Hotel Landgoed Het Roode Koper

Meer informatie

Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 82
3852 PV Ermelo


Menukaart van Hotel Landgoed Het Roode Koper

Laatst bijgewerkt op 09.04.2025
Klassiek gesorteerd
RUND / FOREL VAN ‘T SMALLERT
filet américain van rund - zachtgegaarde forel – crème van zwarte ui gepekelde eikhaas – gebrande haricot vert schuim van kokosnoot en limoen – bouillon van ui
31,00
ZEEBAARS
tartaar van zeebaars – geschroeide zeebaars – radijssoorten crème van bosui – bouillon van dashi – mango – Vietnamese dressing
32,00
RODE KOOL / TULP
mousse van venkel – ingelegde tulpenbol – salade van rode kool krokant van hennepzaad – dressing van gefermenteerde rode kool
28,00
ZWEZERIK / KRAB
geglaceerde kalfszwezerik – lauwwarme salade van noordzeekrab flan van pompoen – olie van salie – krokant van zuurdesem schuim van miso – wintertruffel
40,00
COQUILLE
twee bereidingen van coquille – gemarineerde koolrabi – mini bospeen gel van citrus – krokant van filo – schuimige baharatsaus
38,00
AARDAPPEL / BELPER KNOLLE
gevulde La Ratte aardappel – crème van huacatay – crème van macadamianoot rammenas – hollandaise van beurre noisette – rasp van Belper Knolle
28,00
COURGETTE/SEREH
op pitten en zaden gebakken courgette – crème van paddenstoel – broccoli basilicumolie – beignet van paddenstoel – schuimige saus van sereh
38,00

vegetarisch vegetarisch

AARDPEER/MORILLE
open raviolo met Stroese Dame – gepofte aardpeer
38,00

vegetarisch vegetarisch

NOORDZEE TARBOT
gebakken tarbotfilet – compote van linzen – crème van macadamia gebakken uiencrème – zilte groente – beurre blanc met saffraan
48,00
PIETERMAN
gebakken pieterman – geconfijte inktvis – kervelwortel courgette – crème van kervel – oude aceto balsamico bouillon van Parmezaanse kaas
45,00
HERT
rosé gebraden hertenrug – mini-kroket van hertenstoof spitskool – trompettes de la mort – hazelnoot hollandaise met roze peper – eigen jus met kamille
52,00
ANJOUDUIF
op karkas gebraden Anjouduif – stoof van de bout – paddenstoelenduxelles rode biet - compote van blauwe bes – crème van hazelnoot eigen jus met shiso purper
50,00
POMPOEN/CHOCOLADE
cremeux van pompoen – mousse van karamel crème van pure chocolade - ingelegde citroen – mousse van citroen merengue – roomijs van nootmuskaat
24,00
APPEL
mousse van kaneel – compôte van appel – crumble van haver witte chocoladecrème - basilicum – sorbet van snijbiet –Calvados
25,00
PEER / CÈPES
mousse van peer – compote van peer – poeder van den witte chocolade bros – parfait van den – merengue van cèpes chocolade crumble – roomijs van cèpes
25,00
KAAS
assortiment van Europese kazen – peren stroop krokant van krentewegge - croissant met maple siroop
27,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Landgoed Het Roode Koper is 09.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.