Van der Valk Hotel Deventer

Meer informatie

Birnieweg 4
7418 HH Deventer


Menukaart van Van der Valk Hotel Deventer

Laatst bijgewerkt op 14.02.2025
Klassiek gesorteerd
De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
Broodplank
meergranenbrood • boter • aioli • tapenade
6,50
Salade caprese
burrata • tomaat • pesto • balsamico
13,50
Cremeux van pompoen *
vegetarische garnalen • salsa verde • little gem • hazelnoot
13,50

vegetarisch vegetarisch

Graved lax
gemarineerde zalm • chilisalade • rode biet
13,50
Tonijn tataki
geschroeide tonijn • avocadocrème • sesamsaus • wakame
14,50
Poke bowl
zalmtonijn • sushirijst • edamame • mango • avocado • Japanse mayonaise • nori cracker
15,50
Rouleau van kip
cake van eekhoorntjesbrood • gewelde rozijnen • Pedro Ximenez crème • zoetzure eryngii
13,50
Sallandse plaatham
focaccia • vijgen • cheddar • Amsterdamse ui
13,50
Carpaccio
Twentse bunkerkaas • rucola • pestomayonaise
14,50
Proeverij Deventer
tonijn tataki • gravad lax • Sallandse plaatham • rouleau van kip • mosterdsoep
19,50
Gamba’s aioli
gewokte black tigergarnalen • rode peper • knoflook
17,50
Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
Kingboleet
knolselderij • witte chocolade • shiitake • morieljes • pittenmix
20,50

vegetarisch vegetarisch

Fregola & lemon ‘schrimpz’ *
fregola pasta • vegan ‘garnalen’ • bimi • gemarineerde tomaat • roomsaus
20,50

vegetarisch vegetarisch

Vega burger
aubergine • bataatfriet • ras el hanout
20,50

vegetarisch vegetarisch

Rode curry
vegan kipgyoza • paksoy • ei • shiitake
20,50

vegetarisch vegetarisch

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
Zalm
gebakken bloemkool • linzensalade • romanesco • Hollandaisesaus
25,50
22,50 kleine portie
Kabeljauw
pompoen • bospeen • hazelnoten • pompoen beurre blanc
25,50
22,50 kleine portie
Snoekbaars
vichyssoise • parelgort • gebakken prei • kappertjes • bleekselderij
25,50
Tonijn
risotto • zwarte knoflook • aardpeer
27,50
Bouillabaisse met kreeft
coquille • vongole • gamba • rouille • brioche
37,50
Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
Schnitzel Deventer
champignon • paprika • spek • oude kaas • stroganoffsaus
20,50
17,50 kleine portie
Kipsaté
atjar • sajoer boontjes • satésaus
20,50
Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)
oude kaas • augurk • uienringen • truffelmayonaise
21,50
Gevulde maïskip
linzen • paddenstoelen • aardpeer • knolselderij
22,50
Veluwse boerderijeend
pesto • krokante eend • rode ui • prei
23,50
Kalfssteak
aardpeer • rode biet • eryngii • broccoli
25,50
Biefstuk van de diamanthaas
aardappel-knolselderijtaart • pompoen • spruitjes • balsamico-ui
25,50
27,50 met gorgonzola
31,50 met reuze gamba’s
Tournedos
aardappel-knolselderijtaart • pompoen • spruitjes • balsamico-ui
33,50
35,50 met gorgonzola
39,50 met reuze gamba’s
Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
Entrecote
fondant aardappel • paddenstoelen • baba ganoush • geroosterde paprika • rode wijn saus
28,50 250 gram
34,50 350 gram
Ribeye
fondant aardappel • paddenstoelen • baba ganoush • geroosterde paprika • rode wijn saus
37,50 300 gram
47,50 500 gram
Crème Brûlée
vanille • pistache-ijs
9,50

vegetarisch vegetarisch

Dame blanche
vanille-ijs • chocoladesaus
9,50
Cheesecake monchou en kers
suikerwafel • gedroogde kers • kersenijs • crumble
9,50
Chocolade
tartelette • spongecake • mousse • gezouten karamel roomijs
9,50
Trifle van speculaas
crumble • sinaasappel • gele room • bramensorbet
9,50
Lemon curd
meringue • Bastognekoek • yoghurtijs
9,50

vegetarisch vegetarisch

Mascarponemousse
chocolademousse • walnotenijs • mango gel • karamelcrumble
9,50

vegetarisch vegetarisch

Coupe karamel
banaan • karamelsaus • Zeeuwse bolus • slagroom
9,50
Kaas
5 binnen- en buitenlandse kaassoorten • krentenwegge • appelstroop
12,50
Koffie compleet
koffie of thee naar keuze • 5 luxe zoetigheden
11,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Van der Valk Hotel Deventer is 14.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.