Brasserie het Tramstation

Meer informatie

Molentiend 12
5469 EK Erp


Menukaart van Brasserie het Tramstation

Laatst bijgewerkt op 08.04.2025
Klassiek gesorteerd
CARPACCIO TRUF
carpaccio van ossenhaas met een truff elmayonaise, geschaafde Grana Padano en knapperige pijnboompitten
14,50
CONDUCTEURSCOCKTAIL
een tijdloze favoriet met Hollandse garnalen, zijdezachte cocktailsaus en frisse veldsla.
12,50
DE WISSEL
drie smaakvolle stations van vis: gerookte zalm, gerookte paling en scampi’s, met een zachte limoendressing en krokante sla.
16,50
PARELHOENROL
parelhoen, gevuld met paddenstoelen, zoete abrikozen-gel, knapperige uitjes en een port dressing
14,50
ORIENTAL EXPRESS
smelt-in-de-mond buikspek met een Aziatische twist, geserveerd in een krokant korstdeegbakje met hoisinsaus en zoet-zuur van komkommer
14,50
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
gebakken champignons met knofl ook, ui, groene kruiden en een romige touch
9,50
ZEEUWSE MOSSELEN
smaakvolle Zeeuwse mosselen in een rijke saus van knofl ook, prei, ui en room
9,50
SCAMPI’S HET SEIN
scampi’s met een pittige twist van rode peper, chili en knofl ook en groene kruiden
16,50
TOMATENSOEP
klassieke tomatensoep met room en knapperige preiringen
7,25
UIENSOEP
gegarneerd met een Gruyère-crouton
7,25
ZOETE AARDAPPEL TRUFFELSOEP
romige soep met zoete aardappel en truff el
8,25
TRAMTRIO
een trio van tomatensoep, uiensoep en zoete aardappel-truff elsoep.
9,95
ZEEBAARS
gebakken zeebaars met roergebakken groenten,frisse mango, romige beurre blanc en knapperige aardpeerchips
25,50

vegetarisch vegetarisch

ZALMFILET
zalm met een geurige kruidkorst en aardappelcrème, als een stroom van frisse smaken
25,50
SATÉ-TASTIC
een pittige en smaakvolle saté van varkenshaas, begeleid door pindasaus, atjar en kroepoek
24,75
SPARE-RAILS VAN SMAAK
botermals slow-cooked spareribs met een rijke BBQ-saus, een ode aan de stevige, rokerige smaak die de rails van Erp met zich meebrengt
24,75
ROBUUSTE RUNDERBAVET
runderbavet van de grill, met knofl ook, ui en krachtige jus
25,50
VARKENSHAAS
malse varkenshaas met een zijdezachte roomsaus en smaakvolle champignons.
25,50
TRUFFEL BIEFSTUK
perfect gegaarde biefstuk van de haas, overgoten met een rijke truff elroomsaus
34,75
DIAMANTHAAS DELUXE
diamanthaas met een elegante rode wijnsaus voor een luxe smaakervaring
24,50
PANNA COTTA
panna cotta van zoete zwarte kers op een crunchy zandtaartje
9,50
WHITE CHOCO PARFAIT
witte chocolade parfait met een topping van cheesecake!
9,50
CREME BRULEE
smaakvolle creme brulee met caramelsaus en vanille-ijs.
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie het Tramstation is 08.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.