Den Haller

Meer informatie

Watermolenweg 34
7478 PW Diepenheim


Menukaart van Den Haller

Laatst bijgewerkt op 21.02.2025
Klassiek gesorteerd
Botersla
mousse van gegrilde paprika en basilicum gemarineerde burrata, met een saus van tomaat en ratatouille groentes, krokante Grana Padano en oven gedroogde zware olijf
17,75
Rouleau van licht gerookte Noorse zalm en gemarineerde botervis met een accent
van spinazie, op zoetzure paarse peentjes, komkommer parels en een zachte mayonaise van wasabi en as el hanout, afgetopt met wakamé en forelkuit
18,75
Licht gegrilde koude jumbo garnalen, op Citrus quinoa, in een knapperig bakje
geserveerd, met een saus van langoustines, basilicum olie en haringkaviaar
18,50
Handgesneden tartaar van Black Angus regio rund, met getruffeerde
beukenzwammetjes, crunch van truffel en een bitterballetje van geitenkaas in een jasje van groene kruiden panko en zwarte knoflook
20,50
Huisgemaakte wildpaté met cranberries en paddenstoelen in pancetta gegaard,
op een chutney van rode ui, sinaasappel en vijgen, met een coulis van gepocheerde Armagnac pruimen
17,50
Licht gebonden soep van paddenstoelen, truffel, peterseliewortel en knolselderij,
met een flan van paddenstoelen en een knapperig gebakken wangetje van Gaasterlander scharrelvarken
16,75
Krachtige heldere wildbouillon met oesterzwammen, geroosterde
amandelen bieslook en stukjes hert
13,00
Vegetarische broodpudding
met Redefine Meat gehakt, paddenstoelen, edamameboontjes en vergeten groenten, met Pecorino en Grana Padano kaas en een saus van truffel, Madeira en gedroogde boleten en chips van schorseneren
27,50

vegetarisch vegetarisch

“Slavinkjes”
van Noorse zalm, in katenspek gewikkeld, op zachte zuurkool geserveerd en een romige beurre blanc saus met spekjes en gruis van geroosterde Serranoham
28,50
Winters drie luik
een taartje van Simmentaler runderwang en gekonfijte zilveruitjes in pancetta gegaard, sous vide bereid buikspek en een knapperig wangetje van het Gaasterlander scharrelvarken, op een purée van bloemkool en een stoofjus met Zwolsche mosterd
33,50
“Rollade”
van maisscharrelkip, spinazie, shiitake paddenstoelen en gekonfijte tamme eendenbout, op een mousseline van gepofte knolselderij en een jus met rozemarijn en gele bietjes, afgetopt met gefrituurde knolselderij
32,00
Rosé gebraden hertenbout biefstuk
en gebakken paté van hert, op romige paddenstoelen, een jus van truffel en cantharellen en crumble van truffel
39,75
Sticky toffee-dadel taartje
met gezouten karamelsaus, gezouten karamel ijs en in vanille gepocheerd handpeer
16,50
Wentelteefje van huisgemaakt
brioche-brood, gemarineerde warme kersen, met kaneel ijs en gesuikerde nootjes in een bakje van ouderwetse kletskop
19,00
Red velvet taartje
met een mousse van halva en witte chocolade, ube saus (paarse yam) en huisgemaakte nogaparfait
17,50
Klein dessertje (voor bij de koffie)
een mousse-je van pure Callebout chocolade met een winterse specerijen siroop
7,00
Café complèt
met huisgemaakte lekkernijen
8,75
Pecorino schapenkaas
met vijgenbrood en chutney van vijgen en dadels
18,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Den Haller is 21.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.