Eetkamer Lamens

Meer informatie

Nieuwe Stationsstraat 4
6711 AG Ede


Menukaart van Eetkamer Lamens

Laatst bijgewerkt op 25.03.2025
Klassiek gesorteerd
Jorisbrood
Met Vadouvan Olie & Roomboter
7,50
Komkommer
Met Crispy Chili Olie
4,00
K.F.C Korean Fried Chicken
Met Sesamzaadjes
5,50
4,50
3-Gangen Keuzemenu
35,00
4-Gangen Keuzemenu
45,00
3-Gangen Proeverijmenu
50,00
4-Gangen Proeverijmenu
60,00
Rode Biet
met krokante aardappel, limoen & gebrande madame Jeanette
12,50
Steak Tartaar
met pikante mayonaise en toast
12,50
Peking Eend
met hoisin, citrus en pompoenpitten
12,50
Runder Pastrami
met brioche, spitskool, mierikswortel en druivenmosterd
12,50
Tostada Zalm
met avocado, mais en jalapeño
12,50
Tonijn
met krokante sushi rijst, citroengras, ponzu en verse wasabi
17,50
Grietbot
met bloemkool, peterselie, ansjovis en notenboter
12,50
Paddenstoelen
met een bladerdeeg pizza en truffelroom
12,50
Gamba’s Pil Pil
met rode peper, peterselie, knoflook en brood
12,50
Paling
gerookt op Japanse wijze met radijzen
17,50
Pompoen
met feta, kikkererwten, tahin en granaatappel
22,50
Zalm
van de grill met sesam, teriyaki en aubergine
22,50
Kabeljauw
gebakken in kroepoek en boemboe Bali
22,50
Shortrib
Koreaanse wijze, gefrituurde spruiten en groentesalade
26,50
Kalfspicanha
met knolselderij en een saus van Parmezaan en citroen
22,50
Diamanthaas Stroganoff
met een tartelette, champignon, paprika en ui
22,50
Cote De Boeuf
met salade, bearnaisesaus, jus en een frietje Lamens
77,50
Frietje Lamens
frietje met vadouvan mayo & gefrituurde prei
4,00
Spinazie
salade, miso & sesam
4,00

vegetarisch vegetarisch

Spruiten
gefrituurd op Thaise wijze
5,00
Kaas Assortiment
Nederlandse kazen met PX rozijnen & stroop
13,50
Bananen Royaal
karamel en bananenijs
7,50
Lamens Dubai Reep
pistache, chocolade, kataifi en yoghurtijs
7,50
Pandan Colada
ananas, kokos en pandan
7,50
Wisselende Smaken
huisgemaakt
2,00

vegetarisch vegetarisch

Macarons 6 Stuks
huisgemaakt
10,00
Vadouvan Olie 0,5 Liter
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetkamer Lamens is 25.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.