Restaurant Herberg Hotel & Appartementen de Smidse

Meer informatie

Molenweg 9
6285 NJ Epen


Menukaart van Restaurant Herberg Hotel & Appartementen de Smidse

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
Geserveerd met een bruin broodje en boter
Huisgemarineerde zalm
met brioche krokant en gin-tonic gel
15,95
Tartaar van gerookte Mechelse forel
met crostini van zuurdesembrood en citroen aïoli
15,75
Drieluik van “Kuusj”
natuurvarken uit Mechelen met mango chutney (fuet, gedroogde ham en paté)
15,75
Krokant gebakken Val-Dieu kaas met “Kuusj”
spek, biersiroop, dadelcompôte en walnoot
15,50
Croquetten van tomaat en mozzarella
met pesto mayonaise
14,95
Geserveerd met een bruin broodje en boter
Tomatensoep
met kruidenroom en Provençaalse ratatouille
7,95
Tante Mina’s
rijkgevulde zondagse kippenbouillon met rozemarijncracker
7,95
Geserveerd met warme groenten en verse frites
Epens zuurvlees volgens
het recept van “de oma”
24,50
Runderbavette
met sjalotten saus
26,50
Gebakken Mechelse forel
met saffraan saus
25,50
Vis van het moment
regelmatig wisselend naar marktaanbod
26,50
Risotto van venkel
met geitenkaas en basilicum pesto
22,95
Krokant knapzakje
met Val-Dieu kaas, Vijlense bijenhoning, cashewnoten en stroopsaus uit Aubel
24,50
Crème brûlée
met vanille en karamel-zeezout ijs
11,50
Aubelse stroop ijsparfait
met gel van peer en appelkrokant
12,50
Dame Blanche “de Smidse”
11,50
Kaasplankje
met 7 regionale boerenkaasjes, wijngelei van Domein Steenberg, stroop en mueslibrood
15,75
Koffie of thee “de Smidse” met .handgemaakte bonbons van Matthias en zoetigheden
9,25
Gemengde salade
4,50
Portie frites
4,50
Portie warme groenten
4,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Herberg Hotel & Appartementen de Smidse is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.