Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden

Meer informatie

Wilhelminastraat 43
6285 AT Epen


Menukaart van Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
12-Uurtje
paprikasoep | Spiegelei ham-kaas | eiersalade | kalfskroket + mosterd | salade
18,00
12-Uurtje ook in 'n vegetarische versie
paprikasoep | oesterzwamkroket | eiersalade | Spiegelei met kaas | salade
18,00

vegetarisch vegetarisch

Paprikasoep
geroosterde paprika | tomaat | kimchi focaccia
9,50
Pompoen Miso soep
pompoen | Japanse miso | pinda-olie | boter | ui | knoflook
11,00
Club Sandwich
kip, truffel & bacon
17,00
Bagel Sandwich
kalkoen | bacon | ei | pesto met avocadosaus
14,50
Avocado Sandwich
Verse frites
met mayonaise
5,00
Zoete aardappelfrites
truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
6,00
Tosti Mumbai
groene chutney | kaas | komkommer | tomaat | bruin brood
10,00
Wrapburger
rundvlees | bacon | cheddar | tomaat | mayo
17,00
Salade uit de zee
gerookte zalm | scampi | Hollandse garnalen | brood
28,00
Vispotje zuur
desembrood | div soorten vis | mais | cajun creme | Parmezaanse kaas | kippenbouillon
18,00
Rundercarpaccio
truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaanse kaas
15,00
Desembol Gezond
12,00
Kalfskroketten
13,00
Oesterzwamkroketten
13,00
Garnaalkroketten
17,50
Uitsmijter ham & kaas XL
13,50
17:30 – 20:00
Tartaar van tonijn
wasabi | sesam | soja | merengue van dashi
18,00
Geglazuurde Buikspek
72 uur gegaard | wortelpuree | lotuswortel
18,00
Rundercarpaccio
pijnboompitten | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
15,00
De rauwe van Steenberg
streekkaas | roodschimmel | uiencompote | stroop | notenbrood
15,00
Paprikasoep / Vegan
geroosterde paprika | tomaat | kimchi focaccia
9,50
Pompoen Miso soep
pompoen | Japanse miso | pinda-olie | boter | ui | knoflook
10,00
Wilde paddenstoelenkroket
mix van paddenstoelen | roomkaas | crème fraîche | saliemayonaise | knoflook | bieslook
12,00
Bieten geitenkaas taartje
jam van rode biet | geitenkaas | roomkaas | bieslookmayonaise | ui
11,00
Paling - gebakken
paling | shiitakesaus | tahinisaus | tusazogel | dakoinsalade
18,00
17:30 – 20:00
Hertfilet
chocoladesaus | pastinaak | couscous | worfel | koriander | dadel
32,00
Salade uit de zee
scampi | gerookte zalm | Holl, garnalen | brood
28,00
Schouder van varken gestoofd
tamarindepasta | vissaus | zes soorten groeten | mozzarella cheese
27,00
Ossenhaas
pepersaus | aardappelpavd | mix van groenten | truffelkroket
30,00

vegetarisch vegetarisch

Rendang van jack-fruit Vegan
haricot verts | granaatappel | cashew | rijst
26,00
Kabeljauw mozaïek
visfilet | olijven | nori | paprika | paksoi | paddenstoelen | frites
25,00
Stoofschotel Vegan
borlottibonen |venkel | prei | knoflook | witte wijn
19,00
Zeebaars
zeebaarsfilet | rodewijnsaus | lof | sperciebonen | spek | puree van knolselderie
29,00
Verse frites
met mayonaise
5,00
Salade Vegan
komkommer | cherrytomaat | pompoenpit
5,50
Zoete aardappelfrites
truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
6,00

vegetarisch vegetarisch

Rijst Vegan
haricot verts | chili | sesam
4,50

veganistisch veganistisch

Kroketjes
aardappel
4,00

veganistisch veganistisch

Pavlova Vegan
passievruchtijs | mango | passievrucht | merengue
12,00
Matcha en Citroen choux
Witte chocolade | hazelnoot sorbetijs | Citroen choux
13,00
Blis Bars
Gel van passievrucht | noten | dadel | pistache ijs Italiaanse merengue
14,00
Koffie met lekkernijen
12,00
Kaasplank
Met appelstroop en garnituren
18,00
Glaasje amberkleurige port
Ramos pinto Adriano white reserva
6,00
Bonbon van La Fève 3 st.
5,00
Vlaai van Peter Lemmens v.a.
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.