Gastrobar Het Gildehuis Eersel

Meer informatie

Hint 10
5521 AH Eersel


Menukaart van Gastrobar Het Gildehuis Eersel

Laatst bijgewerkt op 25.03.2025
THIN SLICED 14
RUNDERCARPACCIO
PARMEZAAN | TRUFFELMAYONAISE | RUCOLA | PIJNBOOMPITTEN | ZONGEDROOGDE TOMAAT
GEMARINEERDE ZALM CARPACCIO
NORI | WAKAME | AVOCADO | RUCOLA | LIMOENMAYONAISE | CROUTONS
RODE BIET CARPACCIO
RUCOLA | LIMOENCREME | AARDAPPEL | PIJNBOOMPITTEN | BIESLOOK
VITELLO TONATO
KALFSROSBIEF | TONIJNMAYONAISE | KAPPERTJES | TOMAAT | RUCOLA
ANANASCARPACCIO
VANILLE IJS | WITTE CHOCOLADE | GEL VAN FRAMBOOS
´´Something special to make your drinks even more fun´´
ANTIPASTI PLANK
SERRANO | FUET | MANCHEGO | OLIJVEN |
12,00
KAASBORDJE MET 5 KAZEN
STROOP | NOTENBROOD |
11,00
KALFSBITTERBALLEN 8ST. / 12ST.
TRUFFELDIP | MOSTERDMAYONAISE |
8,00
12,00
SWEET POTATO FRIES
ZOETE AARDAPPELFRIET |
5,50
2 VEGETARISCHE THAISE LOEMPIA'S
SRIRACHA-CHILIMAYONAISE |
5,50

vegetarisch vegetarisch

TRUFFELCHIPS
CITROEN | PEPERDIP |
4,50
SASHIMI ZALM
SOJA | WASABI | WAKAME
11,00
3 OESTERS
CITROEN | VINAIGRETTE | UI
11,50
DEEP FRIED SUSHIROLL
CALIFORNIA ROLL | CHILI TOPPING
10,00
5 LOADED GAMBA’S
CAJUN CRÈME | BOSUI | INGELEGDE SJALOT
11,50
5 KROKANTE GAMBA'S
9,50
AVOCADO SLICES
LIMOENCREME | SOJA-OLIE | FURIKAKE
7,00
3 BRUSCHETTA'S
CIABATTA | TOMAAT | BASILICUM | KAPPERTJES
9,00
BEEF TATAKI
TERIYAKI | FURIKAKE | AARDAPPELKROKANT
11,00
SLOWCOOKED PORK BELLY
GROENTEN | SESAMLAK | CASHEWNOOT
10,00

vegetarisch vegetarisch

VEGGIE TACO'S
GUACAMOLE | TOMAAT
7,50

vegetarisch vegetarisch

50 GRAM IBERICO
DUN GESNEDEN
11,00
DUTCH DUMPLIN
GARNAAL | RENDANG | KIP | VEGGIE RENDANG OF ALS MIX GARNAAL | RENDANG | KIP
8,50

vegetarisch vegetarisch

STARTERS 14
BAARSFILET
RILLETTES GEMAAKT VAN BAARSFILET MET RODE UIEN COMPOTE, ZEEKRAAL, CREME VAN KERRIE, MACADAMIANOTEN EN EEN VINAIGRETTE VAN PONZU
GEITENKAAS MET IBERICOHAM
GEKARAMELLISEERDE GEITENKAAS MET IBERICOHAM, COMPOTE VAN PEER, CREME VAN VADOUVAN EN GEMARINEERDE RODE UI
UIENMOUSSE
MET CREME VAN RODE BIET, GEROOKTE AMANDEL, GEROOKTE RODE BIET EN KLETSKOP
GEBRANDE TOMAAT
MET EEN KROKANT VAN PARMEZAANSE KAAS, CREME VAN ZWARTE KNOFLOOK, OLIJF EN SCHUIM VAN BASILICUM
TONIJN MET SOJA
VERS GESNEDEN TONIJNBLOKJES MET SOJAOLIE, SESAMZAADJES, AVOCADO, GEPOFTE PAPADUM EN EEN CREME VAN LIMOEN
RUNDERTARTAAR
TARTAAR VAN SCHOUDERHAAS MET TRUFFELCREME, PANNA COTTA VAN PICALILLY, GEL VAN AUGURK, TRUFFELCHIPS
DISHES 17
NOORSE ZALM
ZACHTGEGAARDE ZALM MET SAUS VAN KREEFT, CHUTNEY VAN SJALOT, ZEEKRAAL EN CREME VAN VADOUVAN
LIVAR VARKEN
ROULEAUX VAN LIMBURGS VARKEN MET PISTACHENOOT, PADDENSTOEL ROOMSAUS, CREME VAN AARDPEER EN ZUURKOOL
VEGGIE RENDANG
DUMPLINS GEVULD MET VEGETARISCHE RENDANG, SCHUIM VAN GELE CURRY, GEMARINEERDE BUNDELZWAMMEN, WORTEL EN BLEEKSELDERIJ

vegetarisch vegetarisch

TRUFFELRISOTTO
MET GEBAKKEN PADDENSTOELEN, PARMEZAANSE KAAS EN BIESLOOK
GEBAKKEN KABELJAUW
IN ROOMBOTER GEBAKKEN KABELJAUW MET EEN BEURRE BLANC VAN RICARD, CREME VAN KNOLSELDERIJ EN SOUS-VIDE GEGAARDE PREI
HERTENBIEFSTUK
GEBAKKEN MET PESTO, EEN BITTERBAL GEMAAKT VAN HERTENGOULASH, BRIOCHEBROOD EN EEN JUS VAN RODE WIJN
14
KERRIE-SAFFRAANSOEP
MET COQUILLE EN GEDROOGDE PATA NEGRA
DESSERT 10
GEKARAMELISEERDE PEER
PEER GEGAARD IN WARME KARAMEL MET SABAYON, VANILLE IJS EN TUILLES
CHOCOLOCO
MOUSSE VAN CHOCOLADE, AMARENA KERSEN, CHOCOLADECAKE, GEL VAN DUINDOORNBES EN PURE CHOCOLADE GANACHE
BASTOGNEKOEK EN KARAMEL
MOUSSE VAN BASTOGNEKOEK, IJS VAN KARAMEL, WITTE CHOCOLADE KROKANT EN GEL VAN FRAMBOOS
ANANASCARPACCIO
VANILLE IJS, WITTE CHOCOLADE EN GEL VAN FRAMBOOS
14,00
KAASPLANKJE
5 VERSCHILLENDE KAZEN MET NOTENBROOD EN APPELSTROOP
11,00
FRIANDISES
3 HUISGEMAAKTE FRIANDISES
4,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Gastrobar Het Gildehuis Eersel is 25.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.