Traditionele Toscaanse vissoep met verse schelpdieren, #garnalen en vis van de dag
Traditionele Toscaanse vissoep met verse schelpdieren, #garnalen en vis van de dag
Gemengde salade met rode ui, tomaat, komkommer, balsamicoazijn en olijfolie vinaigrette
Gemengde salade met rode ui, tomaat, komkommer, gegrilde seizoensgroenten, balsamicoazijn en olijfolie vinaigrette
Mozzarella, burrata, tomaat, verse pesto, rucola en basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Mozzarella, burrata, tomaat, verse pesto, rucola, basilicum, Parmaham, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Mozzarella, gebraden kipfilet, ijsbergsla, paprika, gebakken bospaddenstoelen, rode ui, bosuitjes en mayonaise
Traditioneel Italiaans platbrood met mozzarella, burrata, tomaat, verse pesto, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Traditioneel Italiaans platbrood met mozzarella, burrata, tomaat, verse pesto, rucola, basilicum, Parmaham, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Tomatensaus, mozzarella, paprika, aubergine, courgette, champignons en rucola
Tomatensaus, mozzarella, ham, champignons, artisjok, olijven en kappertjes
Vier soorten kaas (mozzarella, Parmezaanse kaas, gorgonzola, Taleggio)
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, paprika, champignons, bolognesesaus en Parmezaanse kaas
Mozzarella, pikante salami, verse huisgemaakte pesto en pijnboompitten
Mozzarella, cherrytomaten, dungesneden ossenhaas, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten
Mix van Apullian en Ligurische olijven, gemarineerd in knoflook en extra vergine olijfolie.
Vers huisgemaakt wit brood uit onze steenoven, geserveerd met knoflookkruidenboter.
Gegrild stokbrood, gegarneerd met fijn gesneden verse tomaten, knoflook, verse basilicum en extra vergine olijfolie.
Gegrild stokbrood, gegarneerd met pittige salamispread uit Calabria, met burrata en pistache crumble.
Rosé gebraden kalfsfricandeau, geserveerd met versbereide tonijncrème, kappertjes, rucola en een mix van gekleurde zongedroogde tomaatjes.
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten.
Selectie van vier soorten Italiaanse vleeswaren, in knoflook gemarineerde olijven, zongedroogde tomaat en verschillende soorten Italiaanse kaas.
Gemengde salade met rode ui, tomaat, komkommer, balsamicoazijn en olijfolie vinaigrette.
Gemengde salade met rode ui, tomaat, komkommer, gegrilde seizoensgroenten, balsamicoazijn en olijfolie vinaigrette.
Pasta met tomatensaus, knoflook, rode peper, olijven, ansjovis en peterselie.
Pasta met gegrilde kipfilet, bosuitjes, rucola, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten in een romige saus.
Pasta met vers gebakken #zalm, extra vergine olijfolie, knoflook, cherrytomaten en rucola.
Pasta met venusschelpen, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie en witte wijn.
Pasta met gebakken ossenhaaspuntjes, een mix van gebakken bospaddenstoelen, truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas.
Traditionele Italiaanse #lasagne met bolognese- en bechamelsaus, rucola en Parmezaanse kaas.
Gevulde mini pasta’s met Parmaham in een romige pestosaus, pijnboompitten en zongedroogde tomaten.
Ravioli gevuld met ricottacrème en spinazie in een boter-salie saus en Parmezaanse kaas.
Met zeebaars gevulde ravioli, geserveerd met een #bouillabaisse van venusschelpen, zeevruchten, Black-Tiger gamba’s en cherrytomaten.
In knoflookolie gebakken Black-Tiger gamba’s met, cherrytomaten en in een romige witte wijnsaus.
Kip van het seizoen. Onze kok bereid elk seizoen een bijpassend kipgerecht, informeer bij de bediening naar de huidige variant.
Kalfsfilet omwikkeld met salie, Prosciutto in een romige witte wijnsaus.
Gegrilde graangevoerde bavette, rucola, Parmezaanse kaas snippers, cherrytomaten en een gegrilde paprikasaus.
Traditionele Italiaanse ijsbonbon van omhuld vanille ijs. Vraag uw gastheer, of -vrouw welke smaken er voorradig zijn!
Vers gemaakte traditionele Italiaanse vanille #Panna Cotta, geserveerd met rode vruchtencoulis en een bol limoen ijs.
Bladerdeeg met crème van witte chocolade, rode vruchtencoulis en een bol stracciatella ijs.
Twee gevulde koekrolletjes met een crème naar keuze en een bol karamelijs. Vraag uw gastheer, of -vrouw welke smaken er voorradig zijn!
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!