Gasterij Zondag

Meer informatie

Apeldoornsestraat 163
3886 MN Garderen


Menukaart van Gasterij Zondag

Laatst bijgewerkt op 09.04.2025
Klassiek gesorteerd
Pulled makreel
koolrabi kwark salade | zoetzure komkommer | dille | honing
14,00
Steak
getrancheerd rundvlees | aioli van zwarte knoflook | gekarameliseerde ui | rucola | parmezaan
16,00
Geitenkaas
spinazie | walnoot | honing | vijg
13,00

vegetarisch vegetarisch

Soepen Umamibouillon
heldere bouillon | paksoi | ei | bosui | kokos
9,00
Soep van het seizoen
wisselende soep vraag onze medewerkers
10,00
Uitsmijter met ham of kaas of spek
(ham & kaas +1) of (spek & kaas +1)
12,00
Omelet met ham of kaas of spek
(ham & kaas +1) of (spek & kaas +1)
12,00
Super uitsmijter
ham | kaas | champignons | paprika & ui
15,00
Boerenomelet
ham | champignons | paprika & ui
15,00
Lunch Lovers Bietenpannenkoeken
honing-geitenkaas crème | wortel | rode kool | amandel | vijg
15,00
Eggs benedict
brioche bol | gepocheerde ei | bearnaisesaus | avocado | bacon
15,00
Kroketten
twee rundvlees of wildkroketten of groente kroketten | mosterd | keuze uit: wit of bruin brood
13,00
Rustieke tosti
desem brood | tapenade van olijf en tomaat | patta negra | burrata | Italiaanse kruiden | spinazie | pesto
13,00
Beef burger
brioche bol | rundvlees burger | chinese kool | Zwitserse rauwmelkse kaas | bacon | barbecuesaus
20,00
Surf & Turf
duo van buikspek & garnaal | xo shiitakesaus | zuurkool | kruidenolie
19,00
Huisgerookte zalm
roggebrood crumble | Aziatische wortelsaus | crispy chili olie | augurk
18,00
Baramundi
kefir | limoenrasp | zoetzure venkel | groene appel | avocado | Japanse nori kruiden
17,00
Lamsham
Parel couscous salade | groene asperge | manchego | kippenlever | pesto dressing
18,00
Moestuintje
gegrilde seizoensgroenten | burrata | 65 graden ei | schuim met mosterd & groene kruiden
15,00
Maaltijdsalades Geitenkaas
gegrilde nectarine | walnoot | honing-mosterd dressing
19,00
Huisgerookte zalm
avocado | wortel | cashewnoten | crispy chiliolie
20,00
Lamsham
groene asperge | kippenlever | vijg | pestodressing
20,00
Warme Lunch Saté
kippendijenvlees | kokos | pindasaus
22,00
Schnitzel
varkensfilet gepaneerd | champignonroomsaus
22,00
Lamsstoofpot
gestoofd lamsvlees | (bij dit gerecht wordt geen salade geserveerd maar groentegarnituur)
24,00
Tournedos
200 gram malse ossenhaas | rodewijnsaus
32,00
Kalfsentrecote
250 gram gegrilde kalfsentrecote | chimichurri
30,00
Catch of the day
wisselende vangst van de dag
26,00
Zeetong
500 gram | in de roomboter gebakken | zelf fileren
43,00
Espresso martini tiramisu
lange vingers | cacao | koffie likeur | mascarpone | vodka
11,00
Chocolade taartje
chocolade taartje met earl grey infusie | yoghurt ijs | gel earl grey | cacao
11,00
Appel | Peer | Basilicum
appel-peer compote | granola | hangop | basilicum-ijs
11,00
Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
10,00
Petit ice cream (per bol)
smaken: vanille | yoghurt | basilicum (slagroom + 1)
3,00
Kaas
vijf binnen-buitenlandse kazen | notenbrood | pruimenjam
15,00
Surf & Turf
duo van buikspek & garnaal | xo shiitakesaus | zuurkool | kruidenolie
19,00
Huisgerookte zalm
roggebrood crumble | Aziatische wortelsaus | chili olie | augurk
18,00
Baramundi
kefir | limoenrasp | zoetzure venkel | groene appel | avocado | Japanse nori kruiden
17,00
Lamsham
parel couscous salade | groene asperge | manchego | kippenlever | pesto dressing
17,00
Moestuintje
gegrilde seizoensgroenten | burrata | 65 graden ei | schuim met mosterd & groene kruiden
15,00
Soepen Umamibouillon
heldere bouillon | paksoi | ei | bosui | kokos
9,00
Soep van het seizoen
wisselende soep vraag onze medewerkers
10,00
Maaltijdsalades Geitenkaas
gegrilde nectarine | walnoot | honing-mosterd dressing
19,00
Huisgerookte zalm
avocado | wortel | cashewnoten | chiliolie
20,00
Lamsham
groene asperge | kippenlever | vijg | pestodressing
20,00
Zondag 3 menu Elke
week een wisselend door de chef gekozen drie gangenmenu Optioneel: kaas in plaats van dessert +7
42,50
Kalfsentrecote
250 gram gegrilde kalfsentrecote | chimichurri
32,00
Lamsrack
honing-tijmsaus
28,00
Lamsstoofpot
gestoofd lamsvlees
24,00
Schnitzel
varkensfilet gepaneerd | champignonroomsaus
24,00
Beef burger
brioche bol | rundvlees burger | chinese kool | Zwitserse rauwmelkse kaas | bacon | barbecuesaus (dit gerecht bevat geen warm groentegarnituur)
20,00
Saté
kippendijenvlees | kokos | pindasaus
24,00
Tournedos
200 gram malse ossenhaas | keuze saus: rode wijnsaus of bearnaisesaus & grote gamba + 3
34,00
Catch of the day
wisselende vangst van de dag | beurre blanc
28,00
Zeetong
500 gram | in de roomboter gebakken | zelf fileren
45,00
Portobello
spinazie | sweet paprika crème | romanesco bloemkool | brie (vegan? zonder brie)
21,00
Extra friet
5,00
Extra mini friet
2,50
Groene salade
3,50
Extra saus
3,00
Espresso martini tiramisu
lange vingers | cacao | koffie likeur | mascarpone | vodka
11,00
Chocolade taartje
chocolade taartje met earl grey infusie | yoghurt ijs | gel earl grey | cacao
11,00
Appel | Peer | Basilicum
appel-peer compote | granola | hangop | basilicum-ijs
11,00
Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
10,00
Petit ice cream (per bol)
smaken: vanille | yoghurt | basilicum (slagroom + 1)
3,00
Kaas
vijf binnen-buitenlandse kazen | notenbrood | pruimenjam
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Gasterij Zondag is 09.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.