Restaurant 't Arsenaal

Meer informatie

Nieuwe Markt 33-34
7411 PC Deventer


Menukaart van Restaurant 't Arsenaal

Laatst bijgewerkt op 16.02.2025
Klassiek gesorteerd
In passievrucht gemarineerde zeebaars
met gepofte cherrytomaten, ingelegde jalapeño peper, crème van limoen en krokant met furikake
17,00
Zacht gegaarde kalfsprocureur
ingerold met groene kruiden met daarbij compote van kweepeer, chips van aardpeer, roodlof en sinaasappel
17,00
Millefeuille van gerookte wortel
met panna cotta van geitenkaas, gel van groene curry, gepofte wilde rijst en bieslookdressing
16,00
Gebakken coquilles Saint-Jacques
met gebrande mais, zeekraal, crème van vadouvan en saus met chimichurri
19,50
Filet van kwartel
met gerookte aardappel, compote van rode ui en jus met passiebes
18,00
Gebakken heilbot
met caponata, polenta, bimi en gefrituurde kappertjes met schuimige saus van kreeft
28,50
Filet van eendenborst
en XO van eendenbout met crème van zoete aardappel, ingelegde biet, schorseneer, gebakken paddenstoelen en jus met gepofte knoflook
27,50
Steak van Ierse Merlan
met spitskool, meloesui, crème van gepofte ui en jus met Deventer mosterd
29,50
Gebakken dry aged rode biet
met crème van zoete aardappel, ingelegde biet, schorseneer, gebakken paddenstoelen en saus met marsala
25,50
Frieten
met mayonaise
4,50
Panna cotta van witte chocolade
gevuld met compote van bloedsinaasappel met daarbij gel van bloedsinaasappel met anijs, schotsen van pure chocolade en ijs van bloedsinaasappel
12,50
Wisselend chef’s dessert
12,50
Selectie van Europese kazen
met marmelade en huisgemaakte crackers met pompoenpit
14,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Arsenaal is 16.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.