Vis aan Zee

Meer informatie

Voorstraat 156
1931 AP Egmond aan Zee


Menukaart van Vis aan Zee

Laatst bijgewerkt op 08.04.2025
Klassiek gesorteerd
Oesters mignonette
Van het huis Gillardeau.
5,50 Per Stuk
30,00 1/2 dozijn
Gamba' s piri-piri
Spaanse peper, knoflook en lente-ui met Turks brood
12,00
Hollandse kokkels
In een saus van Nduja boter en Sauvignon Blanc
14,00
Manchego kroketten
Twee kleine kroketten met een vulling van manchegokaas & Limburgse ham
9,50
Gamba' s cocktail
Gepocheerde gamba's in citruscreme met lente-ui, tomaat, dille & avocado
12,00
Verse calamari
Met huisgemaakte Limoen-aioli
10,50
Ton ijntartaar
Witte miso, sinaasappeL nori krokantje en Jalapenoschuim
12,50
Bisque
Met room, gamba's, Lente-ui en Turks brood
9,00
Voorgerechten proeverij
Calamari, toast met huisgerookte zalm, tonijntartaar, bisque en Turks brood
14,50
Visplankje
Met paling, huisgerookte zalm, gepocheerde gamba's cocktail, makreel, haring en Turks brood
12,00
Labneh
Libanees zoet-hartige hangop, met dadels, pijnboompitjes, gekarameliseerde rode ui en honing. Met Turks brood.
11,00
Broodmandje
Turks brood, met twee verschillende dips
6,50
Geserveerd met Turks brood
Tonijnsteak tataki
Op een heerLijk salade met oosterse dressing, furikake en avocadocreme
24,50
Blue Stilton & Peer
Frisse Lofsalade met Britse blue stilton, peer, gekarameliseerde hazelnoten en mosterd-sherrydressing.
19,50
Frites uit Zuyd
4,50
Zoete aardappelfriet
6,00
Gegrilde seizoen groenten
6,00

vegetarisch vegetarisch

Groene- of koolsalade
4,00
Geserveerd met verse friet of zoete aardappelfriet (+1,50), koolsalade en sauzen
Schelfilet
22,00
Kibbeling aan zee
All-time-favorite, bereid volgens geheim familierecept sinds 1966
17,00 Normaal
20,00 Groot
KabeLjauwfiLet
Ons “Lekkerbekje" van de rüg of de staart
22,00
Verse calamari
Met huisgemaakte Limoen-aioli
18,50
Vega kibbeling
Gemaakt van artisjokkenharten, beLeving van onze kibbeling, maar dan vegetarisch
16,50

vegetarisch vegetarisch

Geserveerd met verse friet of zoete aardappetfriet (+1,50)
Fried chicken burger
Krokante kip met koolsla, gebakken uitjes, kimchi en chipotle mayo of honing-dille-mosterdsaus
19,00
Zalmburger
Oosterse smaken met zoetzuur, sla, Licht pittige mayonaise en krokante uitjes
19,00
Een kilo Zeeuwse mosselen geserveerd met sauzen, Turks brood of verse friet (optie zoete aardappelfriet +1,50)
Klassiek
Met wortel, prei, ui, kruidenboter en Sauvignon Blanc
27,50
Spaans met een Twist
Met chorizo, room, gin en knoflook
29,50
Catch of the day
Met mosterd-beurre blance, gegrilde seizoen groenten en zoeteaardappelcreme met gochujang

vegetarisch vegetarisch

Bospaddenstoelen risotto
Met geroosterde pompoen, Parmezaanse kaas en een gerookte oesterzwam (eryngii).
23,50
Linguine frutti di mare
De vruchten uit de zee, mosselen, kokkels en gamba's in een heerlijke saliebotersaus
22,50
Vissoep
Romige en rijkgevulde bisque met mosselen, gamba, kabeljauw en krieltjes. Geserveerd met brood
17,50
Geserveerd met verse friet of zoete aardappeifriet (+1,50) en een frisse groene salade
Zalmf ilet
22,50
Sliptongen
29,50
22,00
CHEESECAKE
New York-style, gebakken cheesecake
7,00
APPLE CRUMBLE
Warm geserveerd met een bol vanille ijs
6,50
DAME BLANCHE
Drie bollen vanille ijs, warme chocolade & slagroom
8,00
PANNA COTTA
Vanille, witte chocolade & rood fruit coulis
7,50
SCROPPINO
Citroensorbetijs, vodka & prosecco
9,50
Vis menu-tje
KibbeLing of calamari met friet, koolsla, saus en appelmoes
9,00
Snack menu-tje
Kipnuggets of een kroket met friet, koolsla en appelmoes
8,50
Visfriet menu-tje
Geserveerd met friet, koolsla, saus en appelmoes
8,50
Pastafeestje
Spaghetti, tomatensaus en geraspte kaas
9,00
Waterijsje
Raket of perenijsje
2,00
Schatkistje
Chocolade- en vanille ijs, verrassing onder deksel
3,00
Kap ite i nse i land
Bol ijs, kikkertjes, slagroom
3,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Vis aan Zee is 08.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.