Grand Café Hotel de Brink

Meer informatie

Brink 30
7991 CH Dwingeloo


Menukaart van Grand Café Hotel de Brink

Laatst bijgewerkt op 25.03.2025
Klassiek gesorteerd
geserveerd met brood en kruidenboter
Toscaans plukbrood
met olijven en dips
6,00 2 persoons
11,50 4 persoons
Stokbrood
met kruidenboter
4,50
Eén van onze soepen
Drentse mosterdsoep met Drentse droge worst & prei - tomatensoep met bos ui - Franse uiensoep met spekjes en gegratineerde kaas crouton
7,50
Rundercarpaccio
zongedroogde tomaat - rucola - krokante tuinboon - balsamico - Parmezaanse kaas
13,00
Steak tartaar
suiker sla - Amsterdamse zuren - piccalilly mayonaise
14,50
Ceviche van zalm
komkommer - vadouvan crème - rode biet - radijs - Thaise olie - frissée sla
14,00
Crushi zalm
wasabi mayonaise - wakame - furikake - soja saus
15,00
Escargots
kruidenboter - stokbrood
12,50
Tomaten tarte tatin
crème van geitenkaas - witlof - walnoot - tomaten chutney
11,50
Tataki van knolselderij
salade van bundelzwam en wakame - marshmellow van soja en wasabi - furikake - limoen mayonaise
10,50
Naturel
8,50

vegetarisch vegetarisch

Spek of kaas
10,00
Appel
9,50

vegetarisch vegetarisch

Spek en kaas
11,00
Brinkse pannenkoek
ui - paprika - porchetta - kaas - kerrie zuurkool
13,50
geserveerd met brood en kruidenboter
Trio van vis
gerookte zalm - krab - inktvis ringen - gekookt ei - tomaat - komkommer - citroen mayonaise
18,50
Carpaccio
Parmezaanse kaas - zongedroogde tomaat - krokante tuinboon - balsamico
16,50
Geitenkaas
appel - walnoot - gepofte druiven - honing - tomaat
16,50
Rundercarpaccio XL
zongedroogde tomaat - rucola - krokante tuinboon - balsamico - Parmezaanse kaas (geserveerd met brood en smeersels)
32,00
geserveerd met frites en salade
T-bone steak 700 gram
voor 2 personen - met chimichurri
70,00
Brinkse spareribs
23,50 350 gram
28,50 600 gram
Kip cordon bleu
honing mosterd dille saus
23,50
geserveerd met frites en salade
Varkens ribroast
tijm-mosterd jus
28,50
Saté van varkenshaas
satésaus - atjar - sambal badjak - krokante ui - cassave keuze uit frites of rijst
21,50
Trio van wildzwijn
wildzwijn nek - filet - coppa - rode port saus
30,00
Black angus burger
tomaat - krokante spek - little gem - pepperjack kaas - Wesselings 1662 biersaus
22,50
Schnitzel
jager saus
23,50
Surf en turf
rundersteak - blacktiger garnalen - kreeften- pepersaus
32,50
Lady steak
150 gram - met kruidenboter
25,50
geserveerd met salade
Oesterzwam burger
geitenkaas - tomaat - rucola - truffel mayonaise
21,50

vegetarisch vegetarisch

Quiche
peer - Bleu d’Auvergne - amandel - frisse witlof salade
20,50

vegetarisch vegetarisch

Knolselderij steak
Beurre café de Paris saus
23,50

vegetarisch vegetarisch

Shakshuka
ei - tomaat - geitenkaas - rucola
18,50

vegetarisch vegetarisch

geserveerd met frites en salade
Snoekbaars
crème van rode biet - saus van paling
24,50
Gebakken zalmfilet
gestoofde venkel - dashi beurre blanc
27,50
Dame blanche
bros - amandel cake - kletskop - chocolade saus - slagroom
9,50
Dwingeler toren
meringue - boerenjongens - advocaat - slagroom
10,00
Crème brûlée van kaneel
walnoot ijs - stoofpeer
10,00
Burned basked cheesecake
praliné ijs
9,50
Vanille bavarois
gepocheerde perzik in Bourbon en winterspecerijen - speculaas tuille - bitterkoekjes mousse
9,50
Koffie/thee met bonbons
6,25
Espresso martini
10,50
Kleintje soep naar keuze
Drentse mosterdsoep met spek - tomatensoep - soep van het moment
4,00
Kleintje carpaccio
truffelmayonaise - krokante tuinbonen - Parmezaanse kaas - zongedroogde tomaat - rucola
5,50
Pannenkoek of poffertjes
stroop - poedersuiker - jam
6,50
Pasta bolognese
oude kaas - rucola
8,50
Patat met kipnuggets
mayonaise - appelmoes - salade
8,50
Patat met frikandel
mayonaise - appelmoes - salade
8,50
Patat met kroket
mayonaise - appelmoes - salade
8,50
Patat met lekkerbek
mayonaise - appelmoes - salade
8,50
KINDERIJSJE
6,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Grand Café Hotel de Brink is 25.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.