La Cantina

Meer informatie

Raadhuisplein 6
5151 JH Drunen


Menukaart van La Cantina

Laatst bijgewerkt op 25.03.2025
Klassiek gesorteerd
Antipasti all’Italiana (vanaf 2 personen)
Plank met diverse voorgerechten en Italiaanse snijwaren
18,00
Bruschetta
Krokante belegde ciabatta’s met Parmaham, tomatensalade en makreelrilette
14,00
Caprese
Buffelmozzarella met structuren van tomaat en vijf jaar oude aceto balsamico.
14,00
Vitello Tonato
Langzaam gegaard kalfsvlees, kort geschroeide tonijn en tonijnmayonaise.
15,00
Carpaccio
Platgeslagen runderlende, pesto, Parmeggiano en rucola.
15,00
Crema di Pomodoro
Soep van San Marzano tomaten met mascarpone en basilicum.
9,00
Pane al Rosmarino
Versgebakken brood met rozemarijn en zeezout.
7,00
Gamberi all’aglio en peperoni
Gepelde gamba’s in roomsaus van knoflook en pepers geserveerd met ciabatta
20,00
Ravioli della Settimana
Check ons krijtbord voor de verse pasta van de week
18,00
Bavette al Limone
Bavette met citroen, knoflook en pepers
30,00
Saltimbocca “la Cantina”
Kalfsentrecôte, prosciutto di Parma, salie en witte wijn.
32,00
Soglioletta al finocchio con mela e limone
2 slibtongetjes met appel, venkel en citroen.
27,00
Gemengde salade
6,00
Spaghetti aglio e olio
6,00
Drie gangen, gezellig samen delen op z’n Italiaans.
Tavolo Italiano
44,00
1. Gang Selectie van voorgerechten
2. Gang Selectie van hoofdgerechten
3. Gang Selectie van desserts
Laat u culinair verrassen door onze chef-kok;
3-gangen
46,00
4-gangen
53,00
5-gangen
60,00
Margherita
San Marzano tomaat, mozzarella, basilicum
13,00
Salame
Salami, San Marzano tomaat en Parmezaan.
15,00
Carpaccio
Carpaccio van runderlende, Parmezaan, rucola en pesto.
19,00
Prosciutto di Parma e Melanzana
Gegrilde aubergine, Parmaham en Pecorino.
18,00
Salame piccante
Salami, pikante pepers, tomatensaus en Sovrano.
16,00
San Gennaro
Kerstomaat, ansjovis, oregano, Taggiasche olijven en Parmezaan.
15,00
Zucchine e Pancetta
Courgette, gerookt spek en Provolone.
15,00
Funghi
Kastanjechampignon, oesterzwam en Provolone.
16,00
Al Prosciutto e Cipolla Rossa
Gekookte ham en rode ui.
15,00
Gamberi e Pesto
Gamba’s, pesto en rucola.
18,00
Tonno
Tonijn, rode ui en Taggiasche olijfjes.
16,00
Quattro Stagioni
Salami, ham, paddenstoel en artisjok.
17,00
Quattro Formaggi
Provolone, pecorino, gorgonzola en mozzarella.
17,00
Calzone
Dubbelgevouwen pizza, gevuld met ham, salami, mozzarella en groenten.
17,00

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van La Cantina is 25.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.