Kookstudio Kij & Lekker

Meer informatie

Boerestreek 23
8757 JR Gaast


Menukaart van Kookstudio Kij & Lekker

Laatst bijgewerkt op 09.04.2025
Klassiek gesorteerd
- Carpaccio van rosbief (staartstuk).
- Beef wellington (runderhaas)
- Beef wellington ( zijlende)
- Stoofvlees van het liesstuk (ezel)
- Sperziebonen met spek
- Witlof met appel en walnoot
- Italiaanse salade
- Rozeval
- Vlaamse frieten
- Mayonaise
- Champignonsaus
- Kruidenboter
- panna cotta
met karamelsaus en bastongecrumble
- kalfssoep
- Saltimbocca
- Osso bucco
- kalfsoester
- Schorseneren met Bechamelsaus
- Geroosterde prei.

veganistisch veganistisch

- Italiaanse salade
- Pastinaakpuree
- Rozeval
- Bechamelsaus
- kruidenboter
- Tiramisu met framboos
- Lamslices met hummes en avocado.
- Lamssoep met groenten (koyun et suyu)

vegetarisch vegetarisch

- Kruidige lamsstoof.
- Lamsrack met kaaskorst.
- Kofte.
- Peultjes.
- Lamsoren.
- Bulgersalade.
- Aardappeltaartje.
- Saffraanrijst.
- Tagliatelle boter en verse kruiden.
- Kruidenboter
- sjalottensaus
- passievruchtenmouse met gebrande meringue.
- Gepocheerde kip tartaar met sinaasappel.
- krokante kipballetjes
- kruidige stoofpot van kip dij in bier
- satimbocca van kip
- tuinbonen met spekjes (seizoen)
- geglaceerde wortel met honing en tijm.
- paksoi met gember en soja
- komkommersalade met appel
- jasmijnrijst
- rozeval
- tzatzikisaus.
- Kruidenboter.
- witte chocolade mouse.
- boeren paté met vijgenchudney
- kerriesoep
- varkens lende met bearnaisesaus
- gestoofde varkenswang met appel
- pork wellington
- sperziebonen met spek
- Geglaceerde wortel
- Andijviesalade met kerrie en walnoten
- Hasselback aardappel
- Orecchiette met pancetta en rucola
- bearnaisesaus
- Kruidenboter
- Perentaart met frangipane en speculaasijs
- Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons.
- Wildsoep met paddenstoel.
- Hazepeper.
- Hert biefstuk.
- Gevulde ganzebal.
- Pastinaakpuree.

veganistisch veganistisch

- Spruitjes met spek.
- Rode kool salade.
- Aardappelkroketjes.
- Papardelle met paddenstoel en peterselie.
- Rode wijnsaus.
- Cumberlandsaus.
- kruidenboter
- Kaneelijs met stoofpeer en portsiroop.

De bewerkingsstatus van de menukaart van Kookstudio Kij & Lekker is 09.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.