Restaurant 't Edelhert

Meer informatie

Nunspeterweg 6-8
8075 AA Elspeet


Menukaart van Restaurant 't Edelhert

Laatst bijgewerkt op 31.03.2025
Klassiek gesorteerd
WILDMENU
30,00
1. Gang SOEP Lichtgebonden wildsoep met wildgehaktballetjes of bospaddenstoelensoep met spekjes en verse bospaddenstoelen
2. Gang HOOFDGERECHT Ambachtelijk bereide wildstoofpot met hert en wild zwijn of hertenbiefstuk in rode wijnsaus (meerprijs: €7,50)
3. Gang DESSERT Vanille-ijs met warme bosvruchten en slagroom
Bosbessen bavarois (bosbes sorbetijs)
met slagroom
10,00
Elspeets ijsje
met vanille-ijs, warme bosvruchtensaus en slagroom
6,50
Sorbet met verse vruchten
aardbei- en vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
9,50
Crème brûlée
met vanille-ijs en slagroom
10,50
Tiramisu
met lange vingers, kaneelijs en slagroom
10,00
Warme appelstrudel
met kaneel, walnotenijs en slagroom
10,00
Tartetin van peer
vanille-ijs en slagroom
10,00
Supercoupe ‘t Edelhert
met 4 bollen vanille-ijs, advocaat, boerenjongens, chocoladesaus en slagroom
5,75
Dame Blanche
met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom
6,50
Coupe caramel
met vanille-ijs, caramelsaus en slagroom
7,50
Coupe
met banaan, bananenijs, chocoladesaus en slagroom
8,50
Wilt u een dessert, maar liever een kleine? Geen probleem! Al onze ijscoupes zijn ook in een kleiner formaat te bestellen.
Verrassing Grand Dessert (vanaf 2 pers.) .geselecteerd door de chef
11,00
Kaasplankje
met vijgenbrood, notenbrood, honing en mosterd
10,00
Trio van vis
met gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus
13,50
Rundercarpaccio
met pesto, oude kaassnippers en pijnboompitten - normaal
13,00
Rundercarpaccio
met pesto, oude kaassnippers en pijnboompitten - XXL
20,00
Tartaar van Wagyu rund
met tartaarsaus
14,50
Frisse salade
met stoofpeer en geitenkaas en mix van noten
13,50
Runder pastrami
met frisse salade en rode uien compôte
13,50
Italiaanse tomatensoep
met gehaktballetjes
6,25
Groentesoep
met verse groenten en gehaktballetjes
6,25
Bospaddenstoelensoep
met krokant gebakken spekjes*
6,25
Gebonden wildsoep
met stukjes wild en kruiden
6,25
Div. voorgerechtjes voor wie niet
kan kiezen, geselecteerd door de chef.
14,50
Gebakken zalmfilet
met mosterd-dillesaus
27,50
Sliptongen (3 st.)
met remouladesaus
27,50
Kabeljauwfilet (op de huid gebakken)
met bieslooksaus
27,50
Vispalet (4 soorten)
met wittewijnsaus
27,50
Bij al onze hoofdgerechten serveren wij aardappelgarnituur, friet met mayonaise, sla, warme groenten en iets lekkers van het seizoen!
Tournedos 200 gr.
(lekkerste biefstuk van de koe) met ui en champignons
34,50
Schnitzel
met ui, champignons en spekjes
24,50
Schnitzel
met champignonroomsaus
24,50
Gebraden varkenshaas
met champignonroomsaus
24,50
Mixed grill
met kogelbiefstuk, varkenshaas, kipfilet, sparerib en pepersaus
25,50
Kalfsschnitzel
met champignonroomsaus
25,75
Kalfsentrecôte
met ui, champignons en pepersaus
29,50
Duo van Wagyu
gebakken en gegrild met warme knoflookjus
32,50
Black Angus entrecote 200 gr.
27,50
Black Angus entrecote 300 gr.
32,50
Reuze satéspies 300 gr.
met satésaus, kroepoek, augurk en gefrituurde uitjes
24,50
XXL schnitzel 450 gr.
met ui, champignons, spekjes en champignonroomsaus
25,50
Spareribs (afgelakt zoet/pittig)
met knoflooksaus
24,50
Duo van bospaddenstoelen
Italiaanse strudel in roomsaus
19,50

vegetarisch vegetarisch

Djawa Ravoili van de dag
met pesto-roomsaus
19,50

vegetarisch vegetarisch

Penne pasta
met bospaddenstoelen, seizoensgroenten en kaassaus
19,50

vegetarisch vegetarisch

Onze maaltijdsalades bestaan uit een gemengde salade met diverse ingrediënten en een heerlijke dressing. Daarbij serveren wij brood met kruidenboter.
Gebakken kip
met cashewnoten en chilisaus
15,75
Geitenkaas (lauwwarm)
met honing en noten
15,75
Visvariatie
met tonijn, gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
17,75
Gebakken kippenlevertjes
met ui, champignons, spek en paprika
14,70
Biefstukpuntjes (roergebakken)
met groente en chilisaus
17,75
Bij onze plates serveren wij sla, friet en mayonaise. Indien gewenst serveren wij ook gebakken aardappels
Schnitzel
met ui, champignons en spekjes
16,50
Stukjes kipfilet (roergebakken)
met chilisaus
16,50
Satéspies van varkenshaas
met satésaus en kroepoek
16,50
Gebakken scholfilet
met groene kruidensaus
16,50
Kogelbiefstuk
met kruidenboter
19,50
Wagyuburger op een Italiaanse bol
met ui en champignons
18,50
Schaaltje champignonroomsaus, pepersaus of witte wijnsaus
2,50
Schaaltje gebakken champignons
2,75
Schaaltje gebakken ui met champignons
2,75
Schaaltje gebakken ui, champignons en spekjes
3,25

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Edelhert is 31.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.