Brasserie De Buitenplaats

Meer informatie

Traaij 299
3971 GM Driebergen-Rijsenburg


Menukaart van Brasserie De Buitenplaats

Laatst bijgewerkt op 24.07.2025
Klassiek gesorteerd
Broodplankje
met kruidenboter en aioli
6,50
Crostini's ( 3 st. )
burrata mouse met honing tomaat en knoflook parmaham en aioli wijntip: Wit - Pinot grigio | Rood - Montepulciano
7,50
Carpaccio van rund
pittenmix, parmezaanse kaas en truffelmayo wijntip: Rosé - Bobal
15,50
Albondigas ( 10 st. )
in Mediterraanse saus geserveerd met brood wijntip: Rosé - Domaine Saint Ferréol
9,00
Kreeftenbisque
gevuld met kreeftjes geserveerd met brood wijntip: Wit - Chardonnay Languedoc
12,00
Pomodori soep
mascarpone, oregano en basilicum geserveerd met brood
8,50
Charcuterie plank
Manchego, prosciutto, serrano, mortadella, olijven, dips
12,00
Bospaddenstoelen salade
gemarineerde paddenstoelen, Greek white feta spinazie en gepofte tomaat ( vegan )
18,50
Venkel salade
walnoten, little gem en gerookte mozzarella
18,50
Garnalen salade
kappertjes, pepertjes, yuzu parels en komkommer
18,50
BBB-Burger
Black Angus burger met sla, tomaat, augurk bacon, kaas, BBQ-saus en friet
21,50
Vegan-Burger
koolsalade, rucola, tomaat, vegan-kaas truffelsaus en friet
21,50
Kip-Burger
Jalapeño, sla en komkommersalade en friet
21,50
Pasta Puttanesca
tonijn met zachte tomatensaus wijntip: Rosé - Domaine Saint Ferréol | Rood - Tempranillo
26,50
Pasta Nduja
pittige salami met paprikasaus en gele cherrytomaat wijntip: Rood - Prunes
26,50
Pasta Pompoen
pompoen amareti en ricotta wijntip: Rood - Montepulciano
26,50
Pasta Primavera
verse groenten, basilicum en vegan room wijntip: Wit - Sauvignon Blanc
26,50
Margherita
tomaat, oregano, basilicum en mozzarella wijntip: Rood - Tempranillo
12,50
Tre Carne
salami, Italiaanse ham, pancetta, tomaat en mozzarella wijntip: Rood - Prunes
16,00
Quatro Formaggi
fontina, reggiano, taleggio en mozzarella wijntip: Rood - Montepulciano
16,00
Tazmanian Salmon
zalm, Tasmaanse peper, olijven, spinazie, rucola, tomaat en mozzarella wijntip: Wit - Chardonnay Languedoc
16,00
Biefstuk 'De Noordam'
met gegrilde groente, pepersaus en friet wijntip: Rood - Prunes
28,50
Vis au Vin 'Catch of the day'
zacht gegaarde vis in saffraansaus, groente en friet wijntip: Wit - Chardonnay Languedoc
26,50
Haloumi met tabouleh
gebakken haloumi, groente en zacht gegaarde tabouleh wijntip: Wit - Sauvignon Blanc
25,50
Friet parmezaan
parmezaanse kaas en groene kruidenmayo
4,00
Zoete aardappelfriet
met druivenolie en yuzu-mayo
4,50
Bimi groente
met romige chimichurri
9,00
Salade
pittenmix, komkommer, witte kool en cherry tomaatjes
5,00
Desembrood met burrata
avocadospread en granaatappelpitten
15,00
Desembrood met rivierkreeftjes
bosui, verse tuinkruiden en crème fraîche
13,00
Desembrood met gerookte zalm
gerookte zalm, roomkaas en gepocheerd ei
13,00
Healthy Tosti
Greek white feta, spinazie en gegrilde groente ( vegan)
9,00
Tosti Italia
prosciutto, salami, pesto en mozzarella
9,00
Kroketten van Bourgondier
desembrood en mosterd
13,00
Bitterballen 6 st.
7,50
Bittergarnituur 6 st.
7,50
Kaastengels 6 st.
7,50
Scampi's in zoete saus
7,50
Charcuterie plank
Manchego, prosciutto, serrano, mortadella, olijven, dips
12,00
Tomatensoep
op Italiaanse wijze
5,50
Friet met een snackspies
spies gevuld met mini snacks
6,00
Pannenkoek
met stroop/poedersuiker
8,00
Pasta bolo
met tomatensaus
9,00
Tosti kaas/ham
met ketchup
6,00
Wrap met groente
met gegrilde groente en vegan kruidenmayo
5,50
Verse fruitsalade
vers gesneden seizoensfruit
5,50
Kinderijsje
diverse ijsjes
1,50
Tiramisu
huisgemaakte tiramisu met bosvruchten
6,50
Citroensorbetijs
met vers fruit
6,50
Cheesecake
met aardbeiengel en ijs
6,50
Pizza Nutella
met banaan en vanille ijs
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie De Buitenplaats is 24.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.