Brasserie Zonnig

Meer informatie

Dorpsstraat 8
7431 CK Diepenveen


Menukaart van Brasserie Zonnig

Laatst bijgewerkt op 24.02.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio
Dun gesneden rundvlees van Harmsen geserveerd met slamix, rode ui, kappertjes, pittenmix, truffelmayonaise, cherrytomaat en geraspte kaas.
11,95
Rivierkreeftcocktail
Rivierkreeft aangemaakt met yuzumayonaise geserveerd slamix, wakame en edamame boontjes.
11,95
Caprese Arancini”
Bitterballen van risotto, mozzarella en tomaat geserveerd met slamix, rode ui, kappertjes, cherrytomaat en pestomayonaise.
9,95
Rode biet
Carpaccio van dry aged biet geserveerd met walnotencrumble, “witte kaas”, aceto balsamico, rode ui, kappertjes en cherrytomaat.
11,95
Wildpaté
Paté gemaakt van fazant, hert, wildzwijn, eendenlever, knolselderij, winterpeen en pistache geserveerd met cranberrycompôte, slamix en in aceto balsamico azijn gemarineerde zilverui.
13,95
Coquille en buikspek
Krokant gebakken buikspek en gebakken coquilles,geserveerd met bisquemayonaise, slamix en zoet zure komkommer.
13,95
Pompoensoep
Met zoete aardappel, kokosroom, bosui en peterselie.
6,50
Mosterdsoep
Met room, bosui en peterselie
6,50
Lendebiefstuk
Gebakken lendebiefstuk van Harmsen (180 gram) geserveerd met aardappelpuree, groentemix en een jus de veau met rozemarijn.
26,95
Entrecôte
Gegrilde entrecôte van Harmsen (250 gram) geserveerd met aardappelpuree, groentemix en een jus de veau met rozemarijn.
32,50
Hertenbiefstuk
Gebakken hertenbiefstuk (180 gram) geserveerd met kanstanjepuree, rode kool, spruiten en een jus de veau met truffel.
26,95
Vis van de dag Dagprijs
geserveerd met bijpassende garnituur en saus.
Saté Zonnig
Gemarineerde kipdijfilet geserveerd met pindasaus groentemix, atjar tjampoer, seroendeng, kroepoek en rijst.
18,95
Vegan saté Zonnig
Gemarineerde “kipstuckjes”, geserveerd met pindasaus groentemix, atjar tjampoer, seroendeng, cassave en rijst.
18,95
Tagliatelle funghi
Tagliatelle met knoflook, truffel, room, bospaddenstoelen, peterselie en bosui geserveerd met Parmezaanse kaas.
21,50
Tagliatelle gamba
Tagliatelle met gebakken gamba’s, cherrytomaat, knoflook, rode peper, bosui en peterselie.
21,50
Boeuf bourguignon
Vegan boeuf bourguinon gemaakt van Quorn gehakt, knolselderij, wortel, zilverui en ontbijtkoek geserveerd met rode kool, spruiten en puree van gepofte zoet aardappel.
17,95
Frites met mayonnaise
3,95
Salade met rauwkost en croutons
3,75
Truffel frites
Frites met daarop truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, bosui en peterselie
6,95
Crème brûlée
Vanille crème brûlée geserveerd met pistache-ijs, slagroom en crumble.
9,50
Medovnik
Tsjechische walnoten honingcake geserveerd met pistache-ijs, slagroom en koekcrumble.
9,25
Pumpkin spice latte
Panna cotta van chai latte geserveerd met slagroom, crumble en pompoen-ijs met kardemom.
9,50
Chocolade hazelnoot
Rawcake van chocola en hazelnoot geserveerd met hazelnoorcrumble, bosvruchtencoulis en bosvruchtensorbet-ijs.
9,95
Espresso Martini
Cocktail van espresso, vodka en vanille geserveerd met een bol Tia Maria-ijs.
11,75
Kaasplateau
vijf kazen van de Kaasbaas uit Diepenveen geserveerd met abrikozenjam, druivenmosterd en notenmelange.
12,95
Friandises
Vier luxe lekkernijen voor bij de koffie of thee.
3,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Zonnig is 24.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.