Osteria-bar Luca

Meer informatie

Voorstraat 256 B
3311 ET Dordrecht


Menukaart van Osteria-bar Luca

Laatst bijgewerkt op 24.02.2025
Klassiek gesorteerd
TIRAMISU
ZIJDEZACHT, DAGVERS, HUISGEMAAKT
8,50
PROFITTEROL
HUISGEMAAKTE SOESJES, VERSE ROOM, CHOCOLADE
8,50
SALAME CIOCCOLATO
HUISGEMAAKTE CHOCOLADE SALAMI, VANILLE-IJS
8,50
CANNOLO SICILIANO
CHOCOLADE CANNOLI, ZOETE RICOTTA, PISTACHE
8,50
SGROPPINO
LUCHTIG GESLAGEN CITROENSORBET, WODKA, PROSECCO
8,50
GELATO 2 PER BOL
VANILLE, CHOCOLADE, AARDBEI
PIATTO DI LUCA
OVERHEERLIJKE BORRELPLANK MET EEN SELECTIE VAN ITALIAANSE KAZEN, GESNEDEN VLEESWAREN, GROENTEN EN SMAKELIJKE ITALIAANSE LEKKERNIJEN
9,50

vegetarisch vegetarisch

FOCACCIA (VANAF 17:00)
HUISGEMAAKTE OVEN GEBAKKEN FOCACCIA GEMAAKT VAN ONS PIZZADEEG MET KNOFLOOK OLIE EN OREGANO
6,00
HUISGEMAAKT BROOD
HUISGEMAAKT BROOD, GESERVEERD MET HEERLIJKE WISSELENDE DIPS
6,00
SEIZOENSOEP
WISSELENDE SOEP GEBASSEERD OP SEIZOENSGEBONDEN PRODUCTEN
7,00
VITELLO TONNATO
LICHT GEBRADEN EN DUN GESNEDEN KALFSVLEES, TONIJNMAYONAISE, KAPPERTJES, RUCOLA
12,50
FRITTO DI MARE
GEBAKKEN HUISGEMAAKTE CALAMARI VAN INKTVIS, GEBAKKEN GARNALEN, CITROEN, HUISGEMAAKTE AIOLI
14,00
BRUSCHETTA TRADIZIONALE
GEROOSTERD HUISGEMAAKT BROOD, VERSE CHERRYTOMAATJES OP SMAAK GEMAAKT MET KNOFLOOK EN BASILICUM
8,50
BRUSCHETTA DELLO CHEF
GEROOSTERD HUISGEMAAKT BROOD MET EEN OVERHEERLIJKE TOPPING VAN DE CHEF
10,00
BURRATA
VERSE BURRATA KAAS OP SMAAK GEBRACHT MET OLIE EN BALSAMICO DRESSING, GEROOSTERD BROOD, HALF GEDROOGDE RODE CHERRYTOMAATJES
8,50
ARANCINO
HUISGEMAAKTE GEFRITUURDE RISOTTOBAL MET OVERHEERLIJKE WISSELENDE VULLING
4,00
GEROOSTERDE AMANDELEN
GEROOKTE EN GEKRUIDE AMANDELEN
3,50
ITALIAANSE OLIJVEN
EEN MIX VAN DE LEKKERSTE ITALIAANSE OLIJVEN
3,50
INSALATA MISTA
TONIJN, BUFALA MOZZARELLA, GEKOOKT EI, MAÏS, RADICCHIO, RUCOLA, KROPSLA
11,50
INSALATA CARCIOFINA
ARTISJOK, WALNOTEN, ITALIAANSE OLIJVEN, PARMIGIANO REGGIANO (24 MAANDEN OUD), RADICCHIO, RUCOLA, KROPSLA, ITALIAANSE DRESSING
11,50
LASAGNA BOLOGNESE
HUISGEMAAKTE RAGU BOLOGNESE, BESCIAMELLA, FIOR DI LATTE, PARMIGGIANO
15,00
TAGLIATELLE AI PORCINI
TAGLIATELLE, CRÈME VAN PORCINI, GERASPTE COURGETTE
15,50
PAPPARDELLE AL CINGHIALE
PAPPARDELLE, 24 UUR IN RODE WIJN GEMARINEERDE EN HANDGESNEDEN RAGOUT VAN WILD ZWIJN
15,50
CHICCHE ALLA ZUCCA
CHICCHE, POMPOENCRÈME, GORGONZOLA,HAZELNOTEN
15,00
12-UURTJE
WISSELENDE SOEP, INSALATA, TWEE BELEGDE BROODJES VAN DE CHEF
14,50
SALSICCIA
GEGRILDE ITALIAANSE WORST, GESMOLTEN FONTINA, PAPRIKA, GESTOOFDE RODE UI
12,50
POLLO
KROKANTE KIPFILET GEMARINEERD IN CITRUSVRUCHTEN, VERSE TOMATEN, INSALATA, BASILICUM MAYONAISE
12,50
VEGETARIANO
MIX VAN GEGRILDE GROENTEN, BUFALA MOZZARELLA, PARMIGIANO REGGIANO (24 MAANDEN OUD), OREGANO, BASILICUM
10,50
SPADA
CARPACCIO VAN ZWAARDVIS, RUCOLA, STRACCIATELLA VAN BURRATA, MUNTDRESSING
12,50
MARINARA
TOMATO SAN MARZANO, KNOFLOOK, KNOFLOOKOLIE, EXTRA VERGINE OLIJFOLIE, OREGANO
8,00
MARGHERITA
TOMATO SAN MARZANO, FIOR DI LATTE, BASILICUM, PARMIGGIANO REGGIANO (24 MAANDEN OUD), EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
10,00
MARINARA
TOMATO SAN MARZANO, KNOFLOOK, KNOFLOOKOLIE, EXTRA VERGINE OLIJFOLIE, OREGANO
8,00
SAN DANIELE
TOMATO SAN MARZANO, BUFALA MOZZARELLA, RUCOLA, PROSCIUTTO SAN DANIELE (24 MAANDEN OUD), EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
17,00
FORMAGGIOSA
PECORINO FONDUE, GORGONZOLA, SCAMORZA, ZWARTE PEPER, PERCORINO (12 MAANDEN OUD), GEHYDRATEERDE EN GEBAKKEN BASILICUM, GEKARAMELISEERDE RODE UIEN CRÈME
15,00
ORTOLANA
SUGO DI POMODORINO GIALLO, AUBERGINE, COURGETTE, PAPRIKA, BUFALA MOZZARELLA, BASILICUM, PARMIGIANO (24 MAANDEN OUD), OREGANO, EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
13,50
TONNO
DI LATTE AGEROLA, HALFGEDROOGDE GELE EN RODE CHERRYTOMATEN, TAGGIASCHE OLIJVEN, PETERSELIE, TONIJN
15,00
LUCA
PAARSE AARDAPPELCRÈME, COURGETTE GEMARINEERD MET MUNT, SCAMORZA, GEBAKKEN AUBERGINE, GEKARAMELISEERDE RODE UIEN CRÈME, AURICCHIO
17,00
RITÁ
TOMATO SAN MARZANO, OREGANO, KNOFLOOK, EXTRA VERGINE OLIJFOLIE, STRACCIATELLA VAN BURRATA OP SMAAK GEMAAKT MET CITROEN EN ZWARTE PEPER, GEHYDRATEERDE EN GEBAKKEN BASILICUM
11,00
PESTO
HUISGEMAAKTE PESTO CRÈME, GEBAKKEN AARDAPPELEN, FIOR DI LATTE AGEROLA, PESTO, BASILICUM, PISTACHE CRUMBLE, EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
15,50
SALAME
TOMATO SAN MARZANO, SCAMORZA, RICOTTA OP SMAAK GEMAAKT MET CITROEN EN ZWARTE PEPER, BASILICUM, TOSCAANSE SALAMI, GEBAKKEN AUBERGINE GEPANEERD IN MAÏSMEEL
16,00
NORMA
OVENGEROOSTERDE VERSE TOMATEN MET OREGANO, GEBAKKEN AUBERGINE GEPANEERD IN MAÏSMEEL, PARMIGIANO REGGIANO (24 MAANDEN OUD, KNOFLOOK, RICOTTA OP SMAAK GEMAAKT MET CITROEN EN ZWARTE PEPER
16,50
CAPRICCIOSA
TOMATO SAN MARZANO, FIOR DI LATTE AGEROLA, PROSCIUTTO COTTO, SEIZOENSBONDEN PADDENSTOELEN, TAGGIASCHE OLIVEN, ARTISJOK, BASILICUM, PARMIGIANO REGGIANO (24 MAANDEN OUD), EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
16,50
SALAME PICCANTE
TOMATO SAN MARZANO, FIOR DI LATTE AGEROLA, RODE UI, BASILICUM, SPIANATA CALABRESE (PITTIGE SALAMI UIT CALABRIË), PECORINO, N'DUJA PITTIGE ITALIAANSE WORST UIT CALABRIË
16,00
PARTENOPÉ
TOMATO SAN MARZANO, FIOR DI LATTE AGEROLA, ANSJOVIS, KAPPERTJES, TAGGIASCHE OLIJVEN,BASILICUM, OREGANO
16,50
ZUCCA
POMPOENCRÈME, FIOR DI LATTE AGEROLA, SPECK, GORGONZOLA, WALNOOTCRUMBLE
17,00
CHEF’S PIZZA
ONS DEEG, GEMAAKT MET EEN MIX VAN 4 MEELSOORTEN EN VEEL PASSIE, GESERVEERD MET SEIZOENSBONDEN TOPPINGS

De bewerkingsstatus van de menukaart van Osteria-bar Luca is 24.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.