium, koper, zwavel en chloor.
8,50
Yoghurt Fruit
Heerlijk dessert met yoghurt en fruit
9,00
Kokosnoot Chocopasta Pannenkoek
Pannenkoek is een recept bereid uit meel, suiker, eieren, melk, boter, en je diende als dessert
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van marokfood is 18.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.