Landhotel Diever, Hotel, Restaurant & Bar in het groene Drenthe (bij Dwingeloo)

Meer informatie

Groningerweg 6
7981 LA Diever


Menukaart van Landhotel Diever, Hotel, Restaurant & Bar in het groene Drenthe (bij Dwingeloo)

Laatst bijgewerkt op 17.07.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio
Drents Weiderund, Parmezaan, pijnboompitten en truffelmayonaise
14,50
Duo van vis
makreel en gemarineerde zalm, appel, kappertjes, venkelsalade en rode ui
15,50
Salade groenten
geroosterde groenten, sla en dressing
9,50

vegetarisch vegetarisch

Rundertartaar
rundvlees, crostini en een dressing van kappertjes en augurk
16,50
Seizoensgroenten
diverse bereidingen van seizoensgroenten, met een groente kroketje
9,50
Broodplank
geserveerd met kruidenboter, hummus en aioili Tip! Ideaal om te delen terwijl wij uw hoofdgerecht bereiden
8,50
Koolrabi spinazie crème soep
met bieslook en citroenolie
7,50
Tom kha kai soep
met kip, kastanje champignons, rode peper, bosui en koriander
7,50
Krokante kip
warme krokante kip, sla, mango en couscous
18,50
Geroosterde groenten
seizoensgroenten, sla en couscous
16,50
Gemarineerde zalm
huisgemarineerde zalm, sla, venkel, rode ui en couscous
17,50
Vis van het moment
met lauwwarme aardappelsalade, geroosterde venkel en seizoensgroenten, geserveerd met Hollandaise saus
26,50
Varkenshaas medaillons
met linzen, bloemkoolcrème, witlof en rode wijn jus, geserveerd met aardappeltjes uit de oven
26,50
Lente pasta
peulvruchten, spinazie, roomsaus met Parmezaanse kaas en witte wijn
25,50
Runder bavette
stevige en smaakvolle steak van het Drents Weiderund met chimichurri, geroosterde groenten, rode wijn jus en aardappeltjes uit de oven
27,50
Boerderijkip
met gnocchi, olijven, courgette, gedroogde tomaten, salie, gevogelte jus en pancetta
26,50
Diverse bereidingen van bloemkool
bloemkool, spitskool, gebrande amandelen, antiboise en polenta
25,50
Friet
3,50
Loaded schnitzel
Schnitzel met ham, champignons roomsaus en gruyère kaas
25,50
Saté van kippendij
met zoetzure komkommer, satésaus en kroepoek
22,50
Schnitzel
klassieke wijze met citroen
22,50
Schnitzel (met champignonsaus)
klassieke wijze met citroen, met champignonsaus
25,00
Zomerse tompouce
huisgemaakte tompouce met sinaasappelvulling en yoghurtijs
9,75
Mango dessert
diverse bereidingen van mango
8,75
Sorbet met vers fruit
2 bolletjes sorbet ijs met vers fruit
8,75
Chocolade dessert
trio van chocolade
9,75
Klein ijsje om mee te doen
twee bolletjes huisgemaakt ijs met slagroom en karamelsaus
8,75
Koffie of thee met friandises
met drie huisgemaakte zoetigheden
6,50
Meerprijs latte macchiato of verse thee
2,50
Brood met roomboter
3,50
Tomatensoep
4,50

vegetarisch vegetarisch

Saté van kippendij
10,50
Kipnuggets
9,25
Poffertjes
geserveerd met poedersuiker en roomboter
6,00
Gebakken vis
Met friet, mayonaise en verse groente
11,50
Frikandel of kroket
geserveerd met vers fruit, frietjes en mayonaise bij
9,25
Kinderijsje
5,50
vers fruit
3,50
Appelgebak
met noten in een potje
4,50
Muffin
van blauwe bessen
3,30
Slagroom
0,70
Hunebedbol
bol met hazelnootschuim (glutenarm)
4,30
Boterkoek of brownie
huisgemaakt
2,75
Portie turfgerookte worst
5,00
Broodplankje
met diverse smeersels
7,50
Wrap met carpaccio
Met pepermayonaise, augurk en sla
5,50
Wrap met hummus
met tomaat, komkommer en noten
4,50
6 vlammetjes
met curry
6,00
Vega bottelmix 4 stuks
met chilisaus
4,50
Landhotelborrelplank
met kaas, worst, wrap met carpaccio, wrap met hummus, nootjes, bitterballen, kaasstengels en vlammetjes
11,50
Portie gemarineerde olijven
4,00
4 bitterballen van Oma Bobs
met mosterd
4,50
6 bitterballen van Oma Bobs
met mosterd
6,00
12 bitterballen van Oma Bobs
met mosterd
9,50
6 kaasstengels
met chilisaus
6,00
Portie friet
met truffelmayonaise
3,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Landhotel Diever, Hotel, Restaurant & Bar in het groene Drenthe (bij Dwingeloo) is 17.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.