PUNT

Meer informatie

Scheepvaartstraat 7
7411 MB Deventer


Menukaart van PUNT

Laatst bijgewerkt op 13.02.2025
Klassiek gesorteerd
Heerlijke versgemaakte soep
Mini 150 ml.
3,50
Voorgerecht 300 ml.
7,00
Maaltijdsoep + brood 400 ml.
9,50
BROODJE Van De Week
Zie maandflyer op tafel voor het broodje/salade van deze week
11,00
BROODJE Pittige Kaas
met groene salade & mosterd-honing dressing
10,50
BROODJE Geitenkaas & stoofperen
met groene salade, stoofperen & balsamicostroop
10,50
BROODJE Gegrilde Seizoensgroenten (vegan)
met groene salade, humus & cress
10,50
BROODJE Makreelsalade
met groene salade, appel, grote kappertjes & balsamicostroop
10,50
BROODJE Gerookte Forel
met groene salade, bieten spread, dille, zeekraal
11,00
BROODJE Hotdog
met salade, zuurkool, gebakken uitjes & mosterd-mayo-ketchup
11,00
BROODJE Uitsmijter (Vlees of vegetarisch)
met groene salade & cress keuze: kaas | bacon
11,00

vegetarisch vegetarisch

BROODJE Kiplekker
met groene salade, warme pulled chicken in BBQ-saus
11,00
12 UURTJE
half belegd broodje naar keuze, half broodje bitterbal & soepje
14,50
LUNCHPLANK per persoon
brood in plakjes met divers beleg van de kaart & vers lekkers
14,50
FISH & CHIPS Maaltijd
onze heerlijke Dippers-friet met kibbeling & salade
17,50
Groene winter SALADE (vegan mogelijk) Lunch:
wintergroenten, blauwe kaas, stoofperen & noten Maaltijd: 14,50
11,50
SALADE met keuze topping va.
alle brood beleg keuzes zijn ook als salade te bestellen Maaltijd: € 14,50
11,50
Gebak met slagroom
vraag naar het beschikbare gebak van de dag
5,50
Krentenwegge
met roomboter per persoon
3,50
Sorbet ijs per bol
vraag naar het beschikbare ijs
2,00
+ Brood met dip
7,50
+ Schaaltje Friet met dip
Klein:
3,50
7,50 Groot
Mix olijf, nootjes & chips
5,00
Bitterballen met dip
(kan ook vegetarisch) (8 stuks)
8,50

vegetarisch vegetarisch

Bitterganituur met dip
(kan ook vegetarisch) (8 stuks)
8,50

vegetarisch vegetarisch

BORRELPLANK
(kan ook vegetarisch) per persoon
10,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van PUNT is 13.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.