Bardot Enschede

Meer informatie

Langestraat 47c
7511 HB Enschede


Menukaart van Bardot Enschede

Laatst bijgewerkt op 03.06.2025
Klassiek gesorteerd
FRANSE BAGUETTE
Gelakt met kruidenolie, geserveerd met kruidenboter en knoflooksaus wit of bruin brood
6,50
DAHLSOEP VAN RODE LINZEN (VEGAN)
Met kerrie masala, geserveerd met baguette
7,40
AARDAPPEL PREISOEP (VEGAN MOGELIJK)
Met een krokantje van gedroogde ham, geserveerd met baguette
8,60
UIENSOEP
Authentieke Franse uiensoep afgeblust met Pernod, gegratineerd met Gruyère
9,40
TATAKI VAN COUER DE BOUEF TOMAAT (VEGAN)
Met een licht pittige crème van couer de bouef tomaat
9,40
STEAK TARTARE BARDOT
Gesneden van bavette, met klassieke garnituren en een eidooier
11,80
KLASSIEKE GRAVAD LACHS (ZALM)
Huisgemarineerd met mierikswortelcrème, toast en roomboter
12,40
GARNALENCOCKTAIL MET SURIMI KRAB
Geserveerd met avocado, rode sla en whisky-cocktailsaus
13,60
FOIE GRAS DE CANARD
Met vijgencompote, geserveerd met dun gesneden witte baguette
14,80
HUISGEMAAKTE CHUTNEY VAN AUBERGINE (VEGAN)
Geserveerd met groentechips en baguette
8,80
GEBAKKEN KNOFLOOKCHAMPIGNONS
Gegratineerd met een rijke kaassaus
9,60
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (6 stuks)
Gros griss slakken met kruidenboter ('van slakkenboer 'Slow Escargots') (Gratinée met Roquefort per 6 +2,50)
9,80
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (12 stuks)
Gros griss slakken met kruidenboter ('van slakkenboer 'Slow Escargots') (Gratinée met Roquefort per 6 +2,50)
17,20
GEBAKKEN SARDIENTJES (FILET)
Met knoflook, peterselie en tomatenconcassé
10,80
GEBAKKEN MINI OCTOPUS
Geserveerd in pittige tomatensaus
11,40
GEBAKKEN GAMBA'S
In knoflookboter gebakken, met rode peper en peterselie
11,80
BIEFSTUKPUNTJES
Gebakken, in een licht pittige roomsaus met oosterse tinten, paprika, rode ui en tomaat
12,80
KOKKELS
Gebakken met knoflook, rode peper en afgeblust met witte wijn
14,80
KIKKERBILLEN AU BEURRE D'AIL
Gebakken met knoflookboter en peterselie
15,60
GEBAKKEN ZALMFILET
Op de huid gebakken met een romige zuring-vermoutsaus
24,80
GEROOSTERDE DORADE
Van kop tot staart, geserveerd met tomaten-antiboise
26,80
GEBAKKEN ZEEDUIVELFILET
Met Provençaalse tomaten en een pistou van tuinkruiden
28,80
IN ROOMBOTER GEBAKKEN HELE TARBOT
Van kop tot staart, geserveerd met ravigottesaus
29,50
BARDOT BURGER
100% rundvlees op een brioche bol met gekarameliseerde uien, spek, Gruyère, augurk, sla, tomaat en onze eigen burgersaus, geserveerd met Franse friet
16,60
GEGRILDE VARKENSRIB (250 GRAM)
Met huisgemaakte kruidenboter
22,40
POULET NOIR FILET SUPRÊME BASQUAISE
Suprême kipfilet (met klein botje) met een klassieke saus op basis van tomaat, paprika, ui, olijven en knoflook
24,40
LAPIN
Langzaam gegaarde hele konijnenbout geserveerd met pruimensaus
25,40
ONS ANTWOORD OP DE CHATEAUBRIAND (2 PERSONEN)
Getrancheerde zijlende, geserveerd met bijpassende garnituren en sauzen, medium/rare geserveerd
28,50
GEGRILDE TOURNEDOS
Met Roquefortsaus, rode wijnsaus of pepersaus
29,70
LAMSRACK (MEDIUM RARE)
Gebakken hele rack met een honing-rozemarijn glaze met Provençaalse tomaten Bereidingstijd: minimaal 20 minuten
36,80
Gebakken eendenlever
9,50
Surf en turf Gamba extraordinaire (250 gram)
Bereidingstijd: minimaal 20 minuten
14,00
GROTE ARGENTIJNSE GAMBA'S
Gebakken in knoflookolie en rode peper, geserveerd met rouille
25,50
FRUITS DE MER STOOFSCHOTEL
Rijke stoofschotel met Argentijnse gamba's, langoustines, witvis, octopus, kokkels en mosselgroenten, afgeblust met witte wijn en venkelbouillon
28,40
GEMARINEERDE TAHOE MET PILAU RIJST (VEGAN)
Gemarineerd in ketjap, soja, knoflook, rode peper geserveerd met zoetzure ui en komkommer
17,60

vegetarisch vegetarisch

LICHT PITTIGE RODE LINZEN CURRY (VEGAN)
Geserveerd met couscous, papadum en mediterrane groenten
18,40

vegetarisch vegetarisch

MAISRIBS MET BBQ MARINADE (VEGAN)
Geserveerd met Provençaalse tomaten, kriel, wortel en rode ui
18,80

vegetarisch vegetarisch

QUICHE
Klassieke quiche Lorraine maar dan vegetarisch, gegratineerd met Comté geserveerd met Provençaalse tomaten, kriel, wortel en rode ui
19,80

vegetarisch vegetarisch

CAESER SALADE KIP
Gepocheerd ei, pan sucre, croutons, tomaat, avocado, oude kaassnippers en Caeserdressing
16,80
KLASSIEKE NIÇOISE
Tonijn, ansjovis, ei-partjes, gemengde salade, haricots verts, tomaat, krieltjes, paprika, zwarte olijven, rode ui en een rode wijnazijn vinaigrette
17,30
BIEFSTUKPUNTJES
Paprika, rode ui, tomatenreepjes, krieltjes, croutons en een gegrilde knoflookdressing
17,80
CHÈVRE
Lauw-warme geitenkaas, walnoten, blauwe druiven, komkommer, poftomaatjes, rode ui en een mangodressing
18,80
CAESER SALADE ZALM
Gepocheerd ei, pan sucre, croutons, tomaat, avocado, oude kaassnippers en Caeserdressing
19,80
OESTERS LIMA NO.3
Wij serveren onze oesters op schaafijs met rode wijnazijn, sjalot en citroen (Normandie, Frankrijk)
3,90
OESTERS CREUSE GILLARDEAU NO.4
Wij serveren onze oesters op schaafijs met rode wijnazijn, sjalot en citroen (Bretagne, Frankrijk)
4,20
PLATEAU FRUITS DE MER (klein)
EEN GROTE SELECTIE SCHAAL- EN SCHELPDIEREN Met onder andere: Argentijnse gamba's | Langoustines | Noordzeekrab | Oesters | Zalm | Octopus | En een rijke selectie aan seizoensgebonden schelpdieren Geserveerd met rouille, knoflooksaus en crostini's
49,50
PLATEAU FRUITS DE MER (groot)
EEN GROTE SELECTIE SCHAAL- EN SCHELPDIEREN Met onder andere: Argentijnse gamba's | Langoustines | Noordzeekrab | Oesters | Zalm | Octopus | En een rijke selectie aan seizoensgebonden schelpdieren Geserveerd met rouille, knoflooksaus en crostini's
94,00
FRANSE FRIETJES
Met mayonaise
3,90
ZOETE AARDAPPELFRIETJES
Met vegan mayonaise
5,50
AARDAPPELGRATIN
4,50

vegetarisch vegetarisch

GEMENGDE SALADE
4,50

vegetarisch vegetarisch

KRIEL, WORTEL EN RODE UI
4,50
GEBAKKEN RATATOUILLE GROENTEN
4,80

vegetarisch vegetarisch

SAUS VAN DE KAART NAAR KEUZE:
2,50
ÉCLAIR
Gevuld met sinaasappel-banketbakkersroom en een bolletje vanille-ijs
7,80
KLASSIEKE BABA AU RUM
Met een vanille Monchou
8,20
CREMEUX VAN KOFFIE
Met gekaramelliseerde witte chocolade en een bolletje malaga-ijs
8,40
CRÈME BRÛLÉE
Klassiek vanille
8,80
CHEESECAKE CRÈME
Geserveerd op Bastogne crumble met een bolletje bramenijs
9,20
CHOCOLADETAARTJE UIT DE OVEN
Met grove compote van gegrilde gemarineerde ananas en een bolletje ananas-ijs
11,80
FROMAGE
Selectie van vijf verschillende soorten harde en zachte Franse kazen
13,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bardot Enschede is 03.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.