Grand Café de Klok - Patisserie

Meer informatie

Grotestraat 84
7151 BD Eibergen


Menukaart van Grand Café de Klok - Patisserie

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
TOMATEN CREME SOEP
Romige soep van verse tomaten geserveerd met brood
7,25
BOSPADDENSTOELENSOEP
Romige soep van verschilfende bospaddestoelen, geserveerd met huisgemaakte truffelcroutons
7,95
FRANSE UIENSOEP
Klassieke uiensoep met verse tijm, gegratineerd met een rijke kaascrouton
7,25
AZIATISCHE MISO NOEDELSOEP
Rijkgevulde noedelsoep met pompoen, zeewier, verse groenten en Japanse kruiden
8,50
CLUB SANDWICH
Met gerookte kip, bacon, Parmezaanse kaas, ei, tomaat, komkommer, augurk en dressing
13,50
PULLED PORK
Met sla, gebakken uitjes en een barbecue yoghurtsaus
12,95
12 UURTJE
Kommetje soep, mini Bim-Bam burger en een bakje boerenyoghurt met granola en bosvruchten
12,50
LOADED ZOETE AARDAPPEL FRIET
Rijk gevulde zoete aardappelf riet met verse spinazie, romige feta, zongedroogde tomaten en geroosterde pitten
12,50
AMERICAN PANCAKES
Met nutella, stroop en of poedersuiker
8,95
PEERPOTJE
Warm stoofpeertje met huisgemaakt kaneelijs uit onze eigen patisserie
9,95
KOFFIE DE KLOK
Koffie naar keuze geserveerd met een selectie zoete lekkernijen uit onze patisserie
8,95
CHEESECAKE
Romige cheesecake met huisgemaakte lemoncurd en een luchtige meringue topping
9,95
MONCHOU
Krokant chocoladetaartje gevuld met romige monchou en verse kersen
8,95
DAME BLANCHE
Zelfgedraaid vanille ijs overgoten met warme chocolade saus
8,95
Alle gerechten worden geserveerd op boerenbrood, donker of wit ( glutenvrij mogelijk)
TONIJNSALADE
Huisgemaakte tonijnsalade met appel en kappertjes
11,50
CARPACCIO
Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
14,50
TWEE ELITE KROKETTEN
Ambachtelijke Elite kroketten uit Neede. Geserveerd op wit of bruin brood
11,50
SMASHED AVOCADO
Met rode ui, cherrytomaatjes, kappertjes, pittenmix en dille optioneel met gerookte zalm +64,00
14,50
GEGRILDE PAPRIKA
Pompoen, avocado, tomaat en mozzarella
11,95
KLASSIEKE UITSMIJTER
Drie gebakken eieren op vers brood. Met de keuze uit: Ham, kaas of spek
10,50
BOERENOMELET
Omelet gevuld met een mix van verse groenten en gebakken spekjes
11,95
PITTIGE KIP
licht pittig gekruide kip met komkommer en sla
12,50
CHAMPIGNON
Met knoflook en aioli
10,50
RIJKGEVULDE VISSALADE
Verse gemengde salade met gebakken gamba's en gerookte zalm
12,95
MEDITERRANE COUSCOUSSALADE
Luchtige couscous met romige geitenkaas, rijpe avocado en een zoete cranberry compote
12,95
OOSTERSE BIEFPUNTJES SALADE
Malse biefpuntjes gemarineerd in teriyaki, met gebakken champignons op een frisse salade
13,50
STICKY SPARE RIB FINGERS
Geserveerd met patat en warme groenten
9,50

vegetarisch vegetarisch

SPIES VAN MINI SNACKS
met patat, appelmoes en mayonaise
7,50
KIPSATE DE KLOK
Met pindasaus, patat en warme groenten
9,50

vegetarisch vegetarisch

BROODPLANK DE KLOK
Vers plukbrood van bakker Rudy, rijkelijk belegd met pesto en kaas Geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter
9,95
CARPACCIO VAN DE RUNDERMUIS
Dun gesneden rundermuis met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas
13,50
PROEVERIJ VAN DE KLOK
Een verrassende selectie met zorg samengesteld door onze Chef
14,95
ZALMTARTAAR
Tartaar van verse zalm met een wasabi panna cotta, gegarneerd met een geroosterde langoustine
14,95
GAMBA'S IN KNOFLOOKROOMSAUS
Malse garnalen gebakken in verse knoflook, geserveerd in een romige huisgemaakte saus
13,75
CHAMPIGNONS DORDOGNE
Krokant champignons in een luchtig bierbeslag, geserveerd met huisgemaakte truffelmayonaise
9,95
POMPOEN CARPACCIO
Flinterdun gesneden pompoen met rucola, geroosterde pitten, romige feta en een balsamico dressing
11,95
PEERPOTJE
Warm stoofpeertje met huisgemaakt kaneelijs uit onze eigen patisserie
9,95
KOFFIE DE KLOK
Koffie naar keuze geserveerd met een selectie zoete lekkernijen uit onze patisserie
8,95
CHEESECAKE
Romige cheesecake met huisgemaakte lemoncurd en een luchtige meringue topping
9,95
MONCHOU
Krokant chocoladetaartje gevuld met romige monchou en verse kersen
8,95
DAME BLANCHE
Zelfgedraaid vanille ijs overgoten met warme chocolade saus
8,95
STICKY SPARE RIB FINGERS
Geserveerd met patat en warme groenten
9,50

vegetarisch vegetarisch

SPIES VAN MINI SNACKS
met patat, appelmoes en mayonaise
7,50
KIPSATE DE KLOK
Met pindasaus, patat en warme groenten
9,50

vegetarisch vegetarisch

STOOFPOTJE VAN RUNDVLEES
Langzaam gegaard rundvlees in herfstbok bier, geserveerd met romige aardappelmousseline en rode kool
23,50
VARKENSHAAS SALTIMBOCCA
Malse varkenshaas met Serranoham en gorgonzola, geserveerd met gewokte groenten en Roseval aardappelen
23,95

vegetarisch vegetarisch

TERIYAKI ZALM
Op de huid gebakken zalmfilet met teriyaki glacering, vergezeld van gewokte groenten en aardappelmousseline
25,50

vegetarisch vegetarisch

PATRICIA'S KABELJAUW
In krokant spek gewikkelde kabeljauwfilet geserveerd met huisgemaakte risotto à la Patricia
27,50
LOADED SWEET POTATO
Rijk gevulde zoete aardappelfriet met verse spinazie, romige feta, zongedroogde tomaten en geroosterde pitten
18,50
GAMBA TAGLIATELLE
Geserveerd in een warme knoflooksaus met groenten
21,50

vegetarisch vegetarisch

KIPSATÉ
Malse kipspies met pindasaus, kroepoek en gebakken uitjes. Geserveerd met verse friet en salade
18,50
LENDEBIEFSTUK
Medium gebakken met een pepersaus, op een bedje van gewokte groenten en een roseval aardappel
24,50

vegetarisch vegetarisch

STICKY FINGER SPARERIBS
Malse ribbetjes in een zoet-pittige marinade. Geserveerd met verse friet en een frisse salade
24,75
PESTO TAGLIATELLE
Verse pasta met huisgemaakte pesto. Afgetopt met een romige burrata bol
24,75
RIJKGEVULDE VISSALADE
Verse gemengde salade met gebakken gamba's en gerookte zalm
12,95
MEDITERRANE COUSCOUSSALADE
Luchtige couscous met romige geitenkaas, rijpe avocado en een zoete cranberry compote
12,95
OOSTERSE BIEFPUNTJES SALADE
Malse biefpuntjes gemarineerd in teriyaki, met gebakken champignons op een frisse salade
13,50
DE KLOK’S BESTE
EEN RIJKE SELECTIE VAN ONZE VLEESGERECHTEN
28,50
1. Gang ZACHT GEGAARD RUNDERSTOOFPOTJE IN HERFSTBOK BIER
2. Gang STICKY SPARERIBS IN ZOETE MARINADE
3. Gang VARKENSHAAS À LA SALTIMBOCCA
4. Gang GESERVEERD MET ROSEVAL AARDAPPELEN EN RODE KOOL
UIT DE ZEE
EEN HEERLIJKE COMBINATIE VAN VISGERECHTEN
28,50
1. Gang KABELJAUWFILET OMWIKKELD MET KROKANT SPEK
2. Gang OP DE HUID GEBAKKEN ZALM MET TERIYAKI GLACERING
3. Gang VERSE TAGLIATELLE MET GAMBA'S IN ROMIGE KNOFLOOKSAUS
4. Gang GESERVEERD MET ROMIGE AARDAPPELMOUSSELINE EN SEIZOENSGROENTEN UIT DE WOK
GROENE VERWENNERIJ
27,50
1. Gang EEN FEEST VAN VEGETARISCHE FAVORIETEN
2. Gang ZOETE AARDAPPELFRIET RIJK BELEGD MET SPINAZIE, FETA EN ZONGEDROOGDE TOMAAT
3. Gang VERSE TAGLIATELLE MET HUISGEMAAKTE PESTO EN ROMIGE BURRATA
4. Gang COUSCOUS MET GEITENKAAS, AVOCADO EN CRANBERRY COMPOTE

De bewerkingsstatus van de menukaart van Grand Café de Klok - Patisserie is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.