Natlab

Meer informatie

Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven


Menukaart van Natlab

Laatst bijgewerkt op 01.04.2025
Klassiek gesorteerd
SOEP VAN DE DAG
Vers brood
6,50
CROQUE MONSIEUR
Boeren achterham | Oude kaas | Currysaus
6,80
12-UURTJE
Soep | Brood | Salade | Vlees of Vega
12,00
BURRATA MET GEGRILDE WITLOF
Rode druiven | Rode ui | Balsamico
14,00
EGGS BENEDICT
Brioche | Bospaddenstoelen | Hollandaisesaus
14,50
BROODJE MEDITERRANE GAMBA’S
Salade | Pittige dressing
9,80
VEGETARISCHE QUICHE
Geitenkaas | Tomaat | Spinazie
12,00

vegetarisch vegetarisch

CAESAR SALADE
Kip | Ei | Croutons | Sla
14,00
SOEP VAN DE DAG
Vers brood
6,50
CAESAR SALADE
Kip | Ei | Croutons
14,00
OP DE HUID GEBAKKEN ZALM
Seizoensgroenten | Witte wijn roomsaus
24,50
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
VLAAMS STOOFVLEES
Verse friet | Mayonaise
22,50

vegetarisch vegetarisch

Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
VEGAN JACKFRUIT RED CURRY
Jackfruit | Rijst | Groenten
21,00

vegetarisch vegetarisch

MAALTIJDSALADE
Van het seizoen
19,50
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
CHOCOLADEMOUSSE CAKE
We love chocolate!
7,50
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
VERS HUISGEMAAKT GEBAK
Wisselend
6,50
APPELTAART
+ Slagroom 0,75
5,00
AFFOGATO
Vanilleroomijs | Espresso
5,00
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
IJSTAART
Pecan merengue
6,50
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
VANILLE IJS
Salted caramel | Chococrunch
6,50
ALL DAY
OLIJVEN
Groen & zwart | Mediterrane kruidenolie
4,00
LUXE GEMENGDE NOTEN
Van onze buren Wine And Nuts
4,00
BREEKBROOD
Tapenades & Aioli
7,50
HOUBEN WORSTENBROOD
Vlees of vegan
4,00
ZWAMCIJSJES
4 Stuks | Curry | Ketchup
4,00
GAMBA’S
In knoflookolie
9,80
OMA BOB’S BITTERBALLEN
Vlees of vegan
9,80
FLAMMKUCHEN
Spek | Ui | Crème fraîche of Kaas | Tomaat | Pepers
9,80
PORTIE VERSE FRIET
Mayonaise
5,80
BORRELPLANK
Ham | Kaas | Noten | Tappenade | Breekbrood | Garnituur
16,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Natlab is 01.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.