Café Restaurant De Riete

Meer informatie

Brink 21
7991 CH Dwingeloo


Menukaart van Café Restaurant De Riete

Laatst bijgewerkt op 26.03.2025
Klassiek gesorteerd
MINI BROWNIE, SALTED CARAMEL,
COOKIE DOUGH EN SLAGROOM
2,75
HUISGEMAAKTE AARDBEIEN MONCHOU TAART
4,25
FRISSE LIMOEN CHEESE CAKE
4,25
TRADITIONELE APPELTAART
MET SLAGROOM EN ADVOCAAT
4,00
Uiensoep of mosterdsoep
(Kan ook zonder vlees) Geserveerd met een minibroodje en boter
6,50
TOSTI HAM/KAAS
4,50
TOSTI FOCCACIA MEDITERRAIN
Kaas, salsa van cherrytomaat en knoflook
7,00
UITSMIJTER HAM
OF KAAS
8,50
UITSMIJTER 'AN DE BRINK
Met champignons, spek en 3 gebakken eieren
11,25
Kies uit wit of granen belegd met diverse slasoorten en rauwkost
HAM OF KAAS
9,25
GEROOKTE ZALM
10,25
GROTE GARNALEN
10,25
FILET AMÉRICAIN
9,25
GEITENKAAS
9,25
GEGRILDE KIPSATÉ
14,50
NATUREL
8,00

vegetarisch vegetarisch

KAAS
9,50

vegetarisch vegetarisch

APPEL
9,50

vegetarisch vegetarisch

SPEK
10,00
Extra garnituur
2,25
De volgende gerechten worden geserveerd met keuze uit wit of bruin brood
OMELET
MET CHAMPIGNONS
10,00
BOERENOMELET
10,50
TWEE VLEESKROKETTEN
9,50
TWEE KAASCROQUETTEN
9,50
TWEE GROENTECROQUETTEN
9,50
HUISGEMAAKTE GEHAKTBAL
9,50
VARKENSLEVER
MET SPEK EN UI
13,75
Gemengde slasoorten, olijven, pomodori tomaten, komkommer, gekookt ei, witte kool, groene kruiden en frisse dressing. Geserveerd met stokbrood, kruidenboter en olyfolie
KIPPENDIJ
13,50
ACHTERHAM
13,50
GEITENKAAS BALSAMICO
13,50
GROTE GARNALEN
15,95
GEROOKTE ZALM
15,25
14,50
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en smeersels
UIENSOEP
met toast van Gruyère kaas of MOSTERDSOEP met uitgebakken spek, geserveerd met minibrood en boter
6,50
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
in saus van groene kruiden en knoflook
9,00
CARPACCIO
traditioneel, met keuze uit pestodressing of truffeldressing
12,75
GAMBA'S
uit de oven met knoflook en pepers
11,50
VITELLO TONATO
Kalfsrosbief met jssla, tonijnmayonaise, olijven en crumble van tomaat
12,75
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, warme groente, friet en rauwkost.
RUNDER ENTRECOTE
Met kruidenboter
26,50
WIENERSCHNITZEL
24,75
GEBAKKEN VARKENSLEVER
Met spek, kruiden en uien
22,50
KIPPENDIJ TERIYAKI
Met paprika, champignons, uien en groente
22,50
VIS VAN DE AFSLAG
Meestal is dit de vis van het seizoen
24,75
BOTERVIS FILET
Met witte wjn saus
24,75
LASAGNE VEGA
Met verse groente, kruiden en pesto
22,50
BOERENSCHNITZEL
Met gebakken champignons, spek, uien en paprika
26,00
TOURNEDOS
Met pepersaus
31,50
MALSE SPARERIBS
Keuze uit pittig of zoet
26,00
Patat
met saus naar keuze, appelmoes en 5 kipnuggets
8,25
7,25 of kaassoufflé, kroket of frikandel
TIRAMISU
Met adyocaat
8,25
CRÈME BRÜLÉE
Met butterscotch topping
7,25
VERS FRUIT MET SORBETUS
Citroen, mango en frambozen smaak
9,25
CAFÉ GLACE
Vanille roomijs en karamelsaus
8,00
DAME BLANCHE
Vanilleijs met warme chocolade en slagroom
8,25
KAASPLANKJE
Met 4 soorten Reypenaer kaas
10,50
KOFFIE DE RIETE
Met likeur, slagroom en lekkers
8,50
IRISH - OF DRENTSE KOFFIE
8,25

De bewerkingsstatus van de menukaart van Café Restaurant De Riete is 26.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.