Lunchroom De Rozentuin Garderen

Meer informatie

Oude Barnevelderweg 5
3886 PT Garderen


Menukaart van Lunchroom De Rozentuin Garderen

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
(wit of bruin) Alle broodjes kunnen glutenvrij geserveerd worden!
Gezond (Fit Vondelpark)
Boerenham, jong belegen Beemsterkaas, tomaat, komkommer en een gekookt eitje
11,90
Ossenworst (Amsterdamse klassieker)
Ossenworst op een knapperige verse bol geheel afgemaakt met Amsterdamse uien van Oos en gekookt ei
11,50
Zalm (Scandinavische lekkernij)
Verse zalm gerookt door de Volendammer gepresenteerd op een knapperige bol met een huisgemaakte truffelmayonaise
14,25
Old Amsterdam (Broodje van Kootje)
Vers van het mes op een knapperige bol naar keuze met een zuurtje van Kesbeke, gember met een “bite” en mosterd
10,95
Carpaccio (Een lekkernij van de Grachtengordel)
Vers van het mes op Molenaars landbrood met pittenmix, Rucola, truffeldressing en Parmezaanse kaas
13,25
12-uurtje (De Westertoren tikt weer als vanouds)
Ambachtelijke boerenham, jong belegen Beemsterkaas, ambachtelijke kalfskroket bereid door patisserie Cees Holtkamp, bolletje rundvleessalade en een drinksoep
14,75
Twee Kroketten op brood (Van patisserie Holtkam)
Ambachtelijke kalfskroketten van patisserie Cees Holtkamp op bruin of wit Molenaars landbrood met huisgemaakte mosterdmayonaise
13,25
Uitsmijter (’t IJ Amsterdam)
Uitsmijter [drie spiegeleieren] op Molenaars landbrood met boeren achterham en gesmolten kaas
12,00
Veluwse Uitsmijter (Oude Jonges krentenbrood)
Uitsmijter [drie spiegeleieren] op Molenaars landbrood met gebakken spekjes, champignons en rode ui
13,50
Toktok (De Rozentuin)
Gebakken malse kipreepjes, Molenaars landbrood met gebakken champignons, rode ui, paprika en zoete chilisaus
14,90
Sate op stok (De Javastraat)
Twee stokjes kipsaté met pindasaus, kroepoek, gefrituurde uitjes
17,90
Hamburger (Prins Heerlijk van de Prinsengracht)
Black Angusburger van de Schotse hooglanden op een krokante vers gebakken bol
18,25
Schnitzel(Paleis op de Dam)
Varkensschnitzel met gebakken champignons, rode ui en gebakken spekjes
17,90
Kip (De Herengracht)
Een rijkelijk gevulde maaltijdsalade met gegrilde kipreepjes, Parmazaanse kaas en een frisse dressing
14,75
Carpaccio (Huis Berlotti, koopman uit Bologne)
Een rijkelijk gevulde maaltijdsalade met Rundercarpaccio, trufeldressing en parmazaanse kaas
14,75
Gebonden tomatensoep
7,75
Rijk gevulde groentesoep
7,75
Ham/Kaas (De Albert Cuijp)
Een tosti van Molenaars landbrood rijkelijk voorzien van gesmolten kaas en boerenham met ketchup
7,90
Kip/Pesto (Amsterdam Centraal)
Op Molenaars landbrood met [h]eerlijke malse kip ondergedompeld in de pesto en voorzien van Parmezaanse kaas
8,50
Hamburger
Een hamburger van Black Angus op een heerlijk broodje met lekkere krokante frietjes, en ketchup geserveerd op een bord
9,75
Poffertjes
Rechtstreeks van de Amsterdamse Nieuwmarkt zo op je bord met poedersuiker en een klontje roomboter
4,50
Twee kleine witte bolletjes
Met jam en hagelslag
5,75
Kindermenu
Verrassingsbox met frietjes, kipnuggets of kroket, appelmoes, Capri-Sun en een cadeautje
7,75
(Rondje het Leidseplein)
Bitterballen
7,95 8 st.
14,95 16 st.
Gemengde bittergarnituur
8,95 8 st.
16,95 16 st.
Kaastengels
10 stuks
8,50
‘b t Rembrandtje Broodplankje
(voor 2 personen gepresenteerd op een schilderspalet waar kleuren en smaken samenkomen)
9,90
Appelgebak
4,50
Stroopwafelgebak
4,65
Panna cotta sinaasappel
mandarijn gebak
4,65
Aardbei-gebak
4,65
Slagroom
1,00

vegetarisch vegetarisch

Saucijzenbroodje
3,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Lunchroom De Rozentuin Garderen is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.