Restobar Ambiance

Meer informatie

Stationstraat 87
6181 AE Elsloo


Menukaart van Restobar Ambiance

Laatst bijgewerkt op 28.03.2025
Klassiek gesorteerd
Selectie van Charcuterie
Vier verschillende soorten charcuterie, geserveerd met vers brood en romige alioli
22,50
Selectie van Kazen
Vier wisselende kazen, geserveerd met vers brood en bijpassende dips
21,50
Rilette van Eend
Geserveerd met knapperige toast en een compote van pruimen en sjalot
9,75
Rilette van Zalm
Geserveerd met knapperige toast
8,75
Tartaar van Tonijn
Geserveerd met bieslookmayonaise, pickle van radijs en crispy rijstnoedels
14,50
Baba Ganoush
Huisgemaakte romige auberginedip geserveerd met granaatappel, feta en peterselie
9,75
Terrine van Nori en Wortel
Geserveerd met een compote van gember en sjalot
10,25
Gepekeld Kalfsvlees
Geserveerd met een crème van olijfolie, zoetzuur mosterdzaad, augurk, rucola en croutons
13,50
Brood met Dips
Vers gebakken brood geserveerd met drie huisgemaakte dips
7,50
Brood
Extra portie brood
4,00
Gegratineerde Scampi’s
Geserveerd in een knoflook-tomatensaus met olijven
12,50
Bretonse Sardines uit de Oven
Geserveerd in persilladeboter, een kruidenboter op basis van peterselie en knoflook
13,75
Gebakken Octopustentakel
Geserveerd met een romige paprikacrème
16,50
Makreelfilet
Geserveerd met doperwtcrème, citroensaus en krokante aardappel
11,00
Sweet & Spicy Rib Fingers
Geserveerd met bosui en sesamzaadjes
13,50
Huisgemaakte Kroketjes
Twee huisgemaakte kroketjes met een wisselende vulling
7,75
Franse Maiskip
Geserveerd met doperwten en een dragonjus
11,75
Filet Mignon de Porc
Varkenshaas op zijn best, geserveerd met linzen en ras el hanout jus
13,50
Gegratineerde Bimi
Overbakken met Italiaanse Provolone kaas
9,75
Geroosterde Prei
Geserveerd met sesamcrème en Japanse furikake kruiden
10,25
Mousseline van Aardappel
Luchtige, romige aardappelpuree met verse tuinkruiden
7,50
Wisselende Vegetarische Pasta
Laat je verrassen door de chef, informeer naar de keuze van de dag
10,50

vegetarisch vegetarisch

Frietjes met Kipvingers
5,00
Frietjes met Frikandel
5,00
Pasta met Tomatensaus
6,50
Mousse van Mango
Huisgemaakt, geserveerd met mango-compote en een citroencrumble
10,50
Crème Brûlée van Bastogne
Geserveerd met een krokant suikerlaagje en bastognekoek
9,50
Brownie met Caramelcrème
Geserveerd met salted caramel crumble
10,00
Selectie van Kazen
Drie kazen met bijpassende dips
11,50
Wisselende Luxe Belegde Broodjes
Laat je verrassen door de chef, informeer naar het aanbod van de dag
Borrelplank Vlees (2 pers)
Een selectie van vier soorten charcuterie en twee kazen, rilette van eend, huisgemaakte kroketjes, olijven, vers brood en romige aioli
41,50
Borrelplank Vis (2 pers
Rilette van zalm, gerookte zalm, gemarineerde scampi’s, gefrituurde ansjovisjes, een selectie van twee kazen, gemarineerde groenten, vers brood en citroencrème
41,50
Borrelplank Mix (2 pers)
Een selectie van twee soorten charcuterie en twee kazen, rilette van eend, huisgemaakte kroketjes, rilette van zalm, gerookte zalm, gefrituurde ansjovisjes, gemarineerde groenten, vers brood en romige aioli
46,50
Huisgemaakte Kroketjes
Twee huisgemaakte kroketjes met een wisselende vulling
7,75
Gemarineerde Groenten
Diverse groenten in een smaakvolle kruidenmarinade
6,50
Gefrituurde Ansjovisjes
Geserveerd met een bijpassende dip
9,75
Gemarineerde Scampi’s
Geserveerd in een knoflook-tomatensaus met olijven
12,50
Bitterballen van Hollandse Garnaal (6 stuks)
Geserveerd met een bijpassende dip
15,50
Selectie van Charcuterie
Vier verschillende soorten charcuterie, geserveerd met vers brood en romige alioli
22,50
Selectie van Kazen
Vier wisselende kazen, geserveerd met vers brood en bijpassende dips
21,50
Rilette van Eend
Geserveerd met knapperige toast en een compote van pruimen en sjalot
9,75
Rilette van Zalm
Geserveerd met knapperige toast
8,75
Tartaar van Tonijn
Geserveerd met bieslookmayonaise, pickle van radijs en crispy rijstnoedels
14,50
Baba Ganoush
Huisgemaakte romige auberginedip geserveerd met granaatappel, feta en peterselie
9,75
Terrine van Nori en Wortel
Geserveerd met een compote van gember en sjalot
10,25
Gepekeld Kalfsvlees
Geserveerd met een crème van olijfolie, zoetzuur mosterdzaad, augurk, rucola en croutons
13,50
Brood met Dips
Vers gebakken brood geserveerd met drie huisgemaakte dips
7,50
Brood
Extra portie brood
4,00
Onze bar bites kunt u
estellen van 12:00 tot 23:00
Portie Gemarineerde Olijven
3,50
Salami Sticks
6,00
Huisgemaakte Kroketjes
Twee huisgemaakte kroketjes met een wisselende vulling
7,75
Gefrituurde Ansjovisjes
Geserveerd met een bijpassende dip
9,75
Gemarineerde Scampi’s
Geserveerd in een knoflook-tomatensaus met olijven
12,50
Gemarineerde Groenten
Diverse groenten in een smaakvolle kruidenmarinade
6,50
Luxe Bitterballen
Geserveerd met mosterd (10 stuks)
9,50
Bitterballen van Hollandse Garnaal
Geserveerd met een bijpassende dip (6 stuks)
15,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restobar Ambiance is 28.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.