Restaurant Comer

Meer informatie

Boulevard Zuid 7
1931 AA Egmond aan Zee


Menukaart van Restaurant Comer

Laatst bijgewerkt op 08.04.2025
Klassiek gesorteerd
BROOD & DIPPERS
Huisgemaakte dippers
7,50
BROOD & DIPPERS GLUTENVRIJ
Huisgemaakte dippers
6,00
PROEVERIJ COMER
Carpaccio | Steak tartare | Hollandse garnalencocktail Tonijn | Carpaccio van biet | Soep van de Chef
17,50
CARPACCIO VAN BIET VEGAN
Soja yoghurt dressing | Pompoenpit Rucola | Olijvencrumble
14,00
TARTAAR VAN TOMAAT VEGAN
Avocado | Basilicum Balsamico parels | Groente chips
14,00
TONIJN TATAKI
Nori Chips | Gepofte rijst | Wakamé salade Avocadoschuim | Oosterse dressing
15,00
HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL
Toast | Little gem Cocktailsaus | Limoencress
17,50
CARPACCIO
Oude kaas | Rucola | Pijnboompitten
15,00
STEAK TARTAAR
Brioche | Eigeelcrème | Schuim van Kreeft Bietenpoeder | Cepes | Mayonaise | Bietenchips
15,00
GAMBA PIL PIL
Oosterse groenten | Brood & Aioli
15,50

vegetarisch vegetarisch

VOORGERECHT VAN DE CHEF
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
Met passie bereid
TOMAAT-BASILICUMSOEP
Vegan mogelijk Basilicumemulsie | Brood & boter
9,00
SOEP VAN DE CHEF
Brood & boter
MAISSOEP vegan
Koriander | Chili-olie | Tortilla crumble | Brood & boter
9,00
Hele dag te bestellen
NACHOS CHEESE
Guacamole | Crème fraîche | Chilisaus
12,00
BORRELGARNITUUR
16 stuks | Warme gemengde hapjes
15,00
TEMPURA GARNALEN
8 stuks | Chillisaus
12,00
BITTERBALLEN
8 stuks | Oma Bobs | Rundvlees | Mosterdmayonaise
9,00
CALAMARIS RINGEN
8 stuks | Aioli | Chilisaus
9,00
KAASSTENGELS
8 Stuks | Chilisaus
9,00
Oesters: gillardeau | fine de claire | oester van de dag
PER STUK (GILLARDEAU + €2.25)
4,00 4 STUKS
15,00 8 STUKS
30,00 12 STUKS
44,00
KAVIAAR
Brioche kwartelei & brioche steak tartare (2p) 10gr Royal Belgian Caviar Platinum / Truffelchips | Crème fraîche
29,50
PROEVERIJ
Steak tartaar met Kaviaartruffel (koemelk met gedroogde kaviaar) Blini met 10gr platinum kaviaar & crème fraîche. Warm gerookte steur met zwart zeezout & gedroogde kaviaar
32,50
ROYAL BELGIAN CAVIAR 10 GR OF 30 GR
geserveerd op ijs
27,50 10 gr
62,00 30 gr
Geserveerd met 1 puntzak friet per 2 hoofdgerechten
TOURNEDOS VAN ‘THE BASTARD’
Gebakken eendenlever mogelijk 10 Groenten | Gebakken champignons en ui + 4 Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-sjalotjus | Hollandaise saus | Rode wijnjus
31,50

vegetarisch vegetarisch

CHATEAUBRIAND
Per 2 personen 500 gr | Getrancheerd door de chef Gebakken eendenlever mogelijk 10 p.p. Groenten | Gebakken champignons & ui Saus naar keuze: Peperroomsaus | Port-sjalotjus | Hollandaisesaus | Rode wijnjus
38,50

vegetarisch vegetarisch

SATÉ VAN DE BOERDERIJKIP 250GR
Oosterse groenten | Seroendeng | Thaise satésaus | Kroepoek
23,50

vegetarisch vegetarisch

LADYTONG
Gebakken in roomboter | Groenten Remoulade saus | Citroen
21,00 1 st.
32,00 2 st.

vegetarisch vegetarisch

PASTA GAMBA COMER
Gamba’s | Pasta | Kappertjes | Knoflook | Peterselie | Rucola
26,50
VIS VAN DE MARKT
Vraag uw gast/heer vrouw naar de keuze van vandaag
TEXELSE HAMBURGER
Gebakken eendenlever mogelijk 10 Brioche met sesam | Kaas | Bacon | Uienringe Augurk | Tomaat | Truffelmayonaise | BBQ-saus
22,00
POMPOENRISOTTO vegan
Dille | kervel | Champignon Rucola | Vegan kaas
24,50
ZEETONG 400/500 GR
In roomboter gebakken | Groenten | Citroen | Remouladesaus

vegetarisch vegetarisch

BUTCHER’S CHOICE
Vraag uw gastheer/vrouw naar de keuze van vandaag
TONIJN KATSU
Sushi | Kimchi | Edamame Oosterse dressing | Nori chips
28,00
GNOCCHI vega
Spinazie | Ricotta | Doperwten Kruidensaus | Tomaten | Rucola
24,50
PURE CHOCOLADE SOUFFLÉ
15 min wachttijd Licor 43-ijs | Pistache Tuille Mango | Marshmallow
10,00
KAASPLATEAU
5 soorten Notenbrood | Diverse confitures
16,50
OREO CHEESECAKE
Pistache | Framboos Hazelnoot crumble | Frambozenijs
9,00
SGROPPINO 18+
Witte chocolade | Frambozen | Vodka | Cava
9,00

vegetarisch vegetarisch

DAME BLANCHE
Vanille-ijs | Chocoladesaus | Slagroom
9,00
KOFFIE COMER
Koffie of thee naar keuze | Truffel | Slagroom | Bonbon | Huisgemaakte lekkernij | Amaretto
11,00
TRUFFELS VAN ‘DE TRUFFELSISTERS’
3 stuks
5,50
BONBONS van ‘Bonbon Atelier Limmen’
aan tafel geserveerd
5,50
CREMEUX DE BOURGOGNE, FRANKRIJK
Romige witschimmel van gepasteuriseerde koemelk met eetbare korst. Dankzij toevoeging van verse room krijgt de kaas niet alleen een verhoogd vetgehalte van ca. 70%, maar ook een vol en romig mondgevoel.
MONTE ENEBO, ITALIË
Deze geitenkaas wordt handgemaakt door kaasmaker Rafael Baez en zijn dochter. Als basis gebruiken ze geitenmelk, waarna de kaas door flora van Roquefort wordt gerold. Een kaas met een bijzonder uiterlijk én een romige, pikante smaak.
MUNSTER (MARIKEL), FRANKRIJK
Eeuwen geleden maakten monniken deze kaas al in het Münsterdal. De kaas ruikt sterk en heeft een zachte, ietwat vochtige oranje eetbare korst. Gemaakt van koemelk, zoet en kruidig.
BRANDNETELKAAS, NEDERLAND
Heerlijke (en gezonde) boerderijkaas, gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kaas is heerlijk romig en zacht van smaak. Het is een gethermiseerde kaas, gemaakt van koemelk.
BLUE DE WOLVEGA, FRIESLAND
Biologische blauw aderkaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De kaas rijpt circa 6 maanden en ontwikkelt in deze tijd een romige, licht pikante smaak.
PASTA
Kaas | Rucola | Tomatensaus
8,50
KROKET
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
10,00

vegetarisch vegetarisch

FRIKANDEL
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
10,00

vegetarisch vegetarisch

KIPKROKANTJES
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
11,00

vegetarisch vegetarisch

HAMBURGER
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
12,50

vegetarisch vegetarisch

POFFERTJES
Poedersuiker | Boter
6,50
KINDERDESSERT
Verrassingstoetje met vanille-ijs
6,50
SATÉ
Groenten | Friet | Mayonaise | Ketchup | Appelmoes
12,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Comer is 08.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.